Προς το περιεχόμενο

Προβλημα συνδεσης με το system link του Xbox 360

thanvar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Έχω 2 xbox 360, συνδεδεμένα με 2 monitors και έχοντας το ίδιο παιχνίδι μέσα και στα δυο (Saints Row 2).

Λοιπόν έχω δοκιμάσει τα εξής:

1) Τα έχω συνδέσει μεταξύ τους με το καλώδιο που είχε μέσα το κουτί.

2) Αλλα και, τα έχω συνδέσει και τα 2 με το linksys router μου με ethernet cables.

Δυστυχώς με κανέναν από τους 2 τρόπους δεν είχα θετικό αποτέλεσμα.

Ενώ αναγνωρίζει την σύνδεση και μου δίνει την επιλογή του co-op η του multiplayer μέσω system link κι αφού επιλέξω "νέο game" στη μια κονσόλα, μετά όταν επιλέγω "find game" στην άλλη κονσόλα δεν βρίσκει τίποτα απολύτως (και κάνει σαν να μην συγχρονίζονται ποτε!)...

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω και δεν υπάρχει πουθενά σ'ολόκληρο το internet κάτι που θα μπορούσε έστω να με καθοδηγήσει...

Οποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να με βοηθήσει. :cry:

Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Δημοσ.

Για να τα συνδεσεις μεταξυ τους χωρις το ρουτερ φανταζομαι οτι θα θες διαφορετικο καλωδιο (crossover).

Απ οτι λες ομως βλέπει το ενα το αλλο σε system link... μηπως εχει καποιο bug το παιχνιδι ? Εχεις δοκιμασει με κανα αλλο game ?

Δημοσ.

Οχι γιατι δεν εχω αλλο παιχνιδι διπλο... Μιλησα με την Microsoft και μου ειπαν πως ισως το ενα απο τα δυο να ειναι πιο updated απο το αλλο και ψαχνω τροπο τωρα να δω μηπως γινεται να κανω downgrade μιας και δεν εχω πλεον xbox live...

Δημοσ.

κατεβασε το τελευταιο update απ το xbox.com και περασετο και στις δυο κονσολες με USB stick.

Επισης κανε clear cache και στα δυο μηχανηματα, σε περιπτωση που καποιο απ τα δυο εχει καποιο update του παιχνιδιου περασμενο απο Live (για να ειναι ιδια version και τα δυο)

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ! παω να το δοκιμασω!

---------- Προσθήκη στις 16:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:03 ----------

Ολα ενταξει!!! Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια v0rtex!

Να εισαι καλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...