partblah1990 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Λοιπον παιδια ενδιαφερομαι για την αγορα ενός tower απο το e-shop εως 500-530Ε Γενικά τον θέλω για παιχνιδια και Internet .Επίσης θέλω κυρίως να έχει 4GΒ Ram με υψηλή ταχύτητα , 500-1000 GΒ HDD , διπύρηνο επεξεργαστή Ιntel . Κάθε πρόταση ευπρόσεκτη. Ευχαριστώ
p_under Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 διπυρινο intel δεν περνεις ευκολα με τοσα χρηματα . κοιτα προς amd μερια .
Dropsreef Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ποια οθονη εχεις?(με την εννοια της αναλυσης το ρωταω)!και με ποια παιχνιδια ασχολεισαι-σε ενδιφερουν?
partblah1990 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εχω 17 intches ,και παιχνίδια τύπου Crysis , Farcry 2 , Pro 10 .
Dropsreef Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 καταρχην το socket των διπυρηνων intel εχει πεθανει εδω και καιρο!Καλυτερα προς AMD. Oποτε επεξεργαστης triple core ο οποιος αν σου κατσει γινεται και τετραπυρηνος!(ριξε μια ματια αν θελεις στα αντιστοιχα thread εδω στο insomnia) Μνημη 4gb ram!Καρτα γραφικων 5770 η οποια ειναι ιδιαιτερως αξιολογη για εναν μεσο χρηστη!(αν εχεις πολυ υψηλες απαιτησεις δυστυχως πρεπει να ανεβει και το Budget για μια 5850) Κουτι ποιοτικοτατο για τα χρηματα του!Τροφοδοτικο που βαση επεξεργαστικης ισχυος σε καλυπτει απολυτα!Και 500αρι σκληρος γιατι το budget ξεφυγε ήδη! Κανε αυτη τη μικρη υπερβαση(κατα 20€) απο το αντωτατο οριο που εχεις θέσει(530€),καθως θεωρω πως η συγκεκριμενη συνθεση ειναι μια χαρα! edit: Τωρα που ειδα ποια οθονη εχεις η 5770 ειναι υπερ αρκετη καρτα
uncle_sam Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 καταρχην το socket των διπυρηνων intel εχει πεθανει εδω και καιρο!Καλυτερα προς AMD.Oποτε επεξεργαστης triple core ο οποιος αν σου κατσει γινεται και τετραπυρηνος!(ριξε μια ματια αν θελεις στα αντιστοιχα thread εδω στο insomnia) Μνημη 4gb ram!Καρτα γραφικων 5770 η οποια ειναι ιδιαιτερως αξιολογη για εναν μεσο χρηστη!(αν εχεις πολυ υψηλες απαιτησεις δυστυχως πρεπει να ανεβει και το Budget για μια 5850) Κουτι ποιοτικοτατο για τα χρηματα του!Τροφοδοτικο που βαση επεξεργαστικης ισχυος σε καλυπτει απολυτα!Και 500αρι σκληρος γιατι το budget ξεφυγε ήδη! Κανε αυτη τη μικρη υπερβαση(κατα 20€) απο το αντωτατο οριο που εχεις θέσει(530€),καθως θεωρω πως η συγκεκριμενη συνθεση ειναι μια χαρα! edit: Τωρα που ειδα ποια οθονη εχεις η 5770 ειναι υπερ αρκετη καρτα +1, ότι πρέπει !
partblah1990 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μου άρεσε η σύνθεση σου Μπορούμε να πάμε σε προηγούμενο μοντέλο κάρτας γραφικών γιατί αυτή μου είναι υπεραρκετή .. Μπορώ να βρώ το ανάλογο tower στο e-shop ?
uncle_sam Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μου άρεσε η σύνθεση σου Μπορούμε να πάμε σε προηγούμενο μοντέλο κάρτας γραφικών γιατί αυτή μου είναι υπεραρκετή .. Μπορώ να βρώ το ανάλογο tower στο e-shop ? απο περιεργεια γιατι ντε και καλα e-shop??
Dropsreef Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μπορούμε να πάμε σε προηγούμενο μοντέλο κάρτας γραφικών γιατί αυτή μου είναι υπεραρκετή Γιατι να το κανεις αυτο απο την στιγμη που δεν "εχουμε" ξεφυγει απο το αρχικο σου budget? Μπορώ να βρώ το ανάλογο tower στο e-shop ? Επιμενεις για e-shop γιατι ενδεχομένως μένεις στην επαρχία?Μπορεις να κανεις την παραγγελια σου μεσω Internet,να πληρωσεις με αντικαταβολη χωρις να σε χρεωσουν με μεταφορικα!
partblah1990 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Παιδιά δεν ξέρω αλλά έχω κολήσει και θέλω απο το e-shop , το θεωρώ αρκετά καλό και αξιόπιστω από ότι έχω ακούσει , αν μπορείτε να μου κάνετε την σύνθεση απο εκεί . BTW αυτή η κάρτα γραφικών πόσα χρόνια gaming χωρίς κολλήματα θα μου προσφέρει ?
Dropsreef Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Παιδιά δεν ξέρω αλλά έχω κολήσει και θέλω απο το e-shop , το θεωρώ αρκετά καλό και αξιόπιστω από ότι έχω ακούσει Τοσο αξιοπιστο που αν ω μη γενετω παθει κατι η μητρικη σου και φτασει στο τμημα service σου στραβωνουν κατι Pins και σου λενε εσυ το χαλασες οποτε δεν σε καλυπτει η εγγυηση!και δεν αναφερομαι μονο σε μητρικες!Πολλα τα παραδειγματα με δηθεν πειραγμενο hardware απο τους ιδιους τους χρηστες (οποτε εγγυηση γιοκ) και ακομα περισσοτερα παραδειγματα με παραπονα πελατων!Το e-shop ειναι αξιοπιστο μεχρι να αγορασεις!Απο εκει και περα το after sales service ειναι για γελια και για κλαματα μαζι! Αυτή η κάρτα γραφικών πόσα χρόνια gaming χωρίς κολλήματα θα μου προσφέρει ? μπορει να σε καλυπτει για ενα εξαμηνο μπορει να σε καλυπτει και για 3 χρονια!Ποιος μπορει να προβλεψει κατι τετοιο?Παντως με την οθονη που εχεις 17'' (οποτε υπολογιζω maximum αναλυση 1280 X 1024) η 5770 ειναι υπερ υπερ αρκετη
partblah1990 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Kαι μια ευλογη ερώτηση : κάρτα ήχου δεν θα χρειστώ ? Συγγνώμη ρε παιδιά αν σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου , αλλά είναι η πρώτη μου αγορά μέσω Internet .
Dropsreef Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Kαι μια ευλογη ερώτηση : κάρτα ήχου δεν θα χρειστώ ? Συγγνώμη ρε παιδιά αν σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου , αλλά είναι η πρώτη μου αγορά μέσω Internet . Η ενσωματωμενη καρτα ηχου της μητρικης ειναι μια χαρα!οποτε οχι,δεν χρειαζεσαι καποια extra αγορα βαση της χρησης που κανεις
partblah1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 η παρακατω συνθεση ειναι καλη ? http://img28.imageshack.us/img28/2149/45957900.png
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.