Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε ATI5850

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια κλειδωμένη πατέντα είναι, καλό είναι να τα έχεις άλλα δεν θα βάλω και τη γάτα μου να κλαίει αν δεν τα έχω. Στο Metro 2033 τι και αν έχει Phisx αφού με την 9800GTX έτσι και αποκοτήσω να ενεργοποιήσω το Advanced Phisx το πήρε ο διάολος τον πατέρα το παιχνίδι, τρώει τρελό frame drop κάθε φορά που πυροβολώ, από 25fps πέφτει στα 5 μέχρι να σταματήσουν να χοροπηδάνε τα πετραδάκια στο έδαφος, με dx9 σε 1680χ1050 με αποτέλεσμα ενώ έχω Nvidia, που μου την διαφήμιζαν για τα phisix να αναγκάζομαι να τα απενεργοποιήσω, τώρα σε κάτι batman (matman) το γεγονός ότι αναστατώνονταν τα χαρτιά στο πάτωμα και ότι σπάνε τα πλακάκια δεν μου λέει και τίποτα αφού όταν ξεκίνησα να το παίζω δεν είχε βγει το patch που ενεργοποιούσε τα phisx και όταν βγήκε σιγά τα ουά, δεν άρχισα να απολαμβάνω το παιχνίδι περισσότερο από πριν.

Οι gamers ξέρουνε πώς είναι με phisx η χωρίς, δεν επιλέγεις κάρτα μόνο για τα phisx εκτός και αν είσαι n00b.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νταξει ειναι ενα καλο + ομως,ουτε εμενα με νοιαζει τοσο αλλιως θα επερνα μια 9600GT για PhysX ;) Παντως εφοσων τα παιχνιδια που βγαινουν ειναι console ports καλα κανουν και χωνουν PhysX να ζωριζονται λιγο οι καρτες γιατι τοσα Tflops πανε χαμενα......

Δημοσ.
Ρε παιδιά μια κλειδωμένη πατέντα είναι, καλό είναι να τα έχεις άλλα δεν θα βάλω και τη γάτα μου να κλαίει αν δεν τα έχω. Στο Metro 2033 τι και αν έχει Phisx αφού με την 9800GTX έτσι και αποκοτήσω να ενεργοποιήσω το Advanced Phisx το πήρε ο διάολος τον πατέρα το παιχνίδι, τρώει τρελό frame drop κάθε φορά που πυροβολώ, από 25fps πέφτει στα 5 μέχρι να σταματήσουν να χοροπηδάνε τα πετραδάκια στο έδαφος, με dx9 σε 1680χ1050 με αποτέλεσμα ενώ έχω Nvidia, που μου την διαφήμιζαν για τα phisix να αναγκάζομαι να τα απενεργοποιήσω, τώρα σε κάτι batman (matman) το γεγονός ότι αναστατώνονταν τα χαρτιά στο πάτωμα και ότι σπάνε τα πλακάκια δεν μου λέει και τίποτα αφού όταν ξεκίνησα να το παίζω δεν είχε βγει το patch που ενεργοποιούσε τα phisx και όταν βγήκε σιγά τα ουά, δεν άρχισα να απολαμβάνω το παιχνίδι περισσότερο από πριν.

Οι gamers ξέρουνε πώς είναι με phisx η χωρίς, δεν επιλέγεις κάρτα μόνο για τα phisx εκτός και αν είσαι n00b.

Το Metro2033 ειναι χαλαρα ενα απο τα χειροτερα προγραματισμενα παιχνιδια ολων των εποχων, το επιχειρημα σου εξαιτιας αυτου ειναι ακυρο. Παρε τα Ghost Recon, Mass Effect Saga, Batman και δεκαδες αλλους Σωστους τιτλους που εκει παιζει ρολο το PhysX και δεν εχεις θεμα επιδοσεων.

Δημοσ.

την μεγαλυτερη διαφορα ειναι στο pt boats knights of the sea

που πραγματικα χωρις το physx ειναι μια αηδια :rolleyes: (τα αλλα τρωγονται)

αλλα ακομα ειναι αρχη και πιστευω στο μελλον θα βγαλουν και αλλα παιχνιδια..

παντως δεν αγοραζεις καρτα μονο και μονο για physx απλως ειναι ενα + στα παιχνιδια γιατι στο κανει πολυ ποιο ωραιο..

Δημοσ.
Το Metro2033 ειναι χαλαρα ενα απο τα χειροτερα προγραματισμενα παιχνιδια ολων των εποχων.

Εδω θα συμφωνησω μαζι σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...