Προς το περιεχόμενο

Samsung GT B7300 Omnia Lite @ 170 Ευρώ

vagelat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα εμπιστευεσαι τα υπολοιπα; και εγω το είδα και το ανέφερα...

(παντως στο σκρουτζ τελικά υπάρχει και φθηνότερο αλλα απο αγνωστα καταστηματα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πάντως παιδια το ομνιάκι για τα λεφτά του τα σπάει!Μιά χαρα τό ginius driver που δινει για το GPS, καλη ποιοτητα κατασκευης,ενα σωρο εφαρμογες, best value for money!:-D

Πάντως παιδια το ομνιάκι για τα λεφτά του τα σπάει!Μιά χαρα τό ginius driver που δινει για το GPS, καλη ποιοτητα κατασκευης,ενα σωρο εφαρμογες, best value for money!:-D

το προγραμμα το είχε εξω απο τη συσκευασια; η προεγκατεστημένο;

ελληνικά έχει;

μπορεις να ενημερώσεις σχετικα με μια συντομη περιγραφή;

Στο μουλτι μου τοδωσαν σκετο..Απο το φορουμ εδω ειδα οτι διναν δωρο την καρτουλα με το προγραμμα και τους χαρτες και πηγα και τα ζητησα.Εγκαθισταται αμεσως και εχει ελληνικα και στις φωνητικες οδηγιες και στις οδους.Το δοκιμασα και ειναι πολυ ακριβες

και ευχρηστο.Το ομνια εχει μεσα το google maps.

ps η συσκευη εχει ελληνικη ρομ και μαλλον ευκολο μενου.

Φυσικά!

Το πήραμε και εμεις το τηλέφωνο σήμερα αλλα τους χαρτες τους κανανε γαργαρα. Ευτυχώς είχαμε μαζι το φυλλάδιο και τους το κολλήσαμε στη μούρη... Θα τους φέρουν την τρίτη... Για άλλη μια φορά μπινιά απο τα μουλτιραμα...

[offtopic]

Γενικότερα τώρα τελευταία τα multi δε μας τα λένε καλά... Έχουν πέσει και τρελές αυξήσεις.

Την sapphire 5850 220€ την είχα πάρει τα χριστούγεννα 290 την έχει τώρα!

Και το Battlefield Bad Company 2 το είχα πάρει 30, στο φυλλάδιο απριλίου το έχει 45 (στο site τώρα 30)....

[/offtopic]

Καλησπέρα

θα θελά να μου πείτε και εμένα για το δώρο καρτούλα που δίνει μαζί με τους χάρτες καταρχάς το δινεί δώρο σε όσους παίρνουν το κινητό το μουλτιράμα? το ζητάς ή στο δίνουν ? τοχει μέσα στο κουτί? αναφέρθηκε κάποιο φυλλάδιο αν γίνεται έχει κάποιος κάποια εικόνα από το φυλλάδιο να ανεβάσει?

Καλημέρα,

Εγώ μόλις διάβασα εδώ στο forum για την δωρεάν καρτούλα με το ginius driver πήρα τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών στα κεντρικά και μετά από μισή ώρα με ειδοποίησαν ότι θα μου τη στείλουν για παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη ημέρα (όπως και έγινε). Ούτε φωνές ούτε απειλές χρειάστηκαν, και μου ζήτησαν και συγνώμη για την "αβλεψία" τους.

Καλημέρα,

Εγώ μόλις διάβασα εδώ στο forum για την δωρεάν καρτούλα με το ginius driver πήρα τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών στα κεντρικά και μετά από μισή ώρα με ειδοποίησαν ότι θα μου τη στείλουν για παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη ημέρα (όπως και έγινε). Ούτε φωνές ούτε απειλές χρειάστηκαν, και μου ζήτησαν και συγνώμη για την "αβλεψία" τους.

Καλημέρα,

Pls, ας ενημερώσει κάποιος τι ακριβώς ισχύει με τους χάρτες. Ισχύει ακόμα? Είναι ειδική προσφορά που δεν ισχύει στους άλλους πχ στου Skroutz που το έχουν φτηνότερα? Πρέπει να γράφει κάτι στη σελίδα του προιόντως που να δείχνει ότι το περιλαμβάνει? Πόσο είναι κανονικά το κόστος της καρτούλας?

Καλημέρα,

Pls, ας ενημερώσει κάποιος τι ακριβώς ισχύει με τους χάρτες. Ισχύει ακόμα? Είναι ειδική προσφορά που δεν ισχύει στους άλλους πχ στου Skroutz που το έχουν φτηνότερα? Πρέπει να γράφει κάτι στη σελίδα του προιόντως που να δείχνει ότι το περιλαμβάνει? Πόσο είναι κανονικά το κόστος της καρτούλας?

Είναι ειδική προσφορά που δεν ισχύει στους άλλους πχ στου Skroutz που το έχουν φτηνότερα?

Αυτό είναι πολύ πιθανό, εάν οι άλλοι φέρνουν παραεισαγωγή. Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι οι χάρτες Ginius δίνοντια σε συμφωνία με την Samsung Ελλάδας, οπότε μου φαίνεται εντελώς απίθανο να δίνονται με τηλέφωνα παραεισαγωγής. Πάντως όταν πήρα το Omnia II μου το Πάσχα από Κοσμοτέ, οι χάρτες ήταν συσκευασμένοι με ζελατίνα σε ένα πακέτο μαζί με το κουτί του κινητού.

Όσο για την τιμή του λογισμικού, πάρε μια ιδέα εδώ.

Είναι ειδική προσφορά που δεν ισχύει στους άλλους πχ στου Skroutz που το έχουν φτηνότερα?

Αυτό είναι πολύ πιθανό, εάν οι άλλοι φέρνουν παραεισαγωγή. Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι οι χάρτες Ginius δίνοντια σε συμφωνία με την Samsung Ελλάδας, οπότε μου φαίνεται εντελώς απίθανο να δίνονται με τηλέφωνα παραεισαγωγής. Πάντως όταν πήρα το Omnia II μου το Πάσχα από Κοσμοτέ, οι χάρτες ήταν συσκευασμένοι με ζελατίνα σε ένα πακέτο μαζί με το κουτί του κινητού.

Όσο για την τιμή του λογισμικού, πάρε μια ιδέα εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...