Προς το περιεχόμενο

flash plugin και restart

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα το τελευταίο καιρό με τις σελίδες που χρησιμοποιούν το flash plugin.

είναι ένα θέμα που το βλέπω συχνά τελευταία στα ξένα φορουμς.

Πχ στο YouTube όταν πάω να παιξω κάποιο βιντεο κάποια στιγμή πάντα κρασάρει ο browser (όλοι οι browsers! opera,ie,mozilla,chrome) και αρκετές φορές ο υπολογιστής κάνει restart.Σαν να "μπουκωνει" ο επεξεργαστής η η μνήμη η όλα μαζί.

Εχω τους τελευταίους drivers και της κάρτας γραφικών και της κάρτας ήχου, motherboard κτλ. Τα πάντα όλα είναι με τους τελευταίους drivers.Επίσης εχω τσεκάρει την μνήμη με διάφορα software.

Να διευκρινίσω πως αν κατεβάζω το βίντεο κλίπ απο το YouTube και το τρέξω πχ με το Vlc όλα δουλεύουν κανονικά. Μόνο αν πάω να το δώ απο το site κολλάνε τα πάντα. Eπίσης εμφανίζεται το πρόβλημα σε όλες τις σελίδες που περιέχουν flash υλικό. Είναι τσεκαρισμένο γιατί στο Mozilla υπάρχει plugin με το οποίο απενεργοποιείς το flash και τότε ολα δουλεύουν αλλά δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενο του site αφού σου λέει πως απαιτείται το flash plugin!!!

Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα.

Το μηχάνημα μου έχει WinXp αλλά στα διάφορα φόρουμς διαβάζω πως το πρόβλημα υπάρχει και με τα Vista και με τα Win7 και με το macox και με το linux!!!!

Βέβαια δεν το εχουν ολοι και γιαυτό είναι δύσκολη η λύση του .

Κάποια ασυμβατότητα με hardware η software ???

Στο λαπτοπ που μου χάρισε η σύζυγος οταν αγόρασε καινούργιο και που τρέχει και αυτό winXP όλα είναι κανονικά.

Μυστήριο πράγμα ρε παιδί μου. Και δεν το έκανε πάντα. Τους τελευταίους μήνες το κάνει.

Καποιοι μάλιστα κατέφυγαν στο φορματ και στην επαναγκάτασταση του λειτουργικού και πάλι τα ίδια.

Εχει κάποιος κάποια ιδεά που αλλού να ψάξω ??? Τι να σκαλίσω τελος παντων. Εχω πειραματιστεί με όλα.

Α ναι ... και antivirus άλλαξα, τα δοκίμασα όλα με τη σειρά. Τιποτα.

Εννοείται πως τη απεγκατάσταση και εγκατάσταση του flash plugin την εχω κάνει αρκετές φορές και με διαφόρους τροπους και βέβαια δεν βοήθησε.

Καθε ιδέα η υποψία που μπορεί να έχετε δεκτή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...