Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση 650 ευρο.

mixalis1554

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να κανω μια αναβαθμιση σε mobo gpu ram cpu και hd

Η χρηση που το θελω ειναι multimedia, internet, λιγο games και programmatismo για την σχολη. να τρεχει καλα προγραμματα της σχολης(matlab, netbeans, adobe).

ειμαι και λιγο ανυσυχος οποτε καλύτερα να σηκωνει και λιγο oc... έχω ενα τροφοδοτικό Thermaltake TR2-500 και ένα κουτι thermaltake soprano που σκοπευω να κρατητησω. επισης εχω την οθονη (LG flatron w2252s) και dvd recorder.Το budget ειναι 600-700 ευρω.

Eιχα κανει μια συνθεση και σταματησα την παραγγελεια για να κανω καλυτερες επιλογες.

Ακουω τις αποψεις σας

post-159019-129063081896_thumb.jpg

Δημοσ.

νομίζω ότι ο 965 δεν επιδέχεται πολύ o/c όσο ο 955 ή ο Phenom II X2 555(δεδομένου οτι θα τον ξεκλειδώσεις) αν έχω αδικο ας με διορθωσει κάποιος....

cpu2.png

έβαλα τo συγκεκριμένo mainboard και απο άποψη δυνατητων και επεκτασιμότητας, αλλα και η 5770 με αυτην ψύξη αν ασχοληθείς με το o/c της τότε μπορεί να πιάσει το 1Ghz

Δημοσ.
νομίζω ότι ο 965 δεν επιδέχεται πολύ o/c όσο ο 955 ή ο Phenom II X2 555(δεδομένου οτι θα τον ξεκλειδώσεις) αν έχω αδικο ας με διορθωσει κάποιος....

cpu2.png

έβαλα τo συγκεκριμένo mainboard και απο άποψη δυνατητων και επεκτασιμότητας, αλλα και η 5770 με αυτην ψύξη αν ασχοληθείς με το o/c της τότε μπορεί να πιάσει το 1Ghz

Παρατηρηση 1:Ο 965 ειναι ακριβως ο ιδιος επεξεργαστης με τον 955.Απλως ειναι καλυτερα να παρεις τον 955 διοτι με ενα κλικ στο multi εχεις εναν 965 με 24 ευρω λιγοτερα.

Παρατηρηση 2:Δεδομενο δεν ειναι τιποτα.Αμα σου κατσει το κομματι(για τον 555 μιλαω) εχει καλως,αλλιως μενεις με εναν διπυρηνο.Οχι οτι δεν ειναι καλος αλλα,καλυτερα ενας τετραπηρυνος.

Παρατηρηση 3:Ο caviar green ειναι οτι χειροτερο για λειτουργικο.Καλυτερα ενας Samsung spinpoint η αν θελει WD μονο caviar black.

Edit:Η Prolimateck ειναι too much.Μια τετοια ειναι αρκετη και πολυ φτηνοτερη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16864&cat=7&sub=0&pmanuf=458&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

εχω ψηθει για AMD... Για την ακριβεια εχω ξενερωσει με την ιδεα να παρω intel, μαλλον ομως 4πυρινο κατευθεια και οχι να ξεκλειδοσω και αν μου κατσει... o caviar black ο δισκος μου αρεσει και σαν τιμη. σε gaming δεν θελω και πολλα, σπανια παιζω κανενα παιχνιδακι μονος μου και αυτα συνηθος ειναι παλια games που δεν εχουν απαιτησεις. την gpu τη θελω ποιο πολυ για γραφικα και multimedia. ισος να την αφησω κιολας για την ωρα και να παρω την msi τη mobo με την onboard ... Αν δεν κανω τελικα OC (η αν κανω λιγακι) θα χρειαστω παλι τη ψηκτρα που προτεινε ο uncle_sam?

κανενα σχόλιο για τις μνήμες?

Τιποτα δεν εχει αποφασιστει ακομα.., ευχαριστω για τις ιδεες σας και αν εχετε και αλλες ειναι ευπροσδεκτες, οποιοδηποτε σχολιο καλοδεχουμενο....

Δημοσ.

Απο οτι διαβασα η Intel σε ενα χρονο φερνει την αρχιτεκτονικη sandy bridge στα 32nm και εγκαταλειπει τους 1366,1156 οποτε οτι αγορασει κανεις σε Intel αυτην την περιοδο το παντρευεται.Δεν εχει αναβαθμιση.Οποτε καλυτερα συστημα AMD που θα μπορει να τοποθετησει και εξαπυρηνο στο μελλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...