ioannis_BG Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Να σας συστήσω το eBooks4Greeks.gr Site: Δωρεάν ηλεκτρονικά Βιβλία Το eBooks4Greeks.gr είναι μία ιστοσελίδα που ευελπιστεί να φιλοξενήσει πολλά και ποιοτικά δωρεάν βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (free e-books), να γίνει δηλαδή μία μεγάλη ηλεκτρονική, διαδικτυακή βιβλιοθήκη με πολλές κατηγορίες βιβλίων που θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτή οποιοσδήποτε το επιθυμεί νόμιμα και εντελώς δωρεάν. Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει τα ηλεκτρονικά βιβλία online και να τα κατεβάσει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του αν το επιθυμεί. Τα ηλεκτρονικά βιβλία που κατά κύριο λόγο συλλέγονται είναι στην ελληνική γλώσσα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να αναρτηθούν και βιβλία ξενόγλωσσα. Σκοπός του eBooks4Greeks.gr είναι να συλλέξει εκτός των άλλων συγγραφέων και τα έργα πολλών από εμάς που γράφουμε, μα τις περισσότερες φορές κρατάμε τα γραπτά μας στο “σκοτάδι”, ίσως γιατί μέχρι σήμερα δεν βρήκαμε την ευκαιρία για να τα δημοσιεύσουμε. Σκεφτείτε, πόσες επιστημονικές μελέτες, διδακτορικές, μεταπτυχιακές διπλωματικές & πτυχιακές εργασίες, λογοτεχνικά κείμενα, ποιήματα, σχολικά βοηθήματα, σπουδαίες σημειώσεις κλπ. “σβήνουν” ξεχασμένα σε κλειστά συρτάρια, σε κάποιες σκονισμένες βιβλιοθήκες ή σε παλιές δισκέτες, ενώ μπορούν να φανούν χρήσιμα σε πολλούς από εμάς αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τα έργα και τους δημιουργούς τους. Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά βιβλία (e-books) του eBooks4Greeks.gr μπορούν να έχουν όλοι δωρεάν αρκεί να επισκεφτούν το forum της σελίδας, ωστόσο αν το επιθυμεί κάποιος μπορεί να εγγραφεί ως μέλος και να συμμετέχει στον σχολιασμό και στην ανάρτηση βιβλίων. Στην πλειοψηφικά τους, τα ηλεκτρονικά βιβλία (e-books) είναι αποθηκευμένα σε αρχεία τύπου .pdf και για την ανάγνωσή τους αρκεί να έχετε εγκαταστήσει στο pc σας ένα πρόγραμμα ανάγνωσης pdf (pdf reader). Επίσης πιθανών σε μερικές περιπτώσεις να χρειαστείτε κάποιο πρόγραμμα αποσυμπιέσεις αρχείων τύπου .rar. Ακόμα μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία και σε ηλεκτρονικούς αναγνώστες (e-readers) αφού τα αρχεία pdf είναι συμβατά με της συσκευές αυτές. Στο eBooks4Greeks.gr φιλοξενούνται αρκετά ηλεκτρονικά βιβλία και ήδη αρκετοί συγγραφείς έχουν επιλέξει να δημοσιεύσουν έργα τους στο site! Οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση για τη βελτίωση του site είναι ευπρόσδεκτα και πολύτιμα. Ευχαριστώ! {eBooks4Greeks.gr - Δωρεάν ελληνικά ηλεκτρονικά Βιβλία (free e-books)}
Krokodilos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Να σας συστήσω το eBooks4Greeks.gr Το eBooks4Greeks.gr είναι μία νέα ιστοσελίδα που ευελπιστεί να φιλοξενήσει πολλά και ποιοτικά βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (e-books) στο μέλλον. Site: http://www.ebooks4greeks.gr Οποιοδήποτε σχόλιο ή παρατήρηση για τη βελτίωση του site είναι ευπρόσδεκτα και πολύτιμα. Το σαιτ προς το παρον ειναι απαισιο! Ο λογος οτι δεν εχει καθολου υλικο. Το σαιτ φιλοδοξει να φιλοξενησει ebooks νομιμα ή και παρανομα? Δηλαδη θα φιλοξενει και "πειρατικα" αντιγραφα που κανονικα δεν ειναι δωρεαν, αλλά θα διατιθενται δωρεαν για κατεβασμα? Εχω 650 GB με ebooks επιστημονικα διαθεσιμα οποτε αν θελεις κατι πιθανοτατα το εχω οποτε μην διστασεις.
_filippos_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Η ιδέα είναι υπέροχη και παρόλο που δεν υπάρχει μεγάλο υλικό , ακόμα, αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια. Μια ένσταση έχω με το layout της σελίδας, μου προκαλεί λιγάκι άγχος, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
Krokodilos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Η ιδέα είναι υπέροχη και παρόλο που δεν υπάρχει μεγάλο υλικό , ακόμα, αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια. Μια ένσταση έχω με το layout της σελίδας, μου προκαλεί λιγάκι άγχος, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Το layout ειναι μια χαρα. Βαρεθηκα πια με τις ανοιχτοχρωμες βλακειες, Λιγο σκουρη καταχνια δεν βλαπτει......
D-tonys7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το σαιτ προς το παρον ειναι απαισιο!Ο λογος οτι δεν εχει καθολου υλικο. Αφού είναι καινούριο
ioannis_BG Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το σαιτ φιλοδοξει να φιλοξενησει ebooks νομιμα ή και παρανομα? Δηλαδη θα φιλοξενει και "πειρατικα" αντιγραφα που κανονικα δεν ειναι δωρεαν, αλλά θα διατιθενται δωρεαν για κατεβασμα? Καλή ερώτηση! Νόμιμα βιβλία μπορούν να μπουν. (650giga!!!!) Σίγουρα κάποια από αυτά θα είναι νόμιμα σωστά; ίσως μπορούμε να κάνουμε ένα “ξεσκαρτάρισμα”. Το υλικό μπαίνει σταδιακά αφού και είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία της εύρεσης και συγκατάθεσης από τους συγγραφείς. Είναι λίγο σκούρο αλλά είναι θέμα συνήθειας. Η αλλαγή από ανοιχτόχρωμο σε σκουρόχρωμο και εμένα μου φαίνεται κάπως... αλλά μετά συνηθίζεις
ioannis_BG Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Γειά σε όλους . Η Παρέα μας μεγαλώνει και φιλοξενεί πλέον αρκετά νεα αξιόλογα free e-books!!! "Το ποδήλατο σε 17 ελληνικές πόλεις" (Οδηγός εκπόνησης μελετών) - (Θάνος Βλαστός) "Αλησμόνητο" (Ποιητική Συλλογή) - (Ελένη Β. Σεμερτζίδου) ΝΕΑ e-εκδοση "Σ’ αυτό το σύμπαν που τολμά…" (Ποιητική Συλλογή) - (Ελένη Β. Σεμερτζίδου) ΝΕΑ e-εκδοση "ABROAD" (1882) (Παιδική Λογοτεχνία, Γλώσσα Αγγλική) - (Thomas Crane, Ellen E. Houghton) "Το Χαμένο Μπλουζ" (Μυθιστόρημα) - (Μίμης Ανδρουλάκης) "ΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΓΩΝΟΣ" (1838) - (Παναγιώτης Τσομπανάκος) "Τα Έργα του Λορέντζο Μαβίλη" (Άπαντα Ποιήματα και Πεζά) - (Λορέντζος Μαβίλης) "ΒΙΟΣ ΑΙΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΦΡΥΓΟΣ (Βιογραφία, Γλωσσα Αρχ. Ελληνική)" "Τα Μυστικά Της Σιδηράς Παρθένου (IRON MAIDEN)" - (Γεώργιος Ηλ. Ματσαγγούρας) "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ JAVA" - (Ε.Μ.Π.) "ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Δέκα Χρόνια Μετά" (Πολιτικό Δοκίμιο) - (Τακης Φωτόπουλος) "JOHNNIE SOCIETY" (Μυθιστόρημα) - (Γιάννης Φαρσάρης)
bluesattack Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Γειά σε όλους . Η Παρέα μας μεγαλώνει και φιλοξενεί πλέον αρκετά νεα αξιόλογα free e-books!!! Καλημερα φιλε μου. Ωραια προσπαθεια και ευχομαι καθε επιτυχια. Λιτη η εμφανιση του , αλλα υποθετω ειναι επιλογη να κρατηθει ετσι, και ισως ειναι και καλυτερα. Ενα (δευτερο) ανοιχτοχρωμο θεμα δεν θα ηταν ασχημο, ειδικα για καποιους που αλλαζουνε δυσκολα συνηθειες . Θα υπαρχει και καποια κατηγορια 'συζητησης' (περι βιβλιων )?
ioannis_BG Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλημερα φιλε μου. Ωραια προσπαθεια και ευχομαι καθε επιτυχια. Λιτη η εμφανιση του , αλλα υποθετω ειναι επιλογη να κρατηθει ετσι, και ισως ειναι και καλυτερα. Ενα (δευτερο) ανοιχτοχρωμο θεμα δεν θα ηταν ασχημο, ειδικα για καποιους που αλλαζουνε δυσκολα συνηθειες . Θα υπάρχει και καποια κατηγορια 'συζητησης' (περι βιβλιων )? Τα θετικά λόγια πάντα χρειάζονται. Σε ευχαριστώ θερμά φίλε μου. Είναι λιτή όντος, γιατί ως εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου. Θέλω να πιστεύω όμως ότι είναι μία αξιοπρεπής σελίδα, που σέβεται το αντικείμενο που πραγματεύεται και κυρίως τον επισκέπτη. Το ότι είναι λιτό όμως έχει και τα θετικά του. Οι σελίδες του είναι αρκετά ελαφριές και η πλοήγηση ακόμα και από κινητό είναι πολύ εύκολη υπόθεση (κάτι που με εξυπηρετεί προσωπικά) Το πιο ανοιχτόχρωμο θέμα είναι στο πρόγραμμα. Η Ιδέα σου δεν είναι καθόλου άσχημη. Αν θέλεις μπορείς να την αναλύσεις λίγο περισσότερο ή εδώ ή με pm.
ioannis_BG Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μερικά ακόμα ebooks που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας "Το Φάντασμα του πέτρινου Φάρου" (Μυθιστόρημα) - (Ελένη Σεμερτζίδου) e-Εκδοση 2010 "ΠΟΓΚΡΟΜ" (Μυθιστόρημα) - (Ελένη Σεμερτζίδου)e-Εκδοση 2010 "Ο Ροδόσταυρος" (Μυθιστόρημα) - (Ελένη Σεμερτζίδου)e-Εκδοση 2010 "Η ιστορία του Νεμάνια" (Διήγημα) - (Ελ Ρόι) "Search Engine Optimization (SEO) - Τεχνικές βελτίωσης κατάταξης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης" (2006) - (Καφετζόγλου Στέλλα) "ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ" (Τόμος 1ος) - (1859 - Ιωάννης Φιλήμων) "ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ" (Τόμος 2ος) - (1859 - Ιωάννης Φιλήμων) "ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ" (Τόμος 3ος) - (1860 - Ιωάννης Φιλήμων) "ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ" (Τόμος 4ος) - (1861 - Ιωάννης Φιλήμων) "SEO ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤHΝ GOOGLE" - (eBooks4Greeks.gr)e-Εκδοση 2010 "HISTORICAL GREEK COINS" (1906) (Γλώσσα Αγγλική) - (G. F. Hill, M.A.) "THE GREEKS IN AMERICA" (1922) (Γλώσσα Αγγλική) - (J. P. Xenides) "ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ" (Γραμμένα το 1940) - (Άγγελος Σικελιανός) "HOME LIFE IN HELLAS" - GREECE AND THE GREEKS (1910) (Γλώσσα Αγγλική) - (Z. Duckett Ferriman) "GREEK BASIC COURSE Volume 1,2,3" (ΜΑΘΗΜAΤΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Τόμος 1,2,3, για Αγγλόφωνους) - (S. Obolensky, Ρ. Sapounzis, Α. Sapounzis)
psybaba Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Πολυ καλη η σελιδα! Βρηκα ωραια βιβλια που δεν τα εχω δει αλλου. Ευχαριστουμε!
ioannis_BG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μερικές ακόμα νέες δημοσιέυσεις στο eBooks4greeks.gr: Περιοδικό "Λογοτεχνικα Σημειώματα" Τεύχος 1 (Σεπτέμβριος 2010) - (Συντακτική επιμέλεια: Θοδωρής Βοριάς)2010 e-εκδοση "ΜHΔΕΙΑ" - ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ (Aποσπάσματα) - (επιλογή-απόδοση: Θοδωρής Βοριάς) 2010 e-εκδοση "ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ" - ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ (Aποσπάσματα) - (επιλογή-απόδοση: Θοδωρής Βοριάς) "Εγώ και η αδερφή της" (Μυθιστόρημα) - (Παναγιώτης Παπανικολάου) "Οδηγός έναρξης για τη βελτιστοποίηση στη μηχανή αναζήτησης του Google" (SEO) - (Google)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.