Προς το περιεχόμενο

Samsung GT B7300 Omnia Lite @ 170 Ευρώ

vagelat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρήκα το Samsung omnia lite στα 170 Ευρώ, που φαίνεται να είναι καλή προσφορά....

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0442867&catid=100400

Α

---------- Προσθήκη στις 23:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:49 ----------

Βρήκα το Samsung omnia lite στα 170 Ευρώ, που φαίνεται να είναι καλή προσφορά....

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0442867&catid=100400

Α

Το έχει και το Public (!!)

στην ίδια τιμή!

Α

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
αυτοί οι απίστευτοι δεν δέχονται επιδοτήσεις....

αυτο το πράγμα με τα μουλτι είναια πίστευτο, σε κάθε προσφορά ή "προσφορά" στο τέλος θα καταλήξω να λέω: "ε, τους φουστηδες"... :lol: Όλο και κάποια μπινιά κάνουν...

Υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια σε καταστήματα να πάω να το δω παιδιά; Γιατι αρχισα να ψήνομαι, αν και έχω το 5800...

αυτο το πράγμα με τα μουλτι είναια πίστευτο, σε κάθε προσφορά ή "προσφορά" στο τέλος θα καταλήξω να λέω: "ε, τους φουστηδες"... :lol: Όλο και κάποια μπινιά κάνουν...

Υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια σε καταστήματα να πάω να το δω παιδιά; Γιατι αρχισα να ψήνομαι, αν και έχω το 5800...

πήρα τηλέφωνο στο 801κτλ και μου είπαν πως γενικά δεν δέχονται επιδοτήσεις όχι μόνο για τη συγκεκριμένη προσφορά!

:) 3 μηνες.. 3 samsung :)

παιδιά παρήγγειλα ενα για την αδερφή μου που απηυδησε με το sciphone... Ελπίζω να αξίζει... (παντως στο σκρουτζ τελικά υπάρχει και φθηνότερο αλλα απο αγνωστα καταστηματα)

---------- Προσθήκη στις 23:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:53 ----------

οχι οτι τα μουλτι-κλαφτα ειναι καλύτερα αλλα τουλάχιστον θα είναι κατευθυντικό το μπινελίκι αν εχει κανένα πρόβλημα...

Το πηρα και εγω...ειναι απιστευτα καλο ...κανει τα παντα ολα...πολυ καλη προσφορα...

Το πηρα απο Γλυφαδα ...Διπλα το Πλαισιο το εχει 100 ευρω παραπανω ..και οχι ετοιμοπαραδοτο ....

Οψόμεθα... Ελληνικά έχει; είναι ευκολο; (οι γυναικες βλέπεις δεν έχουν και την καλύτερη σχέση...)

(αν δεν είναι θα της δώσω το 5800 και θα τσιμπήσω ολοκαίνουργιο κινητό... :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...