Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πηγα σημερα στο Praktiker Μεταμορφωσης και στο γκαραζ ηταν δεμενο το παρακατω σκυλακι....Επι δυο ωρες ηταν εκει και του εκαν παρεα και δεν το αναζητησε κανεις.Καποιος που με ειδε μου ειπε οτι ηταν εκει τουλαχιστον αλλη μια ωρα πριν. Πηγα στην υποδοχη να βγαλουν ανακοινωση αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν.Αφησα τα στοιχεια μου αν το αναζτησει καποιος αλλα τιποτα ακομα 4 ωρες μετα.Το πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε οτι ειναι θηλυκο Μελτεζακι 6-7 μηνων χωρις προβλημα υγειας.Ακομα και τσιπακι εχει.Μπορω απο αυτο να βρω πιθανον ιδιοκτητη του ???
kosmasgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ναι απο το τσιπάκι μπορεί να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του. Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Συλλογος τηλ. 2105226769 Αν έγιναν σωστά οι διαδικασίες απο τον ιδιοκτήτη του πρέπει να έχει καταχωρηθεί στην βάση δεδομένων το μαλτεζάκι Επίσης εδώ οι οδηγίες για όσους αντιμετωπίσετε παρόμοια περιστατικά ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
dis_member80 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Κι άλλο σκυλάκι ρε Γιάννη; κι είναι κι όμορφο,ρε γμτ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ναι απο το τσιπάκι μπορεί να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του. Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Συλλογος τηλ. 2105226769 Αν έγιναν σωστά οι διαδικασίες απο τον ιδιοκτήτη του πρέπει να έχει καταχωρηθεί στην βάση δεδομένων το μαλτεζάκι Επίσης εδώ οι οδηγίες για όσους αντιμετωπίσετε παρόμοια περιστατικά ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ Ευχαριστω.Το link δεν λειτουργει. Κι άλλο σκυλάκι ρε Γιάννη; κι είναι κι όμορφο,ρε γμτ... Τι να κανω γαμωτο....
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Λειτουργεί Γιάννη μια χαρά το link.Πηγή Ναι τωρα ειναι μια χαρα.Ευχαριστω.
kage Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 και γιατι δεν διαβασε το τσιπακι ο κτηνιατρος? παντως παραειναι περιποιημενο για να ηθελαν να το εγκαταλειψουν... κατι θα προεκυψε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 και γιατι δεν διαβασε το τσιπακι ο κτηνιατρος?παντως παραειναι περιποιημενο για να ηθελαν να το εγκαταλειψουν... κατι θα προεκυψε... Το διαβασε αλλα μου ειπε οτι μπορει να μπηκε κατα την εισαγωγη του και να μην ειναι καταχωρημενο στον Κτηνιατρικο Συλλογο. Συμφωνω οτι παραειναι περιποιημενο αλλα ηταν εκει πανω απο 2 ωρες χωρις στο καταστημα να υπαρχει ιδιαιτερη κινηση . Αν καποιος το εψαξε δεν ειναι λογικο να απευθυνθηκε στην υποδοχη που ειχα αφησει στοιχεια ?
firewalker Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Το διαβασε αλλα μου ειπε οτι μπορει να μπηκε κατα την εισαγωγη του και να μην ειναι καταχωρημενο στον Κτηνιατρικο Συλλογο. Συμφωνω οτι παραειναι περιποιημενο αλλα ηταν εκει πανω απο 2 ωρες χωρις στο καταστημα να υπαρχει ιδιαιτερη κινηση . Αν καποιος το εψαξε δεν ειναι λογικο να απευθυνθηκε στην υποδοχη που ειχα αφησει στοιχεια ? Τύπωσε μερικές σελίδες με το σκυλάκι και βάλε στο κατάστημα και στην περιοχή.
margaritagr Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πρωτα απ ολα μπραβο που το πηρες 2 ωρες ηταν πολλες Επειτα κι εγω συμφωνω, τυπωσε καποια φυλλαδια και βαλτα εκει που το βρηκες. Επισης μπορεις να το δηλωσεις στην αστυνομια της περιοχης. Μπορει να εμφανιστουν τιποτα εξυπνοι να το παιξουν ιδιοκτητες. Πριν το δωσεις πες τους να σου πουν αριθμο μικροτσιπ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
dis_member80 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πρωτα απ ολα μπραβο που το πηρες2 ωρες ηταν πολλες Επειτα κι εγω συμφωνω, τυπωσε καποια φυλλαδια και βαλτα εκει που το βρηκες. Επισης μπορεις να το δηλωσεις στην αστυνομια της περιοχης. Μπορει να εμφανιστουν τιποτα εξυπνοι να το παιξουν ιδιοκτητες. Πριν το δωσεις πες τους να σου πουν αριθμο μικροτσιπ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Καλύτεροι θα είναι πάντως απ' τους καριόληδες που εγκαταλείψανε το σκυλάκο. α,σιγά μη το παραχωρησει ο Πλάτανος,θα τον καθαρίσουνε τα παιδάκια του ύστερα.
tzizzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 αυτοι που το παρατησαν σημαινει πως δεν το θελουν πια και να βρεθουν, κατι αλλο θα βρουν να το ξεφορτωθουν καλυτερα να βρει αλλου σπιτι http://www.stray.gr/
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πηρα σημερα στον Κτηνιατρικο Συλλογο και το τσιπακι δεν ειναι δηλωμενο.Το πιο πιθανον να ηρθε εισαγωγη με το τσιπακι αλλα δεν καταχωρηθηκε σε ιδιοκτητη.
kosmasgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Με φωτογραφίες τώρα Το Πιθανότερο είναι να αποκτήσεις εσύ καινούριο φίλο
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Με φωτογραφίες τώρα Το Πιθανότερο είναι να αποκτήσεις εσύ καινούριο φίλο Το σκυλι ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου.Εχω τρια και ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.