Προς το περιεχόμενο

Διακοπή σύνδεσης ADSL από forthnet και μεταβίβασή σε Conn-X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, όπως έγραψα και στον τίτλο θέλω να κάνω την αλλαγή απο forthnet adsl σε con-x, οπότε κατέβασα την αίτηση την εκτύπωσα και πριν αρχίσω να συμπληρώνω στοιχεία την διαβάζω και βλέπω αυτό,

Γνωρίζω και αποδέχομαι οτι σε περίπτωση που εχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία μεσώ του ιδιοκτήτου της forthnet η παρούσα αίτηση συνεπάγεται την κατάργηση της τηλεφωνικής μου σύνδεσης και του αριθμού.

και σκέφτομαι αν μπορούν να καταργήσουν τηλέφωνο που είναι στον οτε;

Επίσης αν πάω σε ένα oteshop και ζητήσω να μου παρέχουν αυτοί adsl θα αναλάβουν αυτοί την όλοι υπόθεση η είναι καλύτερα να κάνω την ίδια μέρα και την αίτηση κατάργησης στην forthnet;

Δημοσ.

Απλα θα πας σε ενα καταστημα ΟΤΕ και θα ζητησεις ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ απο το δικτυο της forthnet στο δικτυο του ΟΤΕ, για να κρατησεις και το νουμερο σου...

Δημοσ.
Απλα θα πας σε ενα καταστημα ΟΤΕ και θα ζητησεις ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ απο το δικτυο της forthnet στο δικτυο του ΟΤΕ, για να κρατησεις και το νουμερο σου...

Σωστός ........ γιατί δυστυχώς κανείς δεν διαβάζει και δεν ρωτάει και μετά κλάφτα Χαράλαμπε!!!!!

Δημοσ.

Έγινε η δουλειά μέσω οτε και μάλιστα υπερβολικά γρήγορα, 22/04/2010 έκανα την αίτηση και στης 23/04/2010 μου έστειλε sms ο οτε οτι η σύνδεση μου εχει ενεργοποιηθεί, θα παω μια και απο την forthnet να ρωτήσω για τον λογαριασμό, να τον πληρώσω και τέλος μαζί τους.

Ευχαριστώ για της απάντησης.

Δημοσ.

Ακριβός αυτό θέλω να κάνω και εγώ γιατί η Forthnet με αγανάκτησε...

Μακάρι να γίνει και σε εμένα τόσο γρήγορα (εγώ εχω μεριζόμενου βρόγχου adsl) .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...