SOTUS4545 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Εκτος απο επεξεργασια φωτογραφιας δεν κανεις κατι αλλο απαιτητικο στο λαπτοπ για να δουμε αν το ανεμιστηρακι ακουγεται και σε αλλες περιστασεις? Εννοω, ΜΟΝΟ στην περιπτωση που ανεφερες ακουγεται? Τον υπολοιπο χρονο ειναι αθορυβο? Παιχνίδια δεν παίζω στο λαπτοπ....οπότε η πιο απαιτητική εφαρμογη ειναι αυτη που προανέφερα. Σε όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές το ανεμιστηράκι δουλεύει πολυ σιγανά. Στο τεστ που προαναφέρθηκε και που το είχα υπ'οψιν μου πριν προχωρήσω στην αγορά στα μείον αναφερόταν πωσ το ανεμιστηράκι άλλαζε ταχύτητα χωρις λόγο...προσωπικά δεν εχω διαπιστώσει κατι τέτοιο....ισως το πρόβλημα να έχει λυθεί από την εταιρία. Πάντως θερμοκρασία ΔΕΝ ανεβάζει
zoukiel Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Παιχνίδια δεν παίζω στο λαπτοπ....οπότε η πιο απαιτητική εφαρμογη ειναι αυτη που προανέφερα. Σε όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές το ανεμιστηράκι δουλεύει πολυ σιγανά. Στο τεστ που προαναφέρθηκε και που το είχα υπ'οψιν μου πριν προχωρήσω στην αγορά στα μείον αναφερόταν πωσ το ανεμιστηράκι άλλαζε ταχύτητα χωρις λόγο...προσωπικά δεν εχω διαπιστώσει κατι τέτοιο....ισως το πρόβλημα να έχει λυθεί από την εταιρία. Πάντως θερμοκρασία ΔΕΝ ανεβάζει O ήχος του, αν δεις πχ καποια ταινία, είναι καλός;
SOTUS4545 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 O ήχος του, αν δεις πχ καποια ταινία, είναι καλός; Είναι δυνατός στις μεσαίες και ψηλές συχνότητες, οπότε οι διάλογοι αποδίδονται με διαύγεια, αλλά υστερει στις χαμηλές συχνότητες
musician71 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Είναι δυνατός στις μεσαίες και ψηλές συχνότητες, οπότε οι διάλογοι αποδίδονται με διαύγεια, αλλά υστερει στις χαμηλές συχνότητες Kανείς ακόμα που να έχει αγοράσει το Sony Vaio VPC-F11Z1E/BI; Εντυπώσεις; Παράπονα;Από που το αγοράσατε;
PSYHAS Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 απο εδω http://www.lap-tops.gr εχει αγορασει κανεις? επισης εχει παρατηρησει καποιος απο τους κατοχους να ανεβαινει πολυ η θερμοκρασια?
zoukiel Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 απο εδω http://www.lap-tops.gr εχει αγορασει κανεις? επισης εχει παρατηρησει καποιος απο τους κατοχους να ανεβαινει πολυ η θερμοκρασια? Κανείς; Η από priveshop;;
musician71 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Κανείς; Η από priveshop;; Αγόρασα το συγκεκριμένο LAPTOP και παρατηρώ πως στο κάτω μέρος της οθόνης,περίπου ένα εκατοστό και σε όλο το μήκος της, κάνει μια σκιά η οποία φαίνεται πιο έντονα όταν το φόντο είναι ανοιχτόχρωμο ή λευκό. Συγκεκριμένα, η επιφάνεια με τη διαφορά είναι ακριβώς η μισή από την μπάρα των WINDOWS κάτω στην οθόνη. Είναι φυσιολογικό; Συμβαίνει και σε άλλους; Ανοίγοντας full screen ένα έγγραφο η σκιά φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.