kirileman Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ενώ αν τα θέλουμε για να βγούμε ντυμένοι στα χακί, με την γυαλισμένη μας καραμπίνα για να σκοτώσουμε κάτι με κίνητρο όχι την τροφή αλλά το σπορ, δεν έχουμε κόμπλεξ. Γηεαχ. Πολλά, αλλά εκεί προέκταση του μορίου γίνεται το μήκος της κάννης και η "γιόμιση του φουσεκιού", όχι το μέγεθος του σκύλου! Μην το γυρίσουμε στο κυνήγι, σιχαίνομαι περισσότερο από τον καθένα τη λαθροθηρία αλλά και το κυνήγι ως "σπορ". Σε ιδανικές συνθήκες (επάρκεια θηραμάτων, ευσυνειδησία κυνηγών, σεβασμός στο περιβάλλον κλπ) θα μπορούσε να ήταν αποδεκτό απ' όλους. Το κυνήγι είναι από τις ωραιότερες δραστηριότητες που έχω κάνει, πάντως, μοναδικές στιγμές μακριά από την πόλη, τρομερό δέσιμο με το σκύλο αλλά λόγω αυτών που έχω δει, το έκοψα. Μου έμειναν οι αναμνήσεις, ένα σούπερποζε (αυστηρά δίκαννο, όχι σαν κάτι μαλάκες με 8άρες καραμπίνες και βάλε) και μερικές φωτό.
Hi There Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Κάμπιες με αυτιά, γηεαχ.Μπα;Πήραμε προαγωγή;Κάποτε μας έλεγες πηθήκια,btw... Ανεβήκαμε δηλαδή στην εξελικτική πορεία (βάσει των καρμικών μας συντελεστών,δηλαδή όσο πιό καλοί καγαθοί γινώμαστε,τόσο στην άλλη μας ζωή θα είμαστε όντα με λιγώτερες δυνατότητες,ούτως ώστε να σκάσει κάποτε η στιγμή που είτε ζούμε είτε όχι,ένα και το αυτό είναι,η μή ενέργεια που λένε...)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 !! Για το σκυλάκι έλεγα!
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τα προβατα επισης εχουν δεμενα τα ποδια τοθς, μηπως να δεναμε και των σκυλιων;; Τεσπα εμενα μου το χουν πει κτηνιατροι(κι οχι μονο σε μενα). Αλλωστετο βρισκω πολυ λογικο το ζωο να μη γουσταρει ενα πραμα να κουδουνιζει. Τωρα φυσικα ο καθενας ο,τι θελει κανει Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τα προβατα επισης εχουν δεμενα τα ποδια τοθς, μηπως να δεναμε και των σκυλιων;;Τεσπα εμενα μου το χουν πει κτηνιατροι(κι οχι μονο σε μενα). Αλλωστετο βρισκω πολυ λογικο το ζωο να μη γουσταρει ενα πραμα να κουδουνιζει. Τωρα φυσικα ο καθενας ο,τι θελει κανει Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Στο δικό μου χωριό δεν δένανε τα πόδια των ζώων! Με αυτή τη λογική όμως θα έπρεπε να βγάζω βόλτα το σκύλο και χωρίς λουρί για να μην ενοχλείται!
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Οσο λιγοτερο μπορουμε να τα «παιδευουμε» τοσο καλυτερα Ασε που το λουρι ειναι απαραιτητο εξω. Το κουδουνι και να λειπει μες το σπιτι... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Να και η Μπεττυ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Lx3NyOwCmvw&feature=player_embedded[/ame]
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Να και η Μπεττυ http://www.youtube.com/watch?v=Lx3NyOwCmvw&feature=player_embedded Νομίζω πως προσαρμοστηκε πλήρως! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.