Προς το περιεχόμενο

Nokia N95

dionisis22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα nokia N95 και έχει χαλάσει η οθόνη. Πήγα στη nokia και μου είπαν ότι για να αλλάξουν την ταινία θέλουν 79 euro. Όταν τους είπα ότι το είδα λιγάκι ακριβό μου έκαναν την αντιπρόταση να το αγοράσουν με 40 euro. Δεν είναι λίγα τα χρήματα που μου δίνουν για ένα τέτοιο κινητό; Θα ήθελα να μου πείτε τι να κάνω για να μη με πιάσουν κορόιδο.

Δημοσ.

Αν πιάνουν τα χέρια σου, πάρε μια από το ebay και άλλαξέ την μόνος σου, λογικά θα βρεις οδηγό κάπου στο ιντερνετ. Εναλλακτικά, άσε τη nokia και δοκίμασε σε κάποιο μαγαζί που να επισκευάζει κινητά και άσε τα "επίσημα".

Πριν 3 χρόνια είχα ρωτήσει στην Panasonic για γνήσια μπαταρία για το ήδη 8 ετών τότε GD90 μου (θρυλικό κινητό) και μου είπαν 70 ευρώ!!!! Μιλάμε για πολλές φορές πάνω από την αξία του κινητού. Τελικά πήρα μια Orbit με 18 ευρώ και με πήγε άλλον ενάμιση χρόνο.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι 80 ευρω για μια οθονη σε μοντελο που εχει ληξει και η εγγυηση! Καλυτερα να κανεις αυτο που αναφερθηκε παραπανω, δηλαδη do it yourself λυση. Αλλωστε 40 ευρω για την συγκεκριμενη συσκευη ειναι πραγματικα σκοτωμα.

Δεν λεω πως θα βρεις να σου την αγορασουν πολυ παραπανω, αλλα εγω αν σκοπευα να αλλαξω τηλεφωνο και ειχα αυτην την συσκευη τωρα (την ειχα παλιοτερα) θα ηταν η ιδανικη backup συσκευη :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...