guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Άσχετο: Το ξέρατε ότι οι γάτες αν τους βάλεις κουδουνάκι μαθαίνουν και κινούνται χωρίς να κουδουνίζει??? Δεν το πίστευα μέχρι που έβαλα ένα στη δικιά μου και μετά από 2 μέρες το ακούς μόνο όταν τρέξει πολύ γρήγορα ή αν πηδήξει από ψηλά! μάλλον δεν το κάνει για να μην την ακους. αλλά επειδή της έχει σπάσει τα νευρα δεν ξέρω , πάντως εγω σοβαρά θα ρώταγα 2-3 κτηνιάτρους σχετικά . κρίμα είναι αν τυχών τα ενοχλεί
Hi There Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Άσχετο: Το ξέρατε ότι οι γάτες αν τους βάλεις κουδουνάκι μαθαίνουν και κινούνται χωρίς να κουδουνίζει??? Δεν το πίστευα μέχρι που έβαλα ένα στη δικιά μου και μετά από 2 μέρες το ακούς μόνο όταν τρέξει πολύ γρήγορα ή αν πηδήξει από ψηλά! μάλλον δεν το κάνει για να μην την ακους. αλλά επειδή [b']της έχει σπάσει τα νευρα[/b] btw,και μένα θα μούσπαγε τα νεύρα αν μου κρεμάγανε κουδούνια την ώρα που ...πήδαγα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 δεν ειναι καλο για τα νευρα τους, μακροχρονια μπορει να προκαλεσει προβλημα και σιγουρα ειναι ενοχλητικο γι αυτο το λεω Καλά δεν μιλάμε για κουδούνια που τα ακούς στα 10 μέτρα! Δεν είναι πρόβατα (φαντάσου αυτά πως νιώθουν με την ...καμπάνα)! Μιλάμε για ότι πιο μικρό υπάρχει που ίσα που ακούγεται.
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Για μικρο λεω κι εγω, δε κανει καλο στο ζωο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Για μικρο λεω κι εγω, δε κανει καλο στο ζωο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Δεν φαίνεται να τα ενοχλεί πάντως και ο γιατρός δεν είπε κάτι! Αν ισχύει αυτό τότε φαντάζομαι πως όλα τα πρόβατα έχουν ...νεύρα?
Hi There Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Αν ισχύει αυτό τότε φαντάζομαι πως όλα τα πρόβατα έχουν ...νεύρα? Γιατί νομίζεις ότι τρελλάθηκαν οι γελάδες; (Εκτός του ότι έχουν άντρα βόδι και γυιό μοσχάρι.)
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 ρε άστε τις υποθέσεις και ρωτήστε καναν ειδικό ρωτήσατε την γάτα στα πόσα μέτρα αν ακούγεται την ενοχλει; εμείς βρύση να στάζει μπορεί να φρικάρουμε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 ρε άστε τις υποθέσεις και ρωτήστε καναν ειδικό ρωτήσατε την γάτα στα πόσα μέτρα αν ακούγεται την ενοχλει; εμείς βρύση να στάζει μπορεί να φρικάρουμε Μου αρέσει που το συγκρίνεις με εμάς (τους ανθρώπους εννοώ)! Το κουδουνάκι δεν συνεχίζει να βαράει όσο κάθονται ή κοιμούνται! Για να μην αναλύσουμε το πόσο κουδουνίζουν διάφορα πράγματα πάνω μας όταν περπατάμε!
Hi There Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Για να το λήξουμε εδώ,έχει δεί κάποιος γατί να βγάζει κομμάτια δέρματος μαζί,προσπαθώντας να απαλλαγεί απ' το τσιμπουροβράχιολο;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Για να το λήξουμε εδώ,έχει δεί κάποιος γατί να βγάζει κομμάτια δέρματος μαζί,προσπαθώντας να απαλλαγεί απ' το τσιμπουροβράχιολο; Κοιτα υπάρχουν και ζώα που δεν δέχονται καν το λουράκι! Όπως επίσης και περιπτώσεις αλεργιών σε μερικά για τα τσιμπούρια!
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εγώ μίλησα για θέμα αισθητικής.Όχι για σεξουαλικά γούστα.Δικαίωμα του καθενός αν θέλει να είναι άντρας ή αδερφή.Είναι σα να κοτσάρεις τελάρο από μαλαματίνες σε σύγχρονη μοτοσυκλέτα.Γκεγκε; Προφανώς και υπάρχει λόγος που τα μικρόσωμα σκυλιά έχουν συνδεθεί με άνδρες "ιδιοκτήτες". Πρώτον, γενικά προτιμάμε οτιδήποτε μας ανήκει να είναι μεγάλο, για ευνόητους λόγους. Μια αμαξάρα από δωσαπέρα που σας πατάει όλους κάτω, ένας σκύλαρος να που άμα τον αμολύσω να πούμε θα πνίξει τον ελέφαντα στον ζ. κήπο, μια τηλεορασάρα 4343242 ιντσών για να βλέπω τη μύξα του Ιμπραήμοβιτς πριν τη φυσήξει κτλ. Και είναι ΣΑΦΕΣ για ποιο λόγο θέλουμε να αντιστοιχούμαστε με μεγάλα, δυνατά ΠΡΑΜΑΤΑ. Δεύτερον, δεν ξέρω αν έχετε δει ποτέ κοπέλα να βγάζει βόλτα λυκόσκυλο, ντόπερμαν, μπόξερ, γενικά, μυώδες σκυλί. Είναι η λεγόμενη βόλτα εξάρθρωσης. Και πέρα από αυτό, τα γκομενάκια προφανώς προτιμάνε ζώα στο μέγεθος γάτας για αγκαλίτσες αλλά με χαρακτήρα σκύλου που είναι εκφραστικός και αγαπησιάρης και πιστός. Αυτή είναι η μία πλευρά, η άλλη είναι ζώο σε μέγεθος ανθρώπου και χαρακτήρα σκύλου να τις πηγαίνει βόλτα με τη μερτσέντες, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Οπότε το μέγεθος έχει συσχετιστεί με τα φυλά για πρακτικούς κυρίως λόγους εκ μέρους των έξυπνων θηλυκών και για λόγους κόμπλεξ εκ μέρους των ηλίθιων αρσενικών. Προσωπικά, όσες ράτσες δε μου αρέσουν (εμφανισιακά) στα μίκρα, άλλες τόσες δε μου αρέσουν στα μεγάλα. Και μετά τον παράφορο έρωτα με τα Κοκεράκια, αμέσως επόμενο στη λίστα μου είναι ΑΥΤΟ. Και ας είναι μικρό, σας έχει όλους. Κάμπιες με αυτιά, γηεαχ.
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Για να μην αναλύσουμε το πόσο κουδουνίζουν διάφορα πράγματα πάνω μας όταν περπατάμε! ωχ αυτό γιατί το είπες τωρα ; δεν το χα παρατηρήσει τώρα χρόνια . τώρα θα αρχίσει να μου την σπάει!!
kirileman Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Οπότε το μέγεθος έχει συσχετιστεί με τα φυλά για πρακτικούς κυρίως λόγους εκ μέρους των έξυπνων θηλυκών και για λόγους κόμπλεξ εκ μέρους των ηλίθιων αρσενικών. Για σας που τα θέλετε μόνο για παρέα, πιθανότατα. Και μια και το ανέφερες, τα κόκερ είναι κλασσική περίπτωση κυνηγόσκυλου που ξέπεσε σε καναπεδόσκυλο. [Εχω περάσει 7 χρόνια με Πόιντερ (φυσικός θάνατος), 5-6 με Κόκερ (φόλα) και τα τελευταία χρόνια με Κούρτσχααρ (ζει και βασιλεύει)]
aris1986 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Φαλικά συμπλέγματα άστα! Παντα υπήρχαν πάντα θα υπαρχουν!
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Για σας που τα θέλετε μόνο για παρέα, πιθανότατα. Και μια και το ανέφερες, τα κόκερ είναι κλασσική περίπτωση κυνηγόσκυλου που ξέπεσε σε καναπεδόσκυλο. Ενώ αν τα θέλουμε για να βγούμε ντυμένοι στα χακί, με την γυαλισμένη μας καραμπίνα για να σκοτώσουμε κάτι με κίνητρο όχι την τροφή αλλά το σπορ, δεν έχουμε κόμπλεξ. Γηεαχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.