Προς το περιεχόμενο

Μου επεσε το laptop κατω!

nem52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα που λετε ξαπλωσει στο κρεβατι μετα απο ακοπο gaming να ξεbuzzεπσει το κεφαλι μου και κανω μια να καθησω καλυτερα και μπουπ! την εκανε παλι την παπαρια της η βαρυτητα! Μια χαρα καινουργιο laptop το ειχα πως και πως εδω και κανα τριμηνο:fear::fear: Τεσπα το ανοιξα μετα και ολα ηταν οκ. παρολο αυτα σαν να ακουω κατι περιεργο αλλα βεβαια μπορει απλα να ειναι ψυχολογικο και να ειναι η ιδεα μου. Απο οτι ειδα εσκασε με τα πλαγια απο την μερια που ειναι οι μνημες και μετα εκατσε με την πλατη απο την μερια της οθονης. Ανοιξα και το καπακι απο κατω αλλα ηταν μια χαρα.. Εγω σκεφτομαι μην επαθε τιποτα ο δισκος. Τωρα ρωταω εσας.. τι αλλο να τσεκαρω για να σιγουρευτω?

Δημοσ.

Να chekaris τις ram , υπάρχουν προγραμματάκια που σκανάρουν το pc πρίν bootari και ψάχνουν να βρούν σφάλματα στις μνήμες

Δημοσ.

Οι μνημες δεν παθαινουν τιποτα. Αν δεν εχει σπασει τιποτα εξωτερικα , τοτε παμε στο μοναδικο "μηχανικο" κομματι του υπολογιστη. Τον σκληρο. Κατεβασε το hhdlife http://www.hddlife.com/ . Αν δεν σου βγαλει προβλημα , ολα οκ. Αλλιως κανε backup και αλλαξ σκληρο. Σε καθε περιπτωση τυχερος εισαι. Μεγαλη προσοχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...