gatoulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ρε παιδιά θα τρελαθώ....εκεί που πάω να στείλω ένα μην από το κινητό μου λεεί το εξής κουφό...εισάγεται συνθηματικό κωδικό!!είχα πιο παλιά αλλά το έχω απενεργοποιήσει.έτσι ξαφνικά το ζητάει!!τι μπορώ να κάνω???πως ξεκλειδώνει???
gs20309 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ρε παιδιά θα τρελαθώ....εκεί που πάω να στείλω ένα μην από το κινητό μου λεεί το εξής κουφό...εισάγεται συνθηματικό κωδικό!!είχα πιο παλιά αλλά το έχω απενεργοποιήσει.έτσι ξαφνικά το ζητάει!!τι μπορώ να κάνω???πως ξεκλειδώνει??? μήπως έκανες κάνα restore από παλιό back up? ή στο έβαλε κάποιος άλλος να σου κάνει πλάκα; αλλιώς δε γίνεται.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
gatoulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πόσο λακαμάς είναι ο κόσμος.χθές που είχαμε μαζευτεί σε ένα σπίτι ένας πήγε και το έβαλε να μου κάνει πλάκα..και μου το πε σήμερα. άκουσε τα μπινελίκια του για καλημέρα και ηρέμησε.αλλά θα του κάνω χουνέρι μεγάλο. ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.