Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου λαπτοπ Αsus-Απωρια σχετικα με το service ???

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εδω και καιρο ψαχνω για λαπτοπ για τον αδερφο μου και ενω στην αρχη λεγαμε για Τoshiba ,HP και τωρα τελευτεα για Dell ξαφνικα σκαει μια βομβα μεγατονων που λεγεται Asus :lol::lol::lol: .

Για να γυνω πιο συγκεκριμενος εκει που εψαχνα λαπτοπ στο σκρουτζ ξαφνικα τρωο μια φλασια ( μαλλον θεια εμπνευση :devil::devil::devil: ) και παταω για Asus και ψανικα..... βρισκω αυτο http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=17986&catid=78 το οποιο απο χαρακτηριστικα και λογο αποδοσης-τιμης τα σπαει αναμφιβολα !!!!!!

Αυτο που με προβλιματιζει ειναι οτι διαβασα οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπεια Ελλαδα , βεβαια τα ποστ ηταν σχετικα παλια , για αυτο θελω να ρωτησο τι παιζει τωρα πανε ακομα στο εξωτερικο και αν ναι αργουνε γενικα .

Επισης εκτος απο το Service ηθελα να ρωτησο γενικα για τα Asus βγαζουν προβληματα , ειναι απο καλη κατασκευη και γενικα αν ειστε ευχαριστημενη .

Θα παρακαλουσα πιο πολυ να εχω γνωμες απο παιδια που εχουν λαπτοπς και οχι νετμπουκς γιατη μιλαμε για αλλοι κατηγορια .

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο :P:p:p

Δημοσ.

(off-topic on) Και ένα συγνώμη για την ορθογραφία δεν θα έβλαπτε (off-topic of)

Γενικά τα Asus είναι ποιοτικά και στιβαρά αν και κάποια παλιότερα μοντέλα είναι λίγο χοντροκομμένα (προσωπική άποψη).

Δημοσ.

Φίλε μου κάποτε είχα ένα Asus netbook (1000H) και όταν χάλασε χρειάστηκε να κάνω χρήση του service. Όλα πήγαν μια χαρά. Για την ακρίβεια από την επομένη που τους ειδοποίησα, μου έστειλαν κάποιον να το παραλάβει, πήγε στο εξωτερικό (στην Ιταλία αν δεν κάνω λάθος), αλλάξαν την μητρική και μου το έφεραν πίσω. Όλα αυτά διάρκεσαν 1 εβδομάδα.

Δημοσ.

Asus που μπορει να δει καποιος απο κοντα (σε καποιο μαγαζι εννοω)?

Απο θερμοκρασια σε i7 επεξεργαστες εχει τα ιδια προβληματα με τα dell?Γενικα σαν ποιοτητα κατασκευης,ειναι σε ανωτερο επιπεδο απο τα τελευταια dell,sony,toshiba?

εχω αρχισει να σκεφτομαι αυτο http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=972

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...