Προς το περιεχόμενο

Cd- DVD κλειδωμα

gourlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας πως μπορω να 'κλειδωσω' τα cd - DVD μου ωστε να μην γινονται αντιγραφη παρα μονο αν εχει τον κωδικο ο χρηστης που θελει να το αντιγραψει ... αυτο δεν το λεω μονο για αρχεια αλλα ακομα και για ενα μουσικο Cd που θα φτιαξω και οχι σε μορφη mp3 , να μπλοκαρει ακομα και το WMP η οποιο αλλο προγραμα παει να το κανει rip :-)

Δημοσ.

Γιατί, έχει βρεθεί τρόπος για να αντιγραφούν τα Laserlock ή το Securom;

Εγώ μέχρι σήμερα δεν τα έχω καταφέρει πάντως, ούτε για backup.

Δημοσ.

Δες gtaIV για securom τουλάχιστον

Αν άνοιξης κάνα alcohol 120% και μπεις στις ρύθμισις προστασίας αντιγραφής θα φρίξεις. Για νόμιμο back-up πάντα !!!

Δημοσ.
Δες gtaIV για securom τουλάχιστον

Αν άνοιξης κάνα alcohol 120% και μπεις στις ρύθμισις προστασίας αντιγραφής θα φρίξεις. Για νόμιμο back-up πάντα !!!

Ναι, αλλά παίζουν μόνο από το δισκάκι που γράφεις και μόνο στο drive που το γράφεις.

Καρατσεκαρισμένο με Fifa αγορασμένο.

Δημοσ.

Οποιος ανακαλυψει το τροπο να κλειδωνεις ενα cd-dvd ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα παρει το βαρος του σε χρυσαφι απο τις εταιρειες

Δημοσ.
Οποιος ανακαλυψει το τροπο να κλειδωνεις ενα cd-dvd ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα παρει το βαρος του σε χρυσαφι απο τις εταιρειες

Μονο??? Δεν ασχολούμαι κιόλας....οποιος τα καταφέρει θα γίνει πιο πλούσιος και από τοv βασίλη πόρτες

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Έχω μια 130άρα έτοιμη, μέχρι να βρω τον τρόπο θα έχω πάρει καμιά 20αριά ακόμη, 150 κιλά χρυσάφι μια χαρά είναι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε (και θα ζήσουμε στο καντινό μέλλον). Λέω να αρχίσω την έρευνα lol

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Είναι αξίωμα και εξ ορισμού δε δέχεται αμφισβήτηση. Και οι εταιρείες ας μην ονειρεύονται!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...