Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε KDE 4.4 με το workplace activities.

billemp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οχι ακομα . μαλλον αυτο 8α κανω απο αυριο.γιατι με τα παραπανω activities αργει περισσοτερο κ το pc μου. παιδια ευχαριστω ολους για μια τελευταια φορα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μπαινω σε παιχνιδια χαρακτηρισμων και προσωπικων συζητησεων

παντως ο τυπος δεν δοκιμασε τα μακραν καλυτερα gentoo sabayon(τα πολλα που δοκιμασε ηταν ενα --->debian τρελος πειραματισμος αντε και το σουσε)

δεν με ενδιαφερει να πεισω κανεναν προσωπικη γνωμη-βοηθεια εκφραζω μεσα απο τα πολλα στησιματα σε μηχανακια

απο την 2009 και μετα πολλα τα προβληματα...ανοιγεις μια εφαρμογη και εξαφανιζονται ολα απο προσωπου γης

στα ιδια μηχανηματα με sabayon και οποιοι δεν βαριοντουσαν με gentoo ελαχιστα...

Θα συμφωνήσω μαζί σου στο 100% μιας κι εγώ στο φόρουμ που αναφέρεται το λινκ του έγραψα να δοκιμάσει και άλλες διανομές πέραν των 2-3 που σύγκρινε, αλλά εδώ και 5 ημέρες το Gentoo repo ήταν down και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτε, ούτε update , ούτε πακέτο να κατεβάσεις , αλλά ούτε και στο φόρουμ τους δεν μπορούσες να μπεις. Και αυτό συμβαίνει εδώ και 2 εβδομάδες , που συχνά πυκνά πέφτει ο σέρβερ τους. Τι να το κάνω εγώ το τέλειο kde του sabayon που δεν μπορούσα να κατεβάσω τίποτα. Το έστειλα για βρούβες για την ώρα και βλέπουμε τι θα κρατήσουμε για βασική διανομή. Το arch θέλει χρόνο ν´ αφιερώσεις για να το συντηρήσεις σωτά , με βλέπω πάλι να πέφτω στα σκληρά :devil: στους ακατονόμαστους της Αφρικής

δεν νομιζω...ποιος σερβερ χθες εβαλα απο 4.2.4 4.4.2 kde -->ουδεν σχολιο για το ποσο σταθερο ειναι το <<ασταθες>> για ολους τους αλλους..

λοιπον εχω στο etc/make.conf

GENTOO_MIRRORS="ftp://ftp-stud.fht-esslingen.de/pub/Mirrors/gentoo/"

παιδια ολα οκ. το φτιαξα. εσβησα ολο το share απο .kde4 και ξαναεγιναν ολα απο την αρχη. λυθηκε το θεμα και με τα activities και δεν δημιουργει καινουργια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...