Προς το περιεχόμενο

Ιός?? τι?

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω windows 7 32bit ultimate, και προ καιρου(κανα 10 ημερο) μου εμφανιστηκε ενα προβλημα στην οθονη και μου εβγαλε το εξης..--> ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ. Δεν ξερω αν σημαινει οτι ειναι ιος ή αν σβηστηκε καποιο σημαντικο αρχειο αλλα 2 φορες μου εχει εμφανιστει απο την μερα που εκανα φορματ και μαλιστα αυτο το 10ημερο...Dvd δεν εχω για windows επειδη ειναι παρανομα...Τα update λειτουργουν μεσω της microsoft ΣΑΝ ΝΟΜΙΜΟ...Αναλυτικά: Εχω κανει scan με eset smart security μια φορα δεν βρηκε αλλα την δευτερη βρηκε και εσβησε εναν ιο..Εχω κανει με το superantispyware βρηκε 2 cookies(απο τα γνωστα που εχει,οχι ιο) και ενα spyware ιο..Το εσβησε αλλα δεν εκανα ακομη restart..Αφου τελειωσε το scan με το anti-malwarebyte οπου βρηκε και αυτο ενα το εσβησα και ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΑ restart.Ενδιαμεσα εβαλα το cccleaner και καθαρισα καποια πραγματα .Tο λεω αυτο για αν το εκανα σωστα το scan..Ερωτημα ΕΙΝΑΙ ιος??? τι να κανω?αλλα αντιικα?

Υ.Γ δεν μπαινω σε site που περιέχουν ιους αλλα μια μερα ενα site(χωρις τσοντες) με οδηγησε σε site παιδικης πορνογραφιας ,οπου το eset εντοπισε καποιο ip(π.χ72.300.142.256) και τα σταματησε..απο τοτε ειχα το προβλημα!!:-)

• Moderators
Δημοσ.

To πιθανοτερο ειναι να ειναι οτιδηποτε αλλο παρα ιος.Ισως καποιος driver,ισως καποιο προβλημα με καποιο hardware part(ram,σκληροι κλπ),ισως θερμοκρασιες και γενικα ενα καρο πραγματα.Το τελευταιο για το οποιο θα ανησυχεις ειναι ιος.

Η μπλε οθονη σου εχει βγει μονο μια φορα,η συγκεκριμενη της φωτογραφιας ή ειναι συνεχομενο φαινομενο?

Δημοσ.

2 φορες και τις δυο φορες ειχε φυγει..μια για τουαλετα και μια για να φαω...λειτουργουσαν προγραμματα οπως mozilla ,eset,msn και κανα προγραμματακι...εχω προβλημα με το mozilla,οπου κολλαει αρκετα συχνα,απενεργοποιειται το javascript και διαφορα πραγματα ... Κολληματα δεν εχει και ουτε ειχα πολλα με τα 7 αφου πανε σβελτα,αν και τωρα παταω να ανοιξει το mozilla και δεν ανοιγει μεχρι που το παταω 5 φορες και παω στο task manager το σβηνω και ξαναπαταω να ανοιξει το mozilla χωρις να κουναω ποντικι και χωρις προγραμματα!!! 2gb ram ειναι και λειουργουν 1,5gb...Το κακο ειναι οτι εχω αρχησει αγορες online με pre-paid ευτυχως και φοβαμαι για κωδικους κλπ!!!

• Moderators
Δημοσ.

Σου ξαναλεω πως η μπλε οθονη που ειχες εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι απο αυτα που ανεφερα πριν,παρα απο ιο.

Τωρα αν κυκλοφορει καποιος ιος στο συστημα σου ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.Μπορει να κατεβασεις καποιο live cd κατασκευαστη antivirus και να κανεις ενα scan ή να κανεις μερικα online scans απο kaspersky,eset κλπ. για να βεβαιωθεις πως δεν εχεις κατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...