vxristoforos Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Καλησπερα παιδια! παρηγγειλα απο το eshop το pc μου και διαλεξα τα w7. τωρα που μπηκα να δω την εξεληξη της παραγγελειας βλεπω οτι μου εχουν στη λιστα και αυτο... "WINDOWS 7 MEDIA RECOVERY DISK GR/EN" Δεν ξερω τι ειναι αυτο... πιο κατω στη λιστα εχει τα w7 που παραγγειλα, κανονικα. Αυτο μηπως ειναι καμια copia των windows? Εγω πληρωσα 90 ευρο για το αυθεντικο cd των w7 και μονο αυτο θελω να εχω... πιστευω οτι δν γινομαι υπερβολικος.. Οποιος ξερει παιδια ας βοηθησει γιατι αγχοθηκα... Σας ευχαριστω προκαταβολικα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οχι δεν ειναι απατη.Ειναι το recovery dvd με το οποιο θα μπορεις να επαναφερεις το pc σου στην κατασταση που ειναι μολις το παραλαβεις,δηλαδη με windows 7 και ολα τα εξτρα που πιθανον θα εχεις μεσα(trial του office,norton antivirus κλπ κλπ)
nick#18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Επισης εσυ στην ουσια δεν αγοραζεις το δισκακι με το λειτουργικο αλλα την αδεια χρησης του....
vxristoforos Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μαλιστα... δλδ τα windows θα ειναι αυθεντικα και δν θα εχω κανενα απολυτως προβλημα? ουτε στα updates, ουτε στις υπηρεσιες της microshoft, ουτε τπτ? ---------- Προσθήκη στις 22:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- και οταν θελω να το κανω format θα εχω τους drives για να το κανω ομορφα και φυσιολογικα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μαλιστα...δλδ τα windows θα ειναι αυθεντικα και δν θα εχω κανενα απολυτως προβλημα? ουτε στα updates, ουτε στις υπηρεσιες της microshoft, ουτε τπτ? και οταν θελω να το κανω format θα εχω τους drives για να το κανω ομορφα και φυσιολογικα? Yeap και yeap.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.