gourlis Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 γεια σας παιδια ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας πως μπορω να 'κλειδωσω' τα cd - DVD μου ωστε να μην γινονται αντιγραφη παρα μονο αν εχει τον κωδικο ο χρηστης που θελει να το αντιγραψει ... αυτο δεν το λεω μονο για αρχεια αλλα ακομα και για ενα μουσικο Cd που θα φτιαξω και οχι σε μορφη mp3 , να μπλοκαρει ακομα και το WMP η οποιο αλλο προγραμα παει να το κανει rip
TheELF Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Εδώ τεράστιες πολυεθνικές το ψάχνουν αυτό το θέμα χωρίς ιδιαιτερα αποτελέσματα,για ιδιώτες υπάρχουν μεν κάποιες λύσης αλλα,καταλαβαίνεις τώρα. http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_protect_cd.shtml http://www.cd-writer.com/cd_dvd_copy_protection.html
gourlis Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 χλωμο το βλεπω αλλα θα το προσπαθησω .ευχαριστω
BritGreek Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Γιατί, έχει βρεθεί τρόπος για να αντιγραφούν τα Laserlock ή το Securom; Εγώ μέχρι σήμερα δεν τα έχω καταφέρει πάντως, ούτε για backup.
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δες gtaIV για securom τουλάχιστον Αν άνοιξης κάνα alcohol 120% και μπεις στις ρύθμισις προστασίας αντιγραφής θα φρίξεις. Για νόμιμο back-up πάντα !!!
BritGreek Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δες gtaIV για securom τουλάχιστονΑν άνοιξης κάνα alcohol 120% και μπεις στις ρύθμισις προστασίας αντιγραφής θα φρίξεις. Για νόμιμο back-up πάντα !!! Ναι, αλλά παίζουν μόνο από το δισκάκι που γράφεις και μόνο στο drive που το γράφεις. Καρατσεκαρισμένο με Fifa αγορασμένο.
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ναι, αλλά....αντιγράφονται. Aσε που υπάρχουν και μπόλικες άλλες λύσης.
xp-user Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οποιος ανακαλυψει το τροπο να κλειδωνεις ενα cd-dvd ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα παρει το βαρος του σε χρυσαφι απο τις εταιρειες
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οποιος ανακαλυψει το τροπο να κλειδωνεις ενα cd-dvd ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα παρει το βαρος του σε χρυσαφι απο τις εταιρειες Μονο??? Δεν ασχολούμαι κιόλας....οποιος τα καταφέρει θα γίνει πιο πλούσιος και από τοv βασίλη πόρτες :lol::lol:
mvaggel Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Οποιος ανακαλυψει το τροπο να κλειδωνεις ενα cd-dvd ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα παρει το βαρος του σε χρυσαφι απο τις εταιρειες Έχω μια 130άρα έτοιμη, μέχρι να βρω τον τρόπο θα έχω πάρει καμιά 20αριά ακόμη, 150 κιλά χρυσάφι μια χαρά είναι στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε (και θα ζήσουμε στο καντινό μέλλον). Λέω να αρχίσω την έρευνα lol Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Είναι αξίωμα και εξ ορισμού δε δέχεται αμφισβήτηση. Και οι εταιρείες ας μην ονειρεύονται!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.