pp6210 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μπήκα πριν λίγο ένα λινκ απίστευτο, δίνει near real time στοιχεία πτήσεων ενώ αν πάτε στο αεροδρόμιο της Αθήνας δίνει και live feed καποιοες επικοινωνίες του apporach!! Ρίξτε μια ματιά πριν το γονατίσουν (ανακοινώθηκε στο ΤΡΟΚΤΙΚΟ το λινκ) ή πριν το κλείσουν - γιατί δεν νομίζω να υπάρχει έγκριση της ΥΠΑ.. http://www.sv1lh.net/rdr/
atrias Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 είδες τι ωραία είναι να είσαι ραδιοερασιτέχνης! άντε βουρ για άδεια!
pp6210 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γιατί να χρειάζεται ειδική άδεια; γιατί οι transponders που παρακολουθούνται δεν είναι public, χρειάζεται ειδικό και αδειοδοτημένο εξοπλισμό για να το παρακολουθήσεις - πόσo μάλλον για να το βγάλεις live στο νετ. Κάτι αντίστοιχο έχει γίνει με την παρακολούθηση πλοίων μέσω του VHF AIS, το οτι ο καθένας μας μπορεί να αγοράσει τέτοιο εξοπλισμό και να παρακολουθεί τα πλοία που έχουν ανοικτό transponder δεν σημαίνει οτι μπορούν να αναμεταδίδουν και την πληροφορία στο νετ. Και μάλιστα βγήκε ο ΙΜΟ (International Maritime Organization) και ζήτησε να μην υπάρχει live αναμετάδοση στίγματος των πλοίων στο νετ...
minarokeftes Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Είναι όλα τα αεροπλάνα που πετάνε αυτή την στιγμή? γιατί μου φαίνονται λίγα....
akpe Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Όλα οκ... αλλά το N703DN της Delta Airlines (LAX-ATL) τι κάνει πάνω από την αθήνα;
Linus_21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δεν νομίζω πάντως να ναι όλα τα αεροπλάνα, όντως..
weathor Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Λειτουργει ακομα.. αλλα απο που παιρνουν τα data?
Melven Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 πολυ καλο και ειδικα που τους ακους κιολας. δειτε κ αυτο http://www.flightradar24.com/ ειναι το ιδιο απλα για ολη την ευρωπη. απο οτι κοιταξα δειχνουν τα ιδια για ελλαδα
tigergreg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Όλα οκ... αλλά το N703DN της Delta Airlines (LAX-ATL) τι κάνει πάνω από την αθήνα; ΨΕΚΑΖΕΙ....
weathor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μηπως βρισκουν τις ωρες πτησεις και απλα υπολογιζουν το που θα βρισκεται το αεροπλανο με βαση τον προορισμο? Γιατι ετσι ειναι ευκολα υλοποιησιμο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.