zoukiel Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Kαλησπέρα! Ο κολλητός μου θέλει να αγοράσει το συγκεκριμένο laptop Sony Vaio VPC-F11Z1E/BI και κάνοντας μια έρευνα αγοράς διαπίστωσα ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές στις τιμές!!Το ίδιο μηχάνημα υπάρχει και με 200 ευρώ λιγότερα.Που οφείλεται αυτή η διαφορά;Προέλευση;Μόνο Αγγλικό πληκτρολόγιο;Εγγύηση;Ρώτησα σε κάποιο από τα καταστήματα και μου είπαν πως δε γνωρίζουν γιατί τα παραλαμβάνουν σφραγιστά! Ο συγκεκριμένος vaio αξίζει τα λεφτά του; Ευχαριστώ!
ss13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οι i7 ανεβάζουν θερμοκρασίες , για τι χρήση το θέλει ; Eπείσης τα χρήματα είναι πολλά για φορητό !!
zoukiel Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οι i7 ανεβάζουν θερμοκρασίες , για τι χρήση το θέλει ; Eπείσης τα χρήματα είναι πολλά για φορητό !! Είναι γραφίστας....για τη δουλειά αυτή το χρειάζεται
ss13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 zoukiel , για εμένα πρέπει να πάει σε apple , mac για να δει τρελλές διαφορές , όλοι οι γραφίστες στην Ελλάδα και γενικά παντού έχουν τέτοια μηχανήματα !! Απλά είναι κορυφαία !! Κοίτα κάτι σαν αυτό !! http://www.pixmania.gr/gr/gr/3031981/art/apple/macbook-pro-mc985b-a-aaae.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNzE4NDM5NTQ7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk=
zoukiel Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ !!!Πραγματικά φοβερό μηχάνημα!!!
ss13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ψάξε λίγο και θα δεις γι ' αυτό που σου λέω , δες και εδώ !! http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/m/356/Apple.html
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 όλοι οι γραφίστες στην Ελλάδα και γενικά παντού έχουν τέτοια μηχανήματα !! μην παραπληροφορείται τον κόσμο... δεν έχουν όλοι οι γραφίστες mac... εκτός όλων των άλλων έχει να κάνει και με τι προγράμματα χρησιμοποιεί ο καθείς...
lagoudakis Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 καλα το ολοι ειναι ακραιο,απλα εχουν σε μεγαλο ποσοστο,προσωπικα γνωριζω 4 και οι 3 δουλευουν σε mac,τον λογο δεν τον ξερω γιατι δεν το εχω ψαξει το θεμα
ss13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Φίλε alexzzz έχω προσωπική εμπειρία για το ότι το 90 % χρησιμοποιούν mac ( έχω φίλo ο οποίος είναι τεχνικός σε apple ) , πάντως αξίζουν πολύ σαν μηχανήματα αν εξερέσεις το κακό service τους !!
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Φίλε alexzzz έχω προσωπική εμπειρία για το ότι το 90 % χρησιμοποιούν mac ( έχω φίλo ο οποίος είναι τεχνικός σε apple ) , πάντως αξίζουν πολύ σαν μηχανήματα αν εξερέσεις το κακό service τους !! και που έχεις φίλο που δουλεύει στην apple τι σημαίνει; το πολύ πολύ που μπορεί να σου πει είναι ότι τα περισσότερα mac που έρχονται ή φεύγουν είναι για γραφίστες... εγώ είμαι γραφίστας... και βλέπω τι γίνεται στον χώρο... δεν λέω ότι δεν χρησιμοποιούν mac, απλά ξαναλέω ότι δεν πάει "γραφιστική=mac" ξεκινώντας από τα προγράμματα μέχρι και τις αποδώσεις (ψάξε αν θέλεις κάποια post του haha με συγκρίσεις αποδόσεων photoshop μεταξύ mac & win)
ss13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Το ξέρω ότι και με win κάνεις την δουλειά σου και πολύ καλά μάλιστα , αλλά και τα mac φυσάνε .... ο φίλος μου δουλεύει μόνος του και γι ' αυτό λέω ότι παίζουν πολλά mac στον χώρο σας ...
Absinthe Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το εχει παρει κανεις? Και αν ναι, μηπως μπορει να πει πως τα παει απο θερμοκρασιες? Στο ιντερνετ σε καποιο ριβιου ειπανε οτι ειναι πολυ θορυβωδες γιατι το ανεμιστηρακι του δουλευει συχνα. Αληθευει?
zoukiel Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Το εχει παρει κανεις? Και αν ναι, μηπως μπορει να πει πως τα παει απο θερμοκρασιες? Στο ιντερνετ σε καποιο ριβιου ειπανε οτι ειναι πολυ θορυβωδες γιατι το ανεμιστηρακι του δουλευει συχνα. Αληθευει? Σωστή ερώτηση!!!Κανείς;
SOTUS4545 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Έχω το συγκεκριμένο λαπτοπ και το χρησιμοποιώ για επεξεργασία φωτογραφίας. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η καταπληκτική του οθόνη απο αποψη απόδοσης χρωματων. Κανένα άλλο μοντέλο της Sony δεν το πλησιάζει. Νομίζω πως μόνο η Dell προσφέρει προαιρετικά αντιστοιχη οθόνη. Δεν ανεβάζει θερμοκρασία και το ανεμιστηράκι ακούγεται μόνο όταν πχ το φορτώσω με ένα πακέτο raw φωτογραφιών στο πρόγραμμα dxo optics. Είναι όμως ταχύτατο για λαπτοπ.
Absinthe Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Έχω το συγκεκριμένο λαπτοπ και το χρησιμοποιώ για επεξεργασία φωτογραφίας. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η καταπληκτική του οθόνη απο αποψη απόδοσης χρωματων. Κανένα άλλο μοντέλο της Sony δεν το πλησιάζει. Νομίζω πως μόνο η Dell προσφέρει προαιρετικά αντιστοιχη οθόνη. Δεν ανεβάζει θερμοκρασία και το ανεμιστηράκι ακούγεται μόνο όταν πχ το φορτώσω με ένα πακέτο raw φωτογραφιών στο πρόγραμμα dxo optics. Είναι όμως ταχύτατο για λαπτοπ. Εκτος απο επεξεργασια φωτογραφιας δεν κανεις κατι αλλο απαιτητικο στο λαπτοπ για να δουμε αν το ανεμιστηρακι ακουγεται και σε αλλες περιστασεις? Εννοω, ΜΟΝΟ στην περιπτωση που ανεφερες ακουγεται? Τον υπολοιπο χρονο ειναι αθορυβο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.