jimarass Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Παιδιά έχει κανείς συσκευές miele να μου πει αν αξίζουν τα χρήματά τους? Πχ βλέπω τα πλυντήρια που δε μου γεμίζουν και το μάτι και έχουν τουλάχιστον 1200 ευρώ... Θέλω να πω αξίζουν τα λεφτά τους. Θα ήθελα γνώμες για: 1) Καφετιέρα 2) Κουζίνα 3) απορροφητήρας 4) μικρό πλυντήριο πιάτων Πχ αξίζει να δώσω 1500 για καφέ όταν με 180 παίρνω μια μικρή espressiera που κάνει μια χαρά τη δουλειά της? Και γιατί να δώσω 1200 για πλυντήριο πιάτων όταν με τα μισά παίρνω πχ bosch. Ευχαριστώ!!
freedubus Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Η Μiele για εμένα είναι καλύτερη και από Siemens και από Bosch. Κι αυτό γιατί έχει μόνο τοπ προιόντα, δεν έχει εκόνομι κλάς (όπως διαπίστωσες). Βασικά οι γονείς μου όταν παντρεύτηκαν πριν 30 χρόνια πήραν όλες τις συσκευές Miele (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο, σκούπα). Πέρα από συντήρηση δε θυμάμαι να είχαν χαλάσει ποτέ, και τις άλλαξαν πριν 2 χρόνια λόγω παλαιότητας (μια χαρά λειτουργούσαν πάντως). 'Εχω κρατήσει την ηλεκτρική σκούπα, πέραν του οτι είναι λίγο γαιδούρι σε διαστάσεις, λειτουργεί απροβλημάτιστα και ρουφάει δυνατά.
leftermann Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 το πιό σημαντικό άλλωστε είναι να ρουφάει δυνατά. Γι αυτό και την σούφρωσες από τους γονείς υποθέτω. οι συσκευές είναι και λίγο λαχείο. Όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει και ΓΤΠ μοντέλα. Η φαμίλια μου από miele είχε: φούρνο -> γτπ σκούπα -> γτπ πλυντήριο πιάτων -> γαμεί και δέρνει. Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα miele, ούτε και bosch - siemens. Θεωρώ ότι δεν προσφέρουν ανάλογα με την τιμή τους.
imr Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οι δικοι μου γονεις αγορασαν πριν καμια 15ρια χρονια φουρνο εντοιχισμενο, ξεχωριστες κεραμικες εστιες και αποροφητηρα miele ηταν και τοτε πανακριβα, αλλα τελικα μαλλον τα αξιζαν τα λεφτα τους γιατι μεχρι σημερα ειναι αψογα Για καφετιερα τωρα σιγουρα δεν αξιζει να δωσεις 1500 ευρω, κατι μου λεει οτι θα ειναι επαγγελματικη κατηγορια Παντως ολα τα αλλα αξιζουν, εμενα τουλαχιστον τα miele μου δινουν την εντυπωση οτι οντως ειναι ανωτερη ποιοτητα βεβαια παιζει ρολο και το budget σου, αν σε παιρνει να τα δωσεις για εμενα αξιζει
jimarass Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οι δικοι μου γονεις αγορασαν πριν καμια 15ρια χρονια φουρνο εντοιχισμενο, ξεχωριστες κεραμικες εστιες και αποροφητηρα miele ηταν και τοτε πανακριβα, αλλα τελικα μαλλον τα αξιζαν τα λεφτα τους γιατι μεχρι σημερα ειναι αψογα Για καφετιερα τωρα σιγουρα δεν αξιζει να δωσεις 1500 ευρω, κατι μου λεει οτι θα ειναι επαγγελματικη κατηγορια Παντως ολα τα αλλα αξιζουν, εμενα τουλαχιστον τα miele μου δινουν την εντυπωση οτι οντως ειναι ανωτερη ποιοτητα βεβαια παιζει ρολο και το budget σου, αν σε παιρνει να τα δωσεις για εμενα αξιζει Εμ το budget σκέφτομαι. Είναι όντως μια συσκευή miele δυο φορές καλύτερη από μια bosch ή siemens?? Και δεν εννοώ προγράμματα και άλλα φρουφρου που δε χρησιμοποιούμε ποτε. Εννοώ αν αξίζει τα λεφτά. Δηλαδή ο απορροφητήρας που έχει 1500 ευρώ , αξίζει τόσο? Θα ρουφάει και εμένα ή πληρώνω καθαρά design??
imr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εμ το budget σκέφτομαι. Είναι όντως μια συσκευή miele δυο φορές καλύτερη από μια bosch ή siemens?? Και δεν εννοώ προγράμματα και άλλα φρουφρου που δε χρησιμοποιούμε ποτε. Εννοώ αν αξίζει τα λεφτά. Δηλαδή ο απορροφητήρας που έχει 1500 ευρώ , αξίζει τόσο? Θα ρουφάει και εμένα ή πληρώνω καθαρά design?? Τα παραπανω λεφτα τους μαλλον τα αξιζουν σαν ποιοτητα κατασκευης κτ, αλλα πχ αν βρισκεις αντιστοιχο προιον με τα μισα λεφτα τοτε σιγουρα ειναι καλυτερη αγορα το πιο φτηνο καθως και να σου χαλασει παιρνεις αλλο ενα που λεει ο λογος
cpapadop Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δεν τα αξίζουν τα λεφτά τους. Αν δε, δεχτούμε ότι όντως είναι ανώτερα ποιοτικά, τότε πώς είναι δυνατόν να εμφανίζουν τόσα προβλήματα; Αναφέρομαι στις συσκευές miele του σπιτιού μου που αγόρασα πάνω από 10 χρόνια πριν και τις οποίες έχω χρυσοπληρώσει στο service. Και αν δεν με πιστεύετε τότε αναρωτηθείτε γιατί δεν δίνουν μεγαλύτερη εγγύηση από τους άλλους κατασκευαστές αφού θεωρούν ότι έχουν τόσο ποιοτικά προϊόντα. Προσοχή λοιπόν. _ Να λάβετε υπόψη σας ότι τα ανταλλακτικά τους είναι πανάκριβα. Και μη νομίζετε ότι δεν θα χρειαστείτε το service τους. _ Να λάβετε υπόψη σας ότι τα ανταλλακτικά μετά από 10 χρόνια μπορεί να μην υπάρχουν! Οπότε απλώς δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε τη συσκευή σας (μου έτυχε κι αυτό). _ Να λάβετε υπόψη σας ότι άλλες συσκευές, όχι κινέζικες, που έχουν τη μισή τιμή τουλάχιστον από της miele, έχουν τον ίδιο χρόνο εγγύησης και την ίδια πιθανότητα για βλάβες όπως προκύπτει από μία mini οικογενειακή/φιλική στατιστική. Το συμπέρασμά μου λοιπόν είναι ότι το value/money είναι πολύ χαμηλό, τόσο που δεν αξίζει. Αυτή είναι η προσωπική μου (πάντα) γνώμη.
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σε 3 θέματα; Τι έγινε, σου κλάταρε το μίλε και φόρτωσες;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αυτο το επιχειρημα "αφου ειναι καλα γιατι δεν εχουν παραπανω εγγυηση" μου θυμιζει κατι παπουδες που λενε οτι "αφου τα Ford εχουν 5 χρονια εγγυηση παει να πει οτι ειναι καλα αμαξια". Aντιστοιχα οι Mercedes/BMW/Ferrari/Buggati κλπ εχουν 2 χρονια εγγυηση, αρα τα Ford ειναι καλυτερα απτις Buggati αν το παμε βαση εγγυησης ξερωγω. H εναλλακτικα 1:14 "αμα ηταν καλοι γιατι δε μεναν εκει?"
palawiaris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για την καφετιέρα που ξέρω θα σου πω ναι αξίζει τα λεφτά της για όποιον πραγματικά θέλει καλό καφέ. Εγώ έκανα την βλακεία και πήρα την eq5 της siemens με 800 ευρώ και το μετάνιωσα που δεν πήρα την eq7 με 1300. Ναι μεν κάνει καλό καφέ αλλά η eq7 πολύ καλύτερο. Θα σου προτείνω αυτήν.Δοκίμασα καφέδες και από άλλη με 1300 ευρώ.Delonghi.Η eq7 είναι γαμάτη με διαφορά από την delonghi. Πιο πριν είχα με 80 ευρώ καφετιέρα με πολύ καλά τεστ. Καμία απολύτως σχέση με των 800 ευρώ.Καμία εντελώς. Αλλά αυτά τα μηχανήματα έχουν και κάποια έξτρα έξοδα σε σχέση με τις φτηνές. Θέλουν πολύ τακτικό καθάρισμα,φίλτρα νερού,γράσσο τσιμουχών και συγκεκριμένα φάρμακα για τα άλατα. Και αυτά κοστίζουν χρόνο και χρήμα. <BR>Παλιό το θέμα είναι αλλά το συνεχίζω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Λογικα, 1,5 χρονο μετα θα χει κανει πολλους καφεδες με την καφετιερα του
μαφαλντα Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εχω miele εντοιχιζόμενο φούρνο και κεραμικές εστίες.Τα ακριβοπλήρωσα.Ο φούρνος μια χαρά είναι.Μια διακοπή ρεύματος όμως μάμησε τις δύο εστίες που ήταν σε λειτουργία. Ανταλλακτικά πανάκριβα και σε ειδικευμένο σέρβις.Βλακεία έκανα.Οι ηλεκτρικές συσκευές πλέον δεν είναι για μια ζωή όπως παλιά.Γνώμη μου να πάρεις κάτι ενδιάμεσο,ούτε ακριβό,ούτε φτηνιάρικο.
lary7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 miele και AEG ειχαν παρει και οι δικοι μου στον γαμο τους (πριν 30+ χρονια) και δουλευουν ακομα. Οποτε δες και AEG για πλυντηρια αλλα να ειναι γερμανικα. Ειναι ακριβα γιατι τα υλικα τους ειναι ποιο ποιοτικα, αμα σε ενδιαφερει αυτο δεν ειναι ασχημη επιλογη. Αλλα πολλες φορες η τεχνολογια εξελισεται και ενω μια συσκευη δουλευει την αλλαζεις για να παρεις μια ποιο συγχρονη.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δε θα αγόραζα πότε miele. Overpriced χωρίς λόγο. Ένα πλυντήριο πιάτων πανάκριβο, έβγαλε 2 φορές εγκέφαλο. Στο τέλος πετάχτηκε. Κατά τα αλλά οτιδήποτε bosch και siemens έχουν βγει σκυλιά, κοστίζοντας τα μισά χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα