ifestionas48 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 καλημερα,αγαπητοι φιλοι.εχω στον υπολογιστη το daemon tools και χτες ηρθε ειδοποιηση για νεα αναβαθμιση την οποια και εκανα.προφανως δεν ξεtσεκαρισα κατι και μου εμφανιζεται, μολις ανοιγω τον mozilla,μαζι με την σελιδα igoogle που ειναι η αρχικη μου σελιδα και η σελιδα daemon tools search-starτpage.θελω να την αφαιρεσω και γιαυτο απεγκατεστησα και το daemon tool και τον mozilla αλλα τιποτα,ξετσεκαρισα τα διαφορα απο το daemon αλλα τιποτα.υπαρχει καποια ιδεα για να το ξεφορτωθω, μολις το ανοιγω να μην φαινεται πρωτα αυτο και μετα το igoogle.θελω να φαινεται μονο το igoogle .ευχαριστω πολυ.:-)
Βασίλειος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μοιάζει δύσκολο, ρε συ...Κοίτα να δεις τι μηχανεύονται για να κάνουν διαφήμιση τα προϊόντα τους...Τι να πει κανείς... Τέλος πάντων. Για ρίξε μια ματιά σ' αυτό ...Το τελευταίο post ιδιαίτερα, το υπ'αριθμ. 19. Δίνει μια λύση, χωρίς όμως να ακολουθεί απάντηση για το αν λύθηκε το πρόβλημα ή όχι. Τι να σου πώ...Καλή τύχη!
ifestionas48 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ευχαριστω θερμα.Και εγω κατι τετοιο πιστευω οτι γινεται.Θα τω δω και θα σε απαντησω.:lol:
ifestionas48 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Tools -> Options και στο πεδίο "Home page" αφηνω μονάχα τη διεύθυνση της σελίδας που θελω και σβήνω όλες τις άλλες.ετσι λυθηκε το προβλημα.ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.