Προς το περιεχόμενο

Aγορα κινητου...

science

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω παιδες!Λοιπον,σκεφτομαι να αγορασω ενα κινητο απο αυτα τα καινουργια με τις οθονες αφης και το wifi:-D

To θελω καταρχας για απλη χρηση μηνυματα-κλησεις κτλ,να εχει μια αξιοπρεπης χωρητικοτητα(16gb>),μεγαλη οθονη αφης(δε με ενδιαφερει να εχει πληκτρολογιο,να μπορω να σερφαρω στο ιντερνετ σχετικα ανετα,να μη κολλαει(βασικο) και τελος ΕΑΝ γινεται να εχει και μπροστινη καμερα ωστε να κανω βιντεοκλησεις μεσω skype!Καντε μου προτασεις!Το htc hd2 μου αρεσαι αρκετα που το εριξα μια ματια αλλα δεν εχει την μπροστινη καμερα που θελω!Υπαρχει κατι που θα καλυψει τις αναγκες μου???

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλυτερα να πας σε android συσκευη μια που ειναι το πλεον υποστηριζομενο λειτουργικο απο δω κ στο εξης.. Desire, samsung galaxy s ή htc evo απο μενα, ειδικα αν δεν το θελεις αμεσα το κινητο.

Δημοσ.

Κοιταξα το evo και φαινεται παρα πολυ ενδιαφερον!Γνωριζεις στο περιπου ποτε θα ερθει και περιπου σε τι τιμη?

• Moderators
Δημοσ.
Κοιταξα το evo και φαινεται παρα πολυ ενδιαφερον!Γνωριζεις στο περιπου ποτε θα ερθει και περιπου σε τι τιμη?

Οσον αφορα την τιμη, με βαση τα specs και με βαση την τιμη του HD2 υπολογισε το πανω απο 700 ευρω. Προσωπικη εκτιμηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...