Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Από τη στιγμή που υπάρχουν Farmers και πουλάνε λεφτά στους παίχτες μέσω γνωστών Sites, όπως για παράδειγμα το itemgarden, κ.α., υπάρχουν αυτόματα και παίχτες που bot-άρουν...

Παίζω Lineage 2 Official, όλοι είναι bots! Όλοι! Αν όχι όλοι το 90%. Τι κάνεις εκεί? Δίνεις σε όλο τον κόσμο ban και κλέινεις το Lineage 2?

Αν δεν bot-άρε κανείς το παιχνίδι θα ήταν φοβερό! Θα κάναμε Craft ακόμα και τα No Grade Items ! ! !

Παίζουν και στην ncsoft πολλά ban, αλλά πάντα μία εταιρεία με κάτι τέτοιο χρήματα δεν χάνει...

Στέλνει κάποιους στο AION με τον τρόπο αυτό.

Η Blizzard που τους στέλνει?

Αν αρχισεις να διωχνεις κοσμο, και μαθευτει ισως, ισως να ξεκολησουν και οι αλλοι με τα μποτς... Κατι πρεπει να γινει.

Παλι μπραβο στην Blizzard

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μόνο σε μένα δεν αρέσει αυτό?? δική τους δουλειά είναι να βρούν ποιος τα κάνει αυτά όχι αντι να μπαίνουμε να ευχαριστηθούμε ενα παιχνίδι να καθόμαστε να ρουφιανεύουμε κόσμο..

Συμφωνώ φίλε μου

Δημοσ.

Και εγώ είμαι ενάντια στα καρφώματα και στη ρουφιανιά γιατί αυτοί που το κάνουν, δεν το κάνουν επειδή ο άλλος bot-άρει ή κλέβει, το κάνει από κακία αφού και ο ίδιος μπορεί να κάνει τα ίδια.

Ειδικά στο L2, τα περισσότερα για να μη πω όλα τα ban πέφτουν από το Petition, σε δίνει ο άλλος και σε τσακώνει ο Modarator. Αυτό είναι τεράστια μα τεράστια μ@λ@κία, όταν ξαναλέω ή το κάνεις επειδή ο άλλος είναι enemy, αφού και εσύ bot-άρεις ή επειδή ο άλλος είναι enemy σκέτο και εσύ δεν μποτάρεις.

Δεν το κάνει κανείς επειδή αισθάνεται ότι ο άλλος τον κλέβει...

Το κάνει επειδή είναι μπούλης...

Δημοσ.

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Κάποιοι επιθυμούμε τα παιχνίδια με τα οποία περνάμε την ώρας μας, καθαρά και δίκαια, χωρίς cheaters, bots και τα λοιπά.

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις, κρίνω από το LineAge 2 Official.

Εκεί όποιος κάνει αναφορά για Bot, δεν το κάνει επειδή θέλει το παιχνίδι να είναι καθαρό και δίκαιο.

Συμβαίνει όταν έχουν War αντίπαλες Clan, σαν έναν τρόπο εξόντωσης πέρα από το PvP.

Ειδικά στο LineAge 2 όπου όπως ανέφερα και πιο πριν, σχεδόν όλοι είναι bots, παίζεις γνωρίζοντάς και αντιδρώντας σαν να είναι μέρος του παιχνιδιού.

Για να καταλάβεις, είναι τόσοι οι boters, που όταν σε κάποια φάση δεν είχε βγει σωστό Walker για να παίζει το bot λόγω κάποιου Update που είχε κάνει ο Server και εγώ, αλλά και σχεδόν όλος ο Server, δεν έκανε XP!

Σαν να είχε καταργηθεί δηλαδή ένα μέρος του παιχνιδιού παρόλο που είναι εκτός παιχνιδιού και παράνομο.

Με λίγα λόγια και συνοψίζοντας, χωρίς να ξέρω αν στο WoW για παράδειγμα είναι οι περισσότεροι bots, όταν είναι οι περισσότεροι bots και χρησιμοποιείς το Petition για να καρφώσεις το κάνεις από κακία. Εκτός και αν θέλεις να παίζεις στο Server, εσύ και άλλα 20 άτομα.

Να πω ότι είναι μειοψηφία οι boters και το κάνεις, να το δεχτώ...

Σε κάθε άλλη περίπτωση όποιος το κάνει είναι μπούλης και μ@λ@κ@ς!

Δημοσ.
Κοίταξε να δεις, κρίνω από το LineAge 2 Official.

Εκεί όποιος κάνει αναφορά για Bot, δεν το κάνει επειδή θέλει το παιχνίδι να είναι καθαρό και δίκαιο.

Συμβαίνει όταν έχουν War αντίπαλες Clan, σαν έναν τρόπο εξόντωσης πέρα από το PvP.

Ειδικά στο LineAge 2 όπου όπως ανέφερα και πιο πριν, σχεδόν όλοι είναι bots, παίζεις γνωρίζοντάς και αντιδρώντας σαν να είναι μέρος του παιχνιδιού.

Για να καταλάβεις, είναι τόσοι οι boters, που όταν σε κάποια φάση δεν είχε βγει σωστό Walker για να παίζει το bot λόγω κάποιου Update που είχε κάνει ο Server και εγώ, αλλά και σχεδόν όλος ο Server, δεν έκανε XP!

Σαν να είχε καταργηθεί δηλαδή ένα μέρος του παιχνιδιού παρόλο που είναι εκτός παιχνιδιού και παράνομο.

Με λίγα λόγια και συνοψίζοντας, χωρίς να ξέρω αν στο WoW για παράδειγμα είναι οι περισσότεροι bots, όταν είναι οι περισσότεροι bots και χρησιμοποιείς το Petition για να καρφώσεις το κάνεις από κακία. Εκτός και αν θέλεις να παίζεις στο Server, εσύ και άλλα 20 άτομα.

Να πω ότι είναι μειοψηφία οι boters και το κάνεις, να το δεχτώ...

Σε κάθε άλλη περίπτωση όποιος το κάνει είναι μπούλης και μ@λ@κ@ς!

ε ρε ΔΝΤ που μας χρειαζεται...

Δημοσ.

τσάμπα μαγκιά να μπανάρεις σε παιχνίδια χωρίς συνδρομή, καλό θα ήταν να μας πουν και πόσα active wow accs έχουν μπανάρει γιατί κάτι μου λέει ότι ούτε κατά διάνοια δεν πλησιάζουν τέτοια νούμερα..

• Super Moderators
Δημοσ.
τσάμπα μαγκιά να μπανάρεις σε παιχνίδια χωρίς συνδρομή, καλό θα ήταν να μας πουν και πόσα active wow accs έχουν μπανάρει γιατί κάτι μου λέει ότι ούτε κατά διάνοια δεν πλησιάζουν τέτοια νούμερα..
Ποιος μίλησε για παιχνίδια χωρίς συνδρομή?
Επειδη ακριβως ειναι με συνδρομη, 320.000 παρα ειναι πολλοι...

η είδηση αναφέρει Warcraft 3 & Diablo 2, οπότε καλά το είπε ο telarin...

Δημοσ.
η είδηση αναφέρει Warcraft 3 & Diablo 2, οπότε καλά το είπε ο telarin...

Γιατί τσάμπα παίζουν όλοι αυτοί σε αυτά τα παιχνίδια?

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί τσάμπα παίζουν όλοι αυτοί σε αυτά τα παιχνίδια?

δεν πληρώνουν μηνιαία συνδρομή όπως στο World of Warcraft...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...