papajohnnnn Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αυξηθηκαν οι απουσιες στο σχολειο??Ισχυει τιποτα τετοιο?
djskoufos Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ναι ισχύει, γιατί λέει ότι φέτος με τη νέα γρίπη(sic) έλειψαν πολλά παιδιά. Καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον καθηγητή, θα ξέρει ακριβώς.
papajohnnnn Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ναι ισχύει, γιατί λέει ότι φέτος με τη νέα γρίπη(sic) έλειψαν πολλά παιδιά. Καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον καθηγητή, θα ξέρει ακριβώς. ευχαριστω φιλε.την ειχα κολησει κι εγω την γριπη .Εχω 118 απουσιες (απουσιαζα χθες για να διαβασω για πανελληνιες)υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη και να μεινω.Δεν το θελω αυτο.
papajohnnnn Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Υπολόγιζε +1/3 των συνολικών σου απουσιών.δηλαδη ειμαι κομπλε!ουφφφ αυτο ηθελα να ξερω
d3m0n Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Damn, εμάς δεν μας έχουν στείλει ακόμα χαρτί στο σχολείο που να επιβεβαιώνει αυτό για τις απουσίες.
papajohnnnn Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Damn, εμάς δεν μας έχουν στείλει ακόμα χαρτί στο σχολείο που να επιβεβαιώνει αυτό για τις απουσίες. δηλαδη μπορει να εχω μεινει?
nickarmy Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 γοογλε http://www.neolaia.gr/wordpress/index.php/2010/04/15/panelladikes-eksetaseis-bonus-mathites-apousies-logo-h1n1/ (κάτι πρέπει να είχαν πεί και στις ειδήσεις ...)
CtrlFreak Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Και γω στις ειδήσεις τα άκουσα. Ρώτα όμως κάποιον καθηγητή σου για να είσαι σίγουρος.
Sellers Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ...υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη και να μεινω.Δεν το θελω αυτο. δηλαδη ειμαι κομπλε!ουφφφ αυτο ηθελα να ξερω δηλαδη μπορει να εχω μεινει? Σκωτσέζικο ντους...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Σκωτσέζικο ντους... Η αλήθεια είναι οτί δεν παίζεις με αυτά . Φαντάσου το παλικάρι τώρα το οποίο κάνει μαθήματα από το καλοκαίρι για να δώσει επειδή τάχα κρίνεται το μέλλον του και ξαφνικά να μάθει πως έμεινε ... Θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο . Πάντως φίλος όπως σου είπα είναι , δηλαδή το όριο το οποίο είναι 50 +30% που τις κάνει 65 τις αδικαιολόγητες και δεν ξέρω πόσες ακριβώς τις δικαιολογημένες ... Καλή επιτυχία στις εξετάσεις .
papajohnnnn Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 το βρηκα παιδια,υπαρχει και στο υπουργειο παιδειας http://www.ypepth.gr/el_ec_category1757.htm
Sellers Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Συνήθως δεν σου κάνουν τίποτα οι καθηγητές. Πολλοί απο εμάς είχαμε φτάσει στα όρια και τελευταίες μέρες πριν τους βαθμούς, πέρναν οι υπεύθυνοι καθηγητές τηλέφωνο στους γονείς για να έρθουν να δικαιολογήσουν τις αδικαιολόγητες για να μην μείνουμε. Οπότε μην σκας για αυτό. Αν λείπεις κι'όλας για να διαβάσεις, βάζεις λίγο και την μάνα σου να κλαφτεί και έτοιμος. Εκτός και αν είναι τόσο μαλάκες οι δικοί σας.
d3m0n Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Επίσης αν βγάζεις πάνω από 15 μέσο όρο, τότε μπορείς να καλέσεις και τον σύλλογο και να κάνουν συμβούλιο ώστε να αυξηθεί το όριο για να μην μείνεις. Don't worry κανέναν δεν δεν πρόκειται να μείνεις. Εμάς στο δικό μας σχολείο μας λένε μαλακίες ότι δεν έρθει χαρτί απ' το υπουργείο, δεν είναι σίγουρο κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.