Προς το περιεχόμενο

Αυξηθηκαν οι απουσιες στο σχολειο??Ισχυει?

papajohnnnn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ισχύει, γιατί λέει ότι φέτος με τη νέα γρίπη(sic) έλειψαν πολλά παιδιά. Καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον καθηγητή, θα ξέρει ακριβώς.

Δημοσ.
Ναι ισχύει, γιατί λέει ότι φέτος με τη νέα γρίπη(sic) έλειψαν πολλά παιδιά. Καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον καθηγητή, θα ξέρει ακριβώς.

ευχαριστω φιλε.την ειχα κολησει κι εγω την γριπη .Εχω 118 απουσιες (απουσιαζα χθες για να διαβασω για πανελληνιες)υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη και να μεινω.Δεν το θελω αυτο.

Δημοσ.

Damn, εμάς δεν μας έχουν στείλει ακόμα χαρτί στο σχολείο που να επιβεβαιώνει αυτό για τις απουσίες. :mad:

Δημοσ.
Damn, εμάς δεν μας έχουν στείλει ακόμα χαρτί στο σχολείο που να επιβεβαιώνει αυτό για τις απουσίες. :mad:

δηλαδη μπορει να εχω μεινει?

Δημοσ.
...υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη και να μεινω.Δεν το θελω αυτο.

δηλαδη ειμαι κομπλε!ουφφφ αυτο ηθελα να ξερω:-D

δηλαδη μπορει να εχω μεινει?

Σκωτσέζικο ντους...

Δημοσ.
Σκωτσέζικο ντους...

Η αλήθεια είναι οτί δεν παίζεις με αυτά . Φαντάσου το παλικάρι τώρα το οποίο κάνει μαθήματα από το καλοκαίρι για να δώσει επειδή τάχα κρίνεται το μέλλον του και ξαφνικά να μάθει πως έμεινε ... Θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο .

Πάντως φίλος όπως σου είπα είναι , δηλαδή το όριο το οποίο είναι 50 +30% που τις κάνει 65 τις αδικαιολόγητες και δεν ξέρω πόσες ακριβώς τις δικαιολογημένες ... Καλή επιτυχία στις εξετάσεις .

Δημοσ.

Συνήθως δεν σου κάνουν τίποτα οι καθηγητές. Πολλοί απο εμάς είχαμε φτάσει στα όρια και τελευταίες μέρες πριν τους βαθμούς, πέρναν οι υπεύθυνοι καθηγητές τηλέφωνο στους γονείς για να έρθουν να δικαιολογήσουν τις αδικαιολόγητες για να μην μείνουμε. Οπότε μην σκας για αυτό. Αν λείπεις κι'όλας για να διαβάσεις, βάζεις λίγο και την μάνα σου να κλαφτεί και έτοιμος. Εκτός και αν είναι τόσο μαλάκες οι δικοί σας.

Δημοσ.

Επίσης αν βγάζεις πάνω από 15 μέσο όρο, τότε μπορείς να καλέσεις και τον σύλλογο και να κάνουν συμβούλιο ώστε να αυξηθεί το όριο για να μην μείνεις. Don't worry κανέναν δεν δεν πρόκειται να μείνεις.

Εμάς στο δικό μας σχολείο μας λένε μαλακίες ότι δεν έρθει χαρτί απ' το υπουργείο, δεν είναι σίγουρο κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...