Προς το περιεχόμενο

Ποιον παροχο για Ακαδημια Πλατωνος???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αυτην την στιγμη εχω Tellas η οποια το τελευταιο διμηνο με ταλαιπωρει υπερβολικα με ασταθεια στην ταχυτητα (απο 0 εως 1200 Kbps) και απο συχνες αποσυνδεσεις. επειδη δεν βλεπω μελλον με αυτη την εταιρια σκεφτομαι να αλλαξω τον αλλο μηνα που τελειωνει κ η 12μηνη συμβαση. πριν ειχα forthnet κ ημουν αρκετα ικανοποιημενος με σταθερη ταχυτητα στα 1200 Kbps κ με ελαχιστες αποσυνδεσεις ( το πολυ 2 τον μηνα).

Οπως ανεφερα κ στον τιτλο μενω στην περιοχη Ακαδημια Πλατωνος κ θα ηθελα να ακουσω αποψεις απο κατοικους της ιδιας περιοχης για το ποιον παροχο να επιλεξω.

Με ενδιαφερει η ταχυτητα να μην πεσει κατω απο 1200 Kbps κ αν εχω προβλημα να παρω τηλ. κ να μου ακουσουν κ να προσπαθησουν να βρουν λυση κ οχι να με γραψουν οπως κανει η Tellas

Δημοσ.

Κανεις δεν θα σου δωσει εγγυησεις για αυτο που ζητας, οχι κατω απο 1200kbps σημαινει να εχεις σταθερα 10Mb+. Αυτο δεν μπορει να στο υποσχεθει κανεις. Γενικα ομως απο Otenet μαλλον θα εχεις και το καλυτερο σημα και την καλυτερη τεχνικη υποστηριξη.

Δημοσ.
Κανεις δεν θα σου δωσει εγγυησεις για αυτο που ζητας, οχι κατω απο 1200kbps σημαινει να εχεις σταθερα 10Mb+. Αυτο δεν μπορει να στο υποσχεθει κανεις. Γενικα ομως απο Otenet μαλλον θα εχεις και το καλυτερο σημα και την καλυτερη τεχνικη υποστηριξη.

σε ευχαριστω για την απαντηση! κ εγω μαλλον για ΟΤΕ το παω μονο κ μονο για την τεχνικη υποστηριξη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...