phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ειχα την artic 7 pro πριν. Πώς πήγαινε σε full load αυτή; Επισης οπως ειπα στο bios μου δειχνει 28 και στα προγραμματα 44. Σε ποια προγράμματα αναφέρεσαι; Και τα 2 ανεμιστηρακια τα εχω τοποθετησει ακριβως με τον ιδιο τροπο[να φαινεται το συμβολο μπροστα ]. Βασικά με μπέρδεψες πριν με αυτό που είπες για τη φορά του αέρα και που αναρωτιόσουν αν θα έπρεπε η φορά να είναι προς την ψύκτρα ( μιλάμε για τον push, έτσι; ) Γενικά, πρέπει να είναι στημένα όπως εδώ: Μπορείς να διακρίνεις τα βελάκια που δείχνουν τη φορά κίνησης των λεπίδων και του αέρα; Το πραγματακι που μου εδωσες στο λινκ πρεπει να το εχω παντα πανω στον ανεμιστηρα η απλα το βαζω ,ριχνω τις στροφες και μετα το βγαζω? To συνδέεις στον ανεμιστήρα και με το μοχλάκι μπορείς να εναλλάσσεσαι μεταξύ 5 και 11V. Έτσι αυξομειώνεις τις στροφές όποτε θες εσύ. Εκανα ενα τεστ σε full load και απο 44 σε idle [0% ]η θερμοκρασια σε full[100% ]Αυξηθηκε κατα 7 .δηλαδη 51. Πολύ πιθανό να είναι έτσι τα πράγματα. Όπως βλέπεις η διαφορά μεταξύ idle και full load είναι πολύ μικρή, δείγμα της πολύ καλής απόδοσης της ψύκτρας σου. Με ποιο πρόγραμμα stressαρες το σύστημά σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Πώς πήγαινε σε full load αυτή; Σε ποια προγράμματα αναφέρεσαι; Βασικά με μπέρδεψες πριν με αυτό που είπες για τη φορά του αέρα και που αναρωτιόσουν αν θα έπρεπε η φορά να είναι προς την ψύκτρα ( μιλάμε για τον push, έτσι; ) Γενικά, πρέπει να είναι στημένα όπως εδώ: Μπορείς να διακρίνεις τα βελάκια που δείχνουν τη φορά κίνησης των λεπίδων και του αέρα; To συνδέεις στον ανεμιστήρα και με το μοχλάκι μπορείς να εναλλάσσεσαι μεταξύ 5 και 11V. Έτσι αυξομειώνεις τις στροφές όποτε θες εσύ. Πολύ πιθανό να είναι έτσι τα πράγματα. Όπως βλέπεις η διαφορά μεταξύ idle και full load είναι πολύ μικρή, δείγμα της πολύ καλής απόδοσης της ψύκτρας σου. Με ποιο πρόγραμμα stressαρες το σύστημά σου; σε full load με πηγαινε στα 60-62 και τωρα ειμαι στα 50 ,οποτε οκ.το τεσταρα με linpack [occt] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 τα ανεμιστηρακια τα εχω βαλει ετσι Λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Τα ανεμηστηρια ειναι αυτα παντα αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Scythe-Fan-120Mm-Slip-Stream-1900Rpm-SY1225SL12SH.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 τα ανεμιστηρακια τα εχω βαλει ετσι[ATTACH]29523[/ATTACH] [ATTACH]29525[/ATTACH] Λαθος? λαθος τα εχεις βαλει . το δεξι απο την ψυκτρα πρεπει να μπει αναποδα κ το αριστερο πρεπει να μπει ετσι . δηλαδη το δεξι να δινει κρυο αερα κ το αριστερο να τραβαει τον ζεστο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiSystem Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Βρε Σωκράτης... αντίστροφα τους έβαλες τους ανεμιστήρες ; λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 μπορειτε να μου πειτε πως ακριβως .Η δευτερη φωτο ειναι ο πισω ανεμιστηρας.Αυτος πρεπει να μπει αναποδα ?Ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ο Δεξια σπρώχνει αέρα προς την ψύκτρα ο αριστερός ρουφάει αέρα απο την ψύκτρα και τον στέλνει στο πίσω μέρος του κουτιού απο οπου αποβάλλεται μέσω και της βοήθειας των 2 case fans. Τώρα εχεις βάλει και τους δυο να ρουφάνε. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις προς τα που σπρώχνουν τον αέρα :p:p συνδεσε τον και δοκίμασε με το χέρι σου να δεις απο πια πλευρά βγαίνει δυνατά ο αέρας. Απο ότι βλέπω τον δεξιά τον εχεις λάθος και τον αριστερό σωστά στις πιο πάνω φωτογραφίες. Δες το σετάπ του phanispal που τους εχει σωστά. Και οι 2 αναμηστήρες που βάζεις θα εχουν φορά αέρα προς τα αριστερά οπως τους βλέπεις ακριβώς οπως είναι και τα δυο πίσω φανς του κουτιού σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ο Δεξια σπρώχνει αέρα προς την ψύκτρα ο αριστερός ρουφάει αέρα απο την ψύκτρα και τον στέλνει στο πίσω μέρος του κουτιού απο οπου αποβάλλεται μέσω και της βοήθειας των 2 case fans.Τώρα εχεις βάλει και τους δυο να ρουφάνε. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις προς τα που σπρώχνουν τον αέρα :p:p συνδεσε τον και δοκίμασε με το χέρι σου να δεις απο πια πλευρά βγαίνει δυνατά ο αέρας. Απο ότι βλέπω τον δεξιά τον εχεις λάθος και τον αριστερό σωστά στις πιο πάνω φωτογραφίες. Δες το σετάπ του phanispal που τους εχει σωστά. Και οι 2 αναμηστήρες που βάζεις θα εχουν φορά αέρα προς τα αριστερά οπως τους βλέπεις ακριβώς οπως είναι και τα δυο πίσω φανς του κουτιού σου. Οποτε και τους δυο τους βαζ να εχουν φορα οπως στα case fans και τον ανεμιστηρα της πρωτης φωτο τον αναποδογιριζω?Σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ναι ακριβώς. Λογικά θα δείς αμέσως τη διαφορά. 4-5 βαθμούς μπορεί και παραπάνω σε load αφού ήταν πολύ λάθος η ως τώρα τοποθέτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δες πως τους έχω εγώ: Γιάννη, για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση πως δε θα δει τόση διαφορά, γνωρίζοντας την πολύ καλή απόδοση της Megahalems. Εδώ είμαστε όμως, θα μας πει ο ίδιος SOCRATIS1000, μπορείς να δεις στη φωτό τις λεπίδες του pull ανεμιστήρα. Ο οποίος έχει στερεωθεί με καλώδιο από handsfree καθώς δεν είχα εύκαιρα fan mounting clips :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Απ0 το μερος των μνημων Απο το μερος των φανς συνολικη εικονα Σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Τώρα ναι, είναι σωστά. Περιμένουμε αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Ημουν στα 44 - 38 [2 πυρηνες ]και τωρα μετα την σωστη εγκατασταση του cooler ειμαι 40-34.Και full απο 51 στα 48.Το κακο ειναι οτι στο bios μου δειχνει θερμοκρασια σε idle 26 βαθμους .Τι συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μην εμπιστεύεσαι το BIOS για τέτοιες ενδείξεις. Με ποιο utility τσεκάρεις temps; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.