vampirios Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Καλησπέρα καταρχάς,σκέφτομαι να προχωρήσω σε αλλαγή κινητού και απο iphone 3g που είμαι τώρα να πάω σε htc desire να δω και λίγο το android.. Για όποιον έχει δουλέψει και ξέρει to android και το desire ακόμη καλύτερα τί λέτε να την κάνω τη μετάβαση; Επίσης,θέλω να ρωτήσω αν υποστηρίζει ελληνικό μενού πλήρως ή μερικώς(δηλαδή μόνο μηνύματα-πληκτρολόγιο),αν είναι στι σερφάρισμα τόσο smooth όσο το iphone καθώς και πως τα πάει απο μπαταρία και το αν είναι τελικά σταθερό και παρακτικό στη χρήση όσο το Iphone..
kirileman Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε καλύψει το desire, είναι από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς. Δεν θα έχεις πρόβλημα πουθενά, θα στο πουν και τα παιδιά που το έχουν ήδη. Αν θες να γνωρίσεις το android, κάν'το. Αλλιώς, περιμένεις...
vampirios Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε καλύψει το desire, είναι από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς. Δεν θα έχεις πρόβλημα πουθενά, θα στο πουν και τα παιδιά που το έχουν ήδη. Αν θες να γνωρίσεις το android, κάν'το. Αλλιώς, περιμένεις... Ναι έχω διαβάσει και γω καλά reviews και έχω δει και video απο technoblog!Το θέμα είναι αν κάποιες απαραίτητες για εμένα εφαρμογές στο iphone όπως tapatalk,rss,maps,gps,συνάλλαγμα,betscores κλπ υπάρχουν στο android market.. Το καλό με το iphone είναι ότι οι εφαρμογές αυτές(και άλλες φυσικά όπως sport.gr,nea,ifitness,thhermides και τέτοιου τύπου..)είναι προσαρμοσμένες και πολύ χρηστικές και σε τελική ανάλυση αναγκαίες για μένα.Θα μπορώ να βρω αντίστοιχες στο desire ή τις αποχαιρετώ;;;
kirileman Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Το πολύ πολύ να μην υπάρχουν κανά δυο. Δεν το χω ψάξει, για δες το. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Vasilisxd Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Απο Desire γραφω. Ειναι πολυ δυνατη συσκευη αλλα τις εφαρμογες που αναφερεις τις ξεχνας(δεν αναφερομαι στο gps και rss). Στην τελικη ομως , για score κτλπ μπαινεις στο ιδιο το site. Επισης , τα Ελληνικα ενεργοποιουνται απο μονα τους , οταν βαλεις Ελληνικη Sim. Εγω ειχα 3Gs , μου αρεσει το Desire , αλλα μου λειπουν πολυ οι εφαρμογες του iphone καθως και η απλοτητα του λειτουργικου. Απο την αλλη ομως , εαν ασχολεισε και σου αρεσει η παραμετροποιηση , το Android ειναι πιο μπροστα. Κατα τα αλλα ειναι μια επιλογη που δεν θα μετανιωσεις , επαναλαμβανω , εαν ασχολεισε και εχεις βαρεθει το κλειστο περιβαλλον του iphone. Κατι ακομα. Εγω στο iphone ειμουν αναγκασμενος να μετατρεπω τα flv μου σε mpeg4 , καθως ακομη και μικρα βιντεο το 3Gs με το yxflash τα επαιζε πολυ σπαστα. Το Desire με την ιδια ακριβως εφαρμογη(yxflash) τα παει σφαιρα , σε πολυ πιο μεγαλα flv. Εκει ακριβως φαινεται η δυναμη του. Επισης η συμπεριφορα του στο touch ειναι παραπλησια του iphone , χωρις να το φτανει αλλα δεν ενοχλει κιολας.
kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δε νομίζω ότι έχει πρόβλημα το 3GS να παίξει ταινίες, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα με το yxflash και τα flv. 720p mkv δε παίζει βέβαια, πολύ σπαστά, έχεις δοκιμάσει στο desire;
Nomedor Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Έχει ένα μειονέκτημα βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Από ότι λένε δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του.
vampirios Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το πρόβλημα παίδες που έχω και νομίζω αντιπροσωπεύει πολλούς είναι ότι κάθε 2-3 μήνες βγαίνουν καινούρια και υποσκελίζουν τα προηγούμενα.Είδα χθές σε review το samsung galaxy s και το htc evo(supersonic) και μου άρεσαν πολύ..Το desire είναι όντως αυτή τη στιγμή απο τα πιο δυνατά της αγοράς.Για κάνα 3μήνο βέβαια! Τώρα θα μου πεις εδώ ο κόσμος ''καίγεται'' και το νινί χτενίζεται με τέτοια κρίση που μας δέρνει..Αλλά είναι μπέρδευμα όπως και να το πείς! Εν προκειμένω τώρα,για το desire,πέρα απο κάποιες εφαρμογές που θα μου λείψουν,αυτό που βρήκα είναι απο ιδιώτη και αγοράστηκε απο cosmote Βουλγαρίας(Globul νομίζω λέγετα εκεί η cosmote).To θέμα είναι θα υποστηρίζει τα ελληνικά και θα έχει κανονικά εγγύηση;; Υ.Γ Το παλικάτι που το έχει μου είπε ότι έχει 2 χρόνια πανευρωπαϊκή άρα σε καλύπτει η htc και ότι ελληνικά πάιρνω αυτομάτως ας είναι η ευρωπαϊκή έκδοση..Είναι όντως έτσι;;;
Nomedor Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το galaxy είναι πιο δυνατό και θα έχει και superamoled και καλύτερο gpu αλλά έχεις δει το touch wiz; Μια αηδία και μισή! Καλύτερα το μαμά περιβάλλον του android, στην samsung πρέπει να προλάβουν designer, σοβαρά τώρα!
Vasilisxd Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εάν το κινητό δεν έχει γίνει παρά-εισαγωγή , τότε καλύπτεται από την Htc. Όσο για τα ελληνικα , ξανά λέω , με την εισαγωγή Ελληνικής sim , στο γυρνάει σε ελληνικα
ZELDA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 συγνωμη αλλα πως μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι παραεισαγωγή και αν είναι γιατι δεν με καλυπτει η εγγύηση που το λεει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.