Προς το περιεχόμενο

Βενζινες και νοθεια

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατα καιρους βγαινουν δελτια με βενζιναδικα που εχουν νοθευμενη βενζινη

http://www.inews.gr/60/-nothevmena-venzinadika-stin-attikikentro.htm

Εβαζα για πολυ καιρο απο μια εταιρεια και μερικες φορες το αυτοκινητο πηγαινε να σβησει στο ρελαντι

Στο σερβις δεν εβρισκαν τι φταιει

Μολις αλλαξα εταιρεια εξαφανιστηκε το προβλημα

Εσεις τι βενζινη βαζετε ? Ειδικα τωρα με τις τιμες στα υψη

Υπαρχουν καποια γρουπ που εχουν ιδια ακριβως βενζινη ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

adi ΟΛΕΣ οι εταιρείες αγοράζουν βενζίνη από ΔΥΟ πηγές, τις εταιρίες "Ελληνικά Πετρέλαια" και "Motor Oil Hellas". Ότι έχει να κάνει με αέρα, νερό και νόθευση, στη συντριπτική πλειοψηφία οφείλεται σε "κόλπα" του βενζινά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι και να αλλάξεις εταιρεία δε θα δεις καμία διαφορά, αν πέσεις πάλι σε "καλό βενζινά". Παράδειγμα, ποτέ δεν έχω βάλει και ούτε θα βάλω πολύ βενζίνη από πρατήριο της εθνικής. Όταν έβαλα, το έκανα για να πάω μερικά χιλιόμετρα μέχρι την πιο κοντινή πόλη.

Για το παράδειγμα σου. Θα σου πρότεινα να κάνεις πάλι 1-2 γεμίσματα από την προηγούμενη εταιρεία, ΑΛΛΑ από άλλο σημείο πώλησης.

• Moderators

Adi, μαλλον μολις αλλαξες απλα πρατηριο σταματησε να γινεται αυτο.

Ειχα παλαιοτερα (πριν καμποσα χρονια) σοβαρα προβληματα με νοθευμενη βενζινη, το αυτοκινητο επαιρνε μπρος με τη 10η, ειχε κακιστη καυση, δε κραταγε ρελαντι κτλ, αλλα μπορω να πω οτι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει απολυτως τιποτα.

Επισης, τα νοθευμενα πρατηρια, συνηθως δεν ειναι ιδιαιτερα φτηνα...

Οχι

Δεν τα ειπα μη φανει οτι κανω δυσφημηση ή διαφημιση

Τα 2 ηταν BP το αλλο REVOIL και το καλο υποτιθεται EKO

Ειδικα με τα BP ηταν πολυ συχνη η δυσλειτουργια εκτος απο μια φορα που εβαλα 100αρα

Εγώ σε toyota corolla κ Hyundai getz αντιμετώπισα πρόβλημα στο πρώτο απο ΑΠ (αλβανικής προελεύσεως) και στο 2ο δύο φορές από Shell.Απο προσωπική εμπειρία σε BP δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.Βάζω μόνο σε συγκεκριμένο πρατήριο της AVIN και της BP. Πιστεύω πως η νοθεία είναι καθαρά θέμα πρατηριούχου. Για τα REVOIL έχω ακούσει κι εγώ κακά λόγια. Κανονικά το κράτος πρέπει να τους κόβει κώλους και να τους αφαιρεί άδειες.Δια παντώς. Αλλά βλέπεις έχουν συνδικάτο που προστατεύει τα λαμόγια.

Όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα, γιατί δεν κάνετε καταγγελία στις αρχές;

Αν αυτό κάνουν όλοι το πρόβλημα τα εκλείψει αν όχι μειωθεί δραστικά.

Εγώ προσωπικά έχω κάνει 3. Όταν ο περισσότερος κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την περιουσία του που καταστρέφεται κάθε μέρα αλλά ενδιαφέρεται περισσότερο για περιουσίες που αναφέρονται στα κανάλια δε πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Ηθελα να ρωτησω γιατι τα πρατηρια υγρων καυσιμων (βενζιναδικα) αφου πιανονται για 2η η κ 3η φορα να κλεβουν δεν κλεινουν ουτε μια μερα;

Αυτο το βενζιναδικο πιανεται για 2 η φορα,απο οτι θυμαμαι, δυστυχως βρισκεται διπλα στο σπιτι μου κ βαζω παρα πολυ συχνα βενζινη σε αυτο οπως κ χιλιαδες αλλοι συντοπιτες μου κ οχι μονο, γιατι εχει με διαφορα την πιο φτηνη βενζινη!

http://www.cityofilioupolis.gr/content/view/2210/2/lang,el/

:mad:

http://www.inews.gr/61/poioi-poulane-nothevmeni-venzini.htm

Γειτονα okeanos111 (εγω ειμαι προς χαλικακι μερια) για πιο λεμε απο ολα που εχει; γιατι σε νουμερα δε θυμαμαι καθολου και βαζω και εγω απο εκει βενζινη και οντος καμια φορα σερνεται... :S

Έπεσα και γω θύμα (δις) που ενώ πλήρωσα όσο περίπου συνήθως πληρώνω για γέμισμα, κοίταγα τον δείκτη και δεν τερμάτισε ποτέ.

Μάλιστα το ανέφερα στον πρατηριούχο, και δεν ξαναπάτησα.

Ίσως να ήταν και λάθος μου που δεν έκανα καταγγελία, αλλά δεν ήμουν σίγουρος..

Στην τελευταία απεργία, έβαλα από πρατήριο που ήταν το μόνο ανοιχτό στην περιοχή μου (και από το οποίο έβαζα συχνά παλαιότερα, αλλά διέκοψα λόγω κακής λειτουργία του μοτέρ) και είχα σοβαρά προβλήματα με αρρυθμίες ρεταρίσματα κλπ.

Μάλιστα στο εν λόγω πρατήριο είναι συχνά τα τηλεοπτικά κανάλια...

@ nick#18 ειναι το πρωτο βενζιναδικο ΑΠ ελευθερο οπως κατεβαινεις απο το σπιτι σου και βγαινεις στην λεωφορο Μαρινου Αντυπα, αλλα ακομη κ το επομενο SHELL εχει παρανομησει,οπως διαβασα σε φορουμ των ιδιοκτητων PEUGEOT 106.

Καποιος πληρωσε 35 ευρω κ ενω ειχε αναμενο λαμπακι βενζινης, κ αφου *φουλαρε* με τα 35, εφυγε κ αφου εκανε καποια μετρα,το λαμπακι δεν εσβηνε! γυρισε στο βενζιναδικο, του ειπε να ξαναφουλαρει κ ωωω, τι συνεβει ;

ξαναγεμισε με αλλα 35 ευρω, ενω το αυτοκινητο του γεμιζει με 30 ευρω απο αναμενο λαμπακι!

εδω απο κατω βρισκετε τα προστιμα που εχουν "παρει" διαφορα βενζιναδικα σε ολη την Ελλαδα, απο το Υπουργειο περιβαλοντος ενεργειας κ κλιματικης αλλαγης!

http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm

Αποδειξεις νομιζω υποχρεουνται να δινουν ετσι δεν ειναι ?

Μετα λεμε γιατι δεν παει τιποτα καλα

Νοθεια λαθρεμποριο καργα και 0 αποδειξεις και καμια ουσιαστικη τιμωρια

Ευχαριστω okeanos111! Ευτυχος απο το "Αλβανικης προελευσης" :lol: ΑΠ οπως διαβασα καπου εδω μεσα δεν εβαλα ποτε. Απο τη revoil βαζω κατω κατω κοντα στα σχολεια και μερικες φορες αν ηταν κλειστο ειχα βαλει και απο shell αλλα χωρις καπιο προβλημα ευτυχος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...