Προς το περιεχόμενο

overckock σε e8400

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το linpack και everest

---------- Προσθήκη στις 17:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:41 ----------

Ακομα μια ερωτηση .Απο την ωρα που εβαλα την νεα ψυχτρα και τα 2 coolers βγαζει μια οσμη το pc σαν καμενο πλαστικο.Ειναι φυσιολογικο ?Μηπως επειδη ειναι καινουργοι οι ανεμιστηρες και επειδη ειναι απο πλαστικο μυριζουν ετσι"?

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμμ.. δε θα το 'λεγα..

Τσέκαρε τις συνδέσεις μήπως έχει λιώσει κανα καλώδιο.

Δες μήπως προέρχεται απ' το Corsair σου, που δε νομίζω.

Δημοσ.

Καλές είναι οι temps.

Όσον αφορά για την οσμή ίσως να ναι η καινούργια θερμωααγώγιμη ίσως τα υλικά της ψύκτρας ή στην τραγικότερη κατάσταση να εχεις κάνει τπτ υπερβολικό στο bios και να ψύνεις northbridge ή southbridge...

Θα σου λεγα να είσαι συντηρητικός για καμιά βδομάδα και να το γυρίσεις στα default.

Αν δεις το πρόβλημα να εκλείπει σιγά σιγά δώστου απο βδομάδα να καταλάβει.

Φαίνεται σου δίνει καλό headroom η ψύξη για 4000+

Τσέκαρε μην εχεις καλώδια που κρέμονται και ακουμπάνε σε ψύκτρες κτλ.

Αμα ανακάτωσες το κουτί με τις αλλαγές πάρε κανά δεματικό και κάνε λίγο cable managment.

Δες εδω 2 κουτιά δικά μου.

3495854956_4d864f5520_b.jpg

3495755474_be75781df5_b.jpg

3334786260_ecef524197_b.jpg

Δημοσ.

Τα καλοδια δεν πεφτουν πανω στις ψυχτρες .Η θερμωαγωγιμη ειναι καινουργια [χρησιμοποιησα αυτη που ερχοταν μαζι με την ψυχτρα ],οπως και οι ανεμιστηρες και η ψυχτρα .Τα εβαλα defoult και βλεπουμε .Nb volt ειναι στα 1.28.Για overckock θα πρεπει να παω σε 333 fsb ,freq 445 μνημες 900 και volt μεριπου 1.3?

---------- Προσθήκη στις 18:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:27 ----------

Επισης στον everst μου λεει cpu temp 30 ,cpu 1 42 cpu 2 35,το cpu γιατι ειναι τοσο χαμηλο ενω οι πυρηνες τοσο πολυ?

Δημοσ.

Προσπαθησα για 450.Λιπον εβαλα fsb 333 ,fsb freq 450 ,nb 1.28 ,dram freq 901 [volt 2.10]και cpu volt 1.2850 και ολο και αναιβαινω .Εκανα τεστ με linpack και μου βγαζει error λεγοντας μου 12 V[δεν καταλαβαινω τι θελει ν α ει ο ποιητης],θελει και αλλο ρευμα?Να αναιβασω και nb ρευμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...