we_will_rise Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Παιδιά για το PhysX θα μου πείτε ;;
we_will_rise Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Λοιπόν, τελικά την αγόρασα την κάρτα. Αν και λίγα, βλέπω αποτελέσματα. Ερώτηση, στην θύρα HDMI μπορώ να συνδέσω το PS3 και να παίζω στην οθόνη του pc ?
Nik.K Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Παίδες τελικά γέρνω προς να την πάρω, και το καλοκαιράκι προχωράω και σε μεγάλη αναβάθμιση mobo,cpu,ram... Μια τελευταία ερώτηση. Επειδή έχω ακούσει ότι η ΑΤΙ έχεις πολλές ασυμβατότητες με παιχνίδια, ξέρετε αν γίνεται να κρατήσω ΚΑΙ την 8800 ;; Έχω φίλο που έχει μία 265 και μια 8800gtx "για PhysX"! Αυτό θέλω να κάνω, γίνεται ; Το κακο ειναι πως πλακωσαν κυριως, αν οχι μοναχα, ατομα που εχουν μια "αγαπη" προς την ΑΤΙ σε αυτο το θεμα και λογικο ειναι να ακουσεις Μονο Θετικα σχολια. Καλως η κακως οταν καποιος υποστηριζει μια εταιρεια ισχυει το "Ο κοσμος το'χει τουμπανο και αυτος κρυφο καμαρι" καθως τα θεματα ασυμβατοτητας της ΑΤΙ με παιχνιδια δινουν και παιρνουν απο το 1996 αρα ειναι κουτο να τα αγνοουμε. Ακομα και με την 5870 που την εχω σε ενα απο τα συστηματα μου εχω παρατηρησει θεματα τοσο με το Mass Effect 2 (συχνα κοληματα του ενος λεπτου) οσο και με το νεο AVP (σπασμενα γραφικα) και με αναπαραγωγη βιντεο (οριζοντιες γραμμες) και ολα αυτα και με τα 2 τελευταια πακετα οδηγων. Αυτα τα θεματα παρεπιπτοντως δεν τα εχω ουτε με την GTX285 ουτε με τις GTX470/480. Φυσικα δεν λεω πως η Nvidia ειναι τελεια αφου ενας προσφατος οδηγος της παρουσιασε πληθωρα προβληματων, αυτο ομως διορθωθηκε μετα απο 2 μερες με νεα εκδοση. Βεβαια για να δει καποιος και τις 2 πλευρες πρεπει να εχει προιοντα και απο τις 2 εταιρειες την ιδια χρονικη στιγμη, κατι πολυ σπανιο. Και οχι δεν μπορεις επισημα να εχεις ATI και Nvidia για PhysX, υπαρχουν καποιες προσπαθειες τριτων να το κανουν bypass αλλα οχι και τοσο επιτυχημενες. Φυσικα και παλι θα ακουσεις πως δεν αξιζει το PhysX, πως δεν ειναι κατι το φοβερο κτλ κτλ κτλ, απο την αλλη ομως οταν βγηκε το Hack που υποστηριζε ΑΤΙ+NVIDIA πανηγυριζαν ολοι οι κατοχοι ΑΤΙ, περα απο το οτι το περιμεναν πως και πως για αρκετο καιρο...Ενα περιεργο πραγμα Βεβαια επεσαν παλι σε απελπισια οταν τελικα δεν ηταν και τοσο πετυχημενο το Hack οποτε λογικο να ακους παλι την ιδια κασσετα. Κακα τα ψεματα, το PhysX αυτη την στιγμη ειναι οτι καλυτερο οσο αφορα τις μηχανες φυσικης και δεν το αρνειται κανεις αυτο ουτε καν η AMD ( δεν ειναι τυχαιο εξαλλου το οτι υποστηριξαν "επισημα" αυτο το hack) οποτε οτι και να ακους απλα μην δινεις σημασια.
benign Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Νικ, Εγω εχω μια ATI 4850 και παιζω το game Metro 2033,που μου ζητησε PhysX μια χαρα.Πως εξηγειται?(Δηλαδη εγκατεστησα το PhysX.)
Nik.K Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δεν εχει να λεει αυτο, αλλο το Hardware PhysX και αλλο να εχεις απλα εγκατεστημενο το Software. Απλα το Metro2033 οπως και το Mass Effect 2 χρησιμοποιουν καποια αρχεια απο το πακετο του PhysX, τωρα απο εκει και περα αν εχεις NVIDIA GPU εχεις hardware acceleration και αρα καλυτερη απεικονιση και ροη στα Physics του παιχνιδιου, αν εχεις ATI η καποια αλλη μαρκα εχεις απλα το Software μερος που βασικα δεν προσφερει κατι ιδιαιτερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το PhysX το θελει το Metro 2033 για να παιξει,διοτι και ATI να εχεις μπορεις να κανεις enable την επιλογη advanced Physx
benign Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Καταλαβα.Παντως αν δεν το εγκαθιστουσα ,δεν μου επετρεπε να παιξω.Απαιτουσε την εγκατασταση δηλαδη του PhysX.
LouCi4er Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Καταλαβα.Παντως αν δεν το εγκαθιστουσα ,δεν μου επετρεπε να παιξω.Απαιτουσε την εγκατασταση δηλαδη του PhysX. Ναι το εχει αυτο το συγκεκριμενο παχνιδι. Και επιτελους(δεν το λεω σε 'σενα benign) φτυστε αυτη την καραμελα με το physX.Σιγα τη @@#@@.Αλλα ξεχασα it's meant to be played.
Nik.K Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δεν ειναι καραμελα, ειναι απλα ενα γεγονος....Η AMD προσπαθει εδω και χρονια να φερει το Havok σε παραπλησια επιπεδα με το PhysX χωρις επιτυχια, αυτο λεει κατι αφου αν οι μηχανες Physics ηταν απλα @@@@@ οπως λες και εσυ μαλλον δεν θα ασχολιοντουσαν. Βεβαια οποιος θελει βλεπει πληθωρα απο βιντεακια στο youtube με σκηνες χωρις αλλα και με το PhysX ενεργοποιημενο. Οι διαφορες ειναι το λιγοτερο αισθητες.
LouCi4er Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δεν ειναι καραμελα, ειναι απλα ενα γεγονος....Η AMD προσπαθει εδω και χρονια να φερει το Havok σε παραπλησια επιπεδα με το PhysX χωρις επιτυχια, αυτο λεει κατι αφου αν οι μηχανες Physics ηταν απλα @@@@@ οπως λες και εσυ μαλλον δεν θα ασχολιοντουσαν. Βεβαια οποιος θελει βλεπει πληθωρα απο βιντεακια στο youtube με σκηνες χωρις αλλα και με το PhysX ενεργοποιημενο. Οι διαφορες ειναι το λιγοτερο αισθητες. Ναι ναι.Το Cryostasis(ετσι λεγεται?) το εχουμε δει.
Nik.K Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αν το ψαξεις θα βρεις δεκαδες γνωστους τιτλους που κανουν χρηση του PhysX.
sozz Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αν το ψαξεις θα βρεις δεκαδες γνωστους τιτλους που κανουν χρηση του PhysX. δεν μπορεις να βγαλεις ακρη..... αν το physx ηταν της ατι τοτε θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια
LouCi4er Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.....αν το physx ηταν της ατι τοτε θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια Α ηρθες?Και ειχα αρχισει να ανυσηχω.
sozz Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Α ηρθες?Και ειχα αρχισει να ανυσηχω. ειδες πρεπει να ερθουν και αλλοι γιατι το εχετε παρει μονοπωλιο
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Το PhysX εχει δυνατοτητες για πολυ καλο αποτελεσμα,αλλα στα τωρινα παιχνιδια δεν λεει και πολλα με αποτελεσμα να μην εντυπωσιαζει τους περισσοτερους χρηστες.Προσωπικα εκει που ειδα οντως PhysX ηταν στο Batman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.