Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio EB Series ,Owners Club and Ati Mobility Radeon Drivers

Qatatoniqa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σ ευχαριστω για τη βοηθεια, εχει λιγες μερες που τον πηρα και δε ξερω καλα τα μυστικά!Τωρα θα βαλω το 10.7 για τη θερμοκρασία και μετα βλεπουμε...αν ενημερωθουμε για τη σωστη τους λειτουργία απο καποιον βαζουμε και τους 10.10 beta. Ποια η φυσικη μεγιστη τιμη της θερμοκρασίας της καρτας μας; (ATI RADEON HD5650);

Δημοσ.

Σ ευχαριστω για τη βοηθεια, εχει λιγες μερες που τον πηρα και δε ξερω καλα τα μυστικά!Τωρα θα βαλω το 10.7 για τη θερμοκρασία και μετα βλεπουμε...αν ενημερωθουμε για τη σωστη τους λειτουργία απο καποιον βαζουμε και τους 10.10 beta. Ποια η φυσικη μεγιστη τιμη της θερμοκρασίας της καρτας μας; (ATI RADEON HD5650);

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...περασα τους 10.8 αλλα υπαρχει ενα θεμα..

Το laptop εχει ati mobility 5165 και στο gpu-z μου την εμφανιζει ati mobility 4650.Λειτουργει ομως μια χαρα...λετε να εχω προβλημα?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...περασα τους 10.8 αλλα υπαρχει ενα θεμα..

Το laptop εχει ati mobility 5165 και στο gpu-z μου την εμφανιζει ati mobility 4650.Λειτουργει ομως μια χαρα...λετε να εχω προβλημα?

Δημοσ.

Καποιος αν εχει την διαθεση,να τρεξει και να ανεβασει κανενα bench της 5650!

---------- Προσθήκη στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ----------

οι drivers αυτοι ειναι συμβατοι με την 5730 κι αν οχι που μπορω να βρω τους καινουριους?

Δημοσ.

Καποιος αν εχει την διαθεση,να τρεξει και να ανεβασει κανενα bench της 5650!

---------- Προσθήκη στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ----------

οι drivers αυτοι ειναι συμβατοι με την 5730 κι αν οχι που μπορω να βρω τους καινουριους?

Δημοσ.

γιατι να μην ειναι;;

ειναι για 5600/5700 series

ποιος ειναι ο καινουριος driver;;

Δημοσ.

γιατι να μην ειναι;;

Δημοσ.
γιατι να μην ειναι;;

Ελα ντε?!Αυτο προσπαθω τωρα να καταλαβω!

Δημοσ.
γιατι να μην ειναι;;

Ελα ντε?!Αυτο προσπαθω τωρα να καταλαβω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...