Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Συνήθως δεν σου κάνουν τίποτα οι καθηγητές. Πολλοί απο εμάς είχαμε φτάσει στα όρια και τελευταίες μέρες πριν τους βαθμούς, πέρναν οι υπεύθυνοι καθηγητές τηλέφωνο στους γονείς για να έρθουν να δικαιολογήσουν τις αδικαιολόγητες για να μην μείνουμε. Οπότε μην σκας για αυτό. Αν λείπεις κι'όλας για να διαβάσεις, βάζεις λίγο και την μάνα σου να κλαφτεί και έτοιμος. Εκτός και αν είναι τόσο μαλάκες οι δικοί σας. Συγκεκριμένα δεν είναι θέμα καθηγητών . Είναι θέμα ενός καθηγητή . Του υπεύθυνου του τμήματος που είσαι . Στις δικές μου περιπτώσεις , τουλάχιστον φέτος , η υπεύθυνη σβήνει καθημερινά απουσίες όσων παν να μείνουν στην τάξη . Όταν μου λέει οτί έχω 38 για παράδειγμα και μετά από 2 βδομάδες αφού έχω κάνει δέκα απουσίες μου φέρνει χαρτί που λέει οτί έχω 35 :p:p ... Πάντως είναι και καθηγητές που δεν χαρίζουν, συνήθως αυτοί που δεν πάει κανένας ....:lol:
Sellers Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Συγκεκριμένα δεν είναι θέμα καθηγητών . Είναι θέμα ενός καθηγητή . Του υπεύθυνου του τμήματος που είσαι . Αυτό είπα κι εγώ: ...πέρναν οι υπεύθυνοι καθηγητές τηλέφωνο στους γονείς ... Αλλά αν σκεφτείς ότι ο κάθε καθηγητής είναι υπεύθυνος και σε ένα τμήμα, άρα είναι θέμα καθηγητών. :eek::devil::whistle:
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αυτό είπα κι εγώ: Αλλά αν σκεφτείς ότι ο κάθε καθηγητής είναι υπεύθυνος και σε ένα τμήμα, άρα είναι θέμα καθηγητών. :eek::devil::whistle: Μάλλον δεν διάβασα σωστά το ποστ σου ... Άρα pwned .
Sellers Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μάλλον δεν διάβασα σωστά το ποστ σου ... Άρα pwned . Λιθοβολισμός πρέπει κανονικά, αλλά τέλος πάντων. Πρώτη και τελευταία φορά.
htps Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 παιδια εγω πρεπει να ειμαι η απολυτη περιπτωσαρα που υπαρχει η που εχω ακουσει εγω τελοσπαντων μεχρι σημερα το 1998 αποφοιτησα με πανω απο 170 απουσιες...μην με ρωτατε πως.ιδεα δεν εχω..ξερω απλα οτι συγκαλεσαν συμβουλιο για μενα κ για αλλη μια κοπελα απο ολο το σχολειο .Την κοπελα την αφησαν ενω μαλιστα ειχε λιγοτερες απουσιες απο τις δικες μου ενω εμενα με περασαν.Δεν ξερω τι παιχτηκε.Εκ των υστερων το μονο που μου ειχε πει η φιλολογος ειναι οτι επαιξε ρολο οτι ημουν καλος μαθητης(17.5 το απολυτηριο τοτε) ενω η αλλη οχι
papajohnnnn Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλημερα παιδια.Απο το σχολειο σας μιλαω (πληροφορικη).Λοιπον τελικα ο νομος για τις απουσιες ισχυει.30% σε δικαιολογημενες και αδικαιολογητες.Δοξα το θεω!Θα μπορεσω να κανω καποιες απουσιες για τις πανελληνιες!
paylidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 με μ.ο. εξαμηνων πάνω απο 15 οι απουσίες αυξάνονται οπότε don't worry Και καλη επιτυχια!
papajohnnnn Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 με μ.ο. εξαμηνων πάνω απο 15 οι απουσίες αυξάνονται οπότε don't worry Και καλη επιτυχια!ευχαριστω.οχι ισχυει για ολους τους μαθητες ανεξαρτητα απο τον βαθμο που ειχανε βγαλει.μεχρι το τελος την σχολικης χρονιας θα μπορουνε ολοι οι μαθητες να κανουν εως και 148 απουσιες.
IMAndreas Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 άλλο σου λέει.....πως οι μαθητές που έχουν μ.ο πάνω από 15 θα μπορούν να κάνουν + άλλες 50 απουσίες. και εγώ 150-160 έκανα όταν έδωσα πανελλήνιες. Οι 50 αυτές είναι δικαιολογημένες. Τώρα υπάρχει και άλλο ένα 30% το οποίο προσμετράται στο αρχικό δλδ 114-116 δν θυμάμαι πιο είναι το όριο ακριβώς....έτσι μπορείς να έχεις και 114+34+50=200 απουσίες περίπου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.