Προς το περιεχόμενο

το iphone δεν ανοίγει

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εκανα αποτι καταλαβα χοντρη μαλακια....εβαλα τη ρυθμιση στο iphone να κανει επαναφορα(reset) ρυθμισεων και δεδομενων και μου βγαζει μηνυμα θα διαρκεσει μια ωρα περιπου και θα χασετε τα δεδομενα σας..παταω οκ αρχιζει να το κανει και διαπιστωνω μετα οτι εμεινε απο μπαταρια(δεν ειχα παρατηρησει τη σταθμη της...)...

το βαζω στο φορτιστη και απο τοτε μου δειχνει στην οθονη το μηλο και μια απο κατω σαν κλεψυδρα και δεν κανει τιποτα...!!!!πολλες ωρες ετσι...καποιες στιγμες αναβοσβηνει η οθονη και και ξαναβγαινει το μηλο....το βγαζω απο το φορτιστη τιποτα!το μηλο εκει και δεν ανταποκρινεται το κινητο σε κανενα κουμπι...

Τι να κανω????Εχω παλαβωσει...

Οποιος μπορει ας βοηθησει...:-(

Δημοσ.

Το εκανα...πραγματι εκλεισε...οταν το ανοιξα ομως και παλι το μηλο σταθερα και παλι η κλεψυδρα απο κατω και καμια αποκριση....

Καμια αλλη ιδεα?(δεν το γλιτωνω μαλλον το γερμανο!)

Δημοσ.

Θα το συνδέσεις με τον υπολογιστή και μέσω του iTunes θα κάνεις restore. Βέβαια θα χάσεις ότι αρχεία, ρυθμίσεις, επαφές κλπ δεδομένα είχες μέσα στο iPhone. Θα επανέρθει στην κατάσταση που ήταν στην αρχή, εκτός και αν είχες κρατήσει κάποιο backup στο iTunes...

Δημοσ.

το συνδεσα με το pc και τα ιδια ρε παιδια.....δεν το βλεπει το pc και το itunes....τιποτα!!!παλι το μηλο και κολλαει...τι να κανω?

Δημοσ.

Λοιπον παιδια τα καταφερα!!!!!το εκανα restore....αλλα τωρα μου ζηταει να βαλω μια sim card with no pin lock για να γινει activate το iphone....βαζω τη δικια μου(αναγκαστικα εχει pin) και τιποτα...σαυτη την περιπτωση τι κανουμε???

Δημοσ.
Λοιπον παιδια τα καταφερα!!!!!το εκανα restore....αλλα τωρα μου ζηταει να βαλω μια sim card with no pin lock για να γινει activate το iphone....βαζω τη δικια μου(αναγκαστικα εχει pin) και τιποτα...σαυτη την περιπτωση τι κανουμε???

Περίεργο μου φαίνεται που σου ζητάει sim χωρίς pin.. Δεν έχεις κανένα άλλο κινητό να την βάλεις και να βγάλεις το pin;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...