nem52 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ειχα που λετε ξαπλωσει στο κρεβατι μετα απο ακοπο gaming να ξεbuzzεπσει το κεφαλι μου και κανω μια να καθησω καλυτερα και μπουπ! την εκανε παλι την παπαρια της η βαρυτητα! Μια χαρα καινουργιο laptop το ειχα πως και πως εδω και κανα τριμηνο:fear: Τεσπα το ανοιξα μετα και ολα ηταν οκ. παρολο αυτα σαν να ακουω κατι περιεργο αλλα βεβαια μπορει απλα να ειναι ψυχολογικο και να ειναι η ιδεα μου. Απο οτι ειδα εσκασε με τα πλαγια απο την μερια που ειναι οι μνημες και μετα εκατσε με την πλατη απο την μερια της οθονης. Ανοιξα και το καπακι απο κατω αλλα ηταν μια χαρα.. Εγω σκεφτομαι μην επαθε τιποτα ο δισκος. Τωρα ρωταω εσας.. τι αλλο να τσεκαρω για να σιγουρευτω?
Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Με κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα έλεγξε το δίσκο.
nem52 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Με κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα έλεγξε το δίσκο. Οπως τι???
Heatspreader Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δες τι μάρκα σκληρό δίσκο έχεις και πήγαινε στο Site της εταιρίας να κατεβάσεις.
doutsos13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Να chekaris τις ram , υπάρχουν προγραμματάκια που σκανάρουν το pc πρίν bootari και ψάχνουν να βρούν σφάλματα στις μνήμες
liakjim Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οι μνημες δεν παθαινουν τιποτα. Αν δεν εχει σπασει τιποτα εξωτερικα , τοτε παμε στο μοναδικο "μηχανικο" κομματι του υπολογιστη. Τον σκληρο. Κατεβασε το hhdlife http://www.hddlife.com/ . Αν δεν σου βγαλει προβλημα , ολα οκ. Αλλιως κανε backup και αλλαξ σκληρο. Σε καθε περιπτωση τυχερος εισαι. Μεγαλη προσοχη.
nem52 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 thx παιδια οντως πρεπει να ημουν κωλοφαρδος..
kabamaru21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ευκερια εινα να κανεις ενα back up τα σημαντικα σου αρχεια.. you never know
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.