Προς το περιεχόμενο

Υπερβολικη χρηση RAM

pban

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Απλά δόθηκε μια επιπλέον προσέγγιση/λύση/ιδέα για το θέμα που συζητάμε εδώ, σε συνδυασμό με διάφορα αναπάντητα ερωτήματα χρηστών σχετικά με την χρήση της μνήμης ή της έλλειψης πόρων (η επιπλέον μνήμη που σταδιακά καταλαμβάνεται από το leak δεν σελιδοποιείτε).

Πιστεύω ότι είναι καλό όποιος αντιμετωπίζει το πρόβλημα να έχει και αυτή την προσέγγιση υπόψη του.

Mα αυτο λεω,δεν διαφωνουμε και γι αυτο υποστηριζω πως ειμαστε ontopic;)Anyway,δεν το ζαλιζω παραπανω,ξεστρατιζουμε.

Πιθανολογώ λοιπόν ότι κάποιος που αντιμετωπίζει το πρόβλημα θέλει να το λύσει και δεν ενδιαφέρεται πάντα για το "γιατί/πως/πότε". Από εκεί και πέρα είμαστε όλοι οι συνάδερφοι εδώ για εμπειρίες, ιδέες και φυσικά επιπλέον διερεύνηση και κουβέντα. Απλά θεώρησα ότι η φύση του thread είναι τέτοια που "δεν επιδέχεται" αυτού του "είδους" την συζήτηση.

Θα μας προσπερασει αδιαφορα και θα αναζητησει την λυση του αλλου.Σιγουρα παντως δεν μπορει να μας κατηγορησει για offtopic:-)Τοο much info ισως:lol:

Σκεψου ομως αυτον που ισως εχει ορεξη να το ψαξει λιγο παραπανω και να επωφεληθει απ ολα αυτα ή ακομα καλυτερα να προσφερει γνωσεις/ιδεες που δεν ειχα ουτε εγω,ουτε εσυ.Κερδισμενοι θα βγουμε.

:-) όχι, το είπα καλοπροαίρετα. Επειδή καλοκαίρι σημαίνει και στιγμές χαλάρωσης και έπιασα τον εαυτό μου να γράφει ένα μεγάλο μήνυμα με τεχνικές αναφορές. Το είπα για να το ακούσεις εσύ αλλά πρωτίστως εγώ.

Και γω με την σειρα μου να πω πως επειδη πετυχα καποιον που φανηκε να εχει μια δοση απο το ιδιο μικροβιο που εχω και εγω,ειπα να το αναλυσουμε λιγο,εξου και η μεγαλυτερη δοση τεχνικων αναφορων.

Παρόλα αυτά που γράφω παραπάνω δεν νομίζεις ότι προσπάθησα να σε καλύψω μοιράζοντας τις σκέψεις μου ή ότι έκανα μια τίμια απόπειρα να απαντήσω στα ερωτήματά σου ;

Έχεις παράπονο ότι δεν ασχολήθηκα ή ότι δεν μοιράστηκα τις σκέψεις μου ;

Κανενα παραπονο για την αναλυση,ισα ισα σε προηγουμενο post σε ευχαριστησα για τις πληροφοριες και τα reference στο msdn.Απλα "στραβωσα"(τονιζω τα εισαγωγικα)γιατι στην πρωτη σου απαντηση αναρωτιοσουν αν εχεις να κανεις με troll,χωρις πιστευω να εχω δωσει τετοιο δικαιωμα ή να με ξερεις απο πριν.

Κάνε μια τελευταία δοκιμή με το firefox να δούμε τι γίνεται. Και αν επιβεβαιωθεί, επιβεβαιώθηκε. Αλλιώς, καλύτερα για το laptop σου :-)

Να πω την αμαρτια μου δεν εκανα τον κοπο να βαλω download manager/firefox να κατεβασει κατι βαρυ και μετα να ελεγξω την kernel memory.Το ξερω πως χτυπαει τρελα spikes η cpu μετα το download λογω scan,αλλα ποτε δεν εφτασα σε σημειο να χρειαστω boot οταν κατεβαιναν κατα δεκαδες τα parts(μερικων 100αδων mb) με το flashget.Αν βρω χρονο και το αναλογο download θα ξακανω το test και μ αυτο.:-)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gio αν τύχει και βρεις τρόπο να το αναπαράγεις κάνε μου μια χάρη και γράψε το εδώ να το κοιτάξω κι εγώ στο δικό μου μηχάνημα αν θέλεις, βασικά δεν πρόκειται να μάθω κάτι περισσότερο από εσάς απλά να το αποφύγω με ενδιαφέρει και να δω πόσο θα πιεστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...