johnny_ser Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο netbook (Το βρήκα στα 300€ καινούριο και νομίζω οτι είναι καλή τιμή!! )!! Σε γενικές γραμμές είναι καλό και αξιόπιστο; Το θέλω για internet καμιά ταινία και πότε πότε εφαρμογές γραφείου!! Στα χαρακτηρηστικά του λέει οτι μέγιστη μνήμη RAM 1G, δηλαδή δεν θα μπορέσω αργότερα να την αναβαθμίσω; Αν θελήσω να βάλω τα WIN 7 θα τα σηκώσει με το 1G ή θα σέρνετε;; Ας απαντήσει σε αυτό κάποιος που έχει ή ξέρει για το συγκεκριμένο netbook!! Και κάτι ακόμη!! Επιδή δεν ξέρω και πολλά από netbook, εσείς που ξέρετε μήπως έχετε να μου προτείνετε και κάτι άλλο με οθόνη 11.6 γύρο στα 300€??
zazas Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή θα τα κάνεις αυτά που θες αλλά αν βάλεις τα win 7 είτε με 1 είτε με 2 giga ram δεν θα είναι και ότι καλύτερο,καλύτερα να κοιτάξεις ένα με πιο δυνατό επεξεργαστή,αλλά και πάλι δεν θα βρεις με αυτήν την τιμή που θες...
johnny_ser Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δεχετε ομως αναβαθμιση η RAM η οχι; Ασχετα αν συκωνει τα 7αρια! Ειναι καλη τιμη τα 300 για το συγκεκριμενο με τα χαρακτηριστικα που εχει; Εσυ ποιο θα προτεινες;
zazas Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δεχετε ομως αναβαθμιση η RAM η οχι; Ασχετα αν συκωνει τα 7αρια!Ειναι καλη τιμη τα 300 για το συγκεκριμενο με τα χαρακτηριστικα που εχει; Εσυ ποιο θα προτεινες; Ναι δέχεται [ame]http://www.youtube.com/watch?v=E807nClqu5w[/ame] Εγώ θα έβαζα άλλα 90€ και θα χτυπούσα αυτό
johnny_ser Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ναι δέχεταιhttp://www.youtube.com/watch?v=E807nClqu5w Εγώ θα έβαζα άλλα 90€ και θα χτυπούσα αυτό To ferrari one δηλαδη εχει εσθητες διαφορες με το hp 311; Απο αυτονομια ποσο κραταει περιπου η μπαταρια στο ferrari;;
hristos 22 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Φιλε μου που το βρηκες 300 ευρω το 311 1010? Το θελω και γω Το Ferrari δεν εχει bluethouth ουτε ΙΟΝ καρτα γραφικων ετσι? Η ati που φοραει ειναι καλυτερη?
zazas Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Dεν έχω-είχα κανένα απο τα δυο αλλά απο τα review που έχω δει ναι έχει! Αν όλα πάνε καλά θα το πάρω το ferrari όμως,αν και έχω το acer aspire 1810TZ που είναι ελαφρώς καλύτερο(αλλά προορίζεται για τη γυναίκα )
Giannis Ch. Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ολα τα compaq mini 311c δεχονται αναβαθμιση μνημης μεχρι τα 3GB DDR3 1066Mhz και ας λενε μερικα οτι δεν δεχονται,αμα ψαξεις λιγο στο google θα δεις οτι πολλοι ειχαν το ιδιο ερωτημα με εσενα και τελικα ολα παιρνουν δοκιμασμενα extra RAM.Για τις ταινιες που ειπες,το Mini μπορει να παιξει ανετα ταινιες 720p και 1080p μεσω DXVA ή CUDA και η αυτονομια του ειναι πολυ καλη,γυρω στις 5 ωρες με μετρια χρηση.Δηλαδη εγω στο δικο μου βλεπω 2 ταινιες 720p 2,5 ωρων η καθεμια πριν τελειωσει η μπαταρια.Αν εχεις καμια αλλη απορια ρωτα.Επισης αρκετες πληροφοριες μπορεις να βρεις εδω http://myhpmini.com/forum/viewforum.php?f=58&sid=0b6e44b5997687be63047aace04fb73d Εγω στο δικο μου εχω windows 7 με 3GB RAM και παει σφαιρα.Στο παραπανω site θα βρεις και πληροφοριες οπως ποια παιχνιδια παιζει δοκιμασμενα(τα οποια ειναι αρκετα μαλιστα αν ενδιαφερεσαι),οδηγους για το πως να κανεις overclocking,υπαρχει ενας πολυς μεγαλος αριθμος ατομων που εχει κανει o/c σε αυτο το forum μεχρι και 2.4GHz(πιο ασφαλες ειναι ωστοσο να μεινεις γυρω στα 2GHz αν δεν εισαι εμπειρος) χωρις απωλειες στην αυτονομια.
glyfadas7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Την αναβάθμιση στη RAM πού μπορει να την κανει καποιος αν δεν θέλει να δοκιμάσει μονος του?
hristos 22 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ελα φιλε μου...ειναι τοσο απλο......απο κατω εχει ενα καπακι με δυο βιδες.... Δεν ανοιγεις ολο το νετμπουκ....παρα μονο το παραθυρακι για την ραμ....αλλωστε βλεπεις και το βιντεακι παραπανω. Δεν κανεις τιποτε παραπανω απο το να την κουμπωσης και να το ξαναβιδωσης...αδικα θα πας να σου παρουν λεφτα για να στην περασουν....εκτος και εαν στην περασουν ετσι(που δεν νομιζω) Παντως ειναι παρα πολυ απλα τα πραγματα
zazas Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ολα τα compaq mini 311c δεχονται αναβαθμιση μνημης μεχρι τα 3GB DDR3 1066Mhz και ας λενε μερικα οτι δεν δεχονται,αμα ψαξεις λιγο στο google θα δεις οτι πολλοι ειχαν το ιδιο ερωτημα με εσενα και τελικα ολα παιρνουν δοκιμασμενα extra RAM.Για τις ταινιες που ειπες,το Mini μπορει να παιξει ανετα ταινιες 720p και 1080p μεσω DXVA ή CUDA και η αυτονομια του ειναι πολυ καλη,γυρω στις 5 ωρες με μετρια χρηση.Δηλαδη εγω στο δικο μου βλεπω 2 ταινιες 720p 2,5 ωρων η καθεμια πριν τελειωσει η μπαταρια.Αν εχεις καμια αλλη απορια ρωτα.Επισης αρκετες πληροφοριες μπορεις να βρεις εδω http://myhpmini.com/forum/viewforum.php?f=58&sid=0b6e44b5997687be63047aace04fb73d Εγω στο δικο μου εχω windows 7 με 3GB RAM και παει σφαιρα.Στο παραπανω site θα βρεις και πληροφοριες οπως ποια παιχνιδια παιζει δοκιμασμενα(τα οποια ειναι αρκετα μαλιστα αν ενδιαφερεσαι),οδηγους για το πως να κανεις overclocking,υπαρχει ενας πολυς μεγαλος αριθμος ατομων που εχει κανει o/c σε αυτο το forum μεχρι και 2.4GHz(πιο ασφαλες ειναι ωστοσο να μεινεις γυρω στα 2GHz αν δεν εισαι εμπειρος) χωρις απωλειες στην αυτονομια. Είχαμε και εμείς νέτμπουκ και μάλιστα με ελαφρός καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που έχει το compaq mini 311c με 2g ram και τα win7 απλά τα έτρεχε καλά...τώρα πως το εννοείς εσύ φίλε μου το σφαίρα Για να τελειώνουμε αν ο φίλος το έχει βρει 300€ αξίζει μιας και η χρήση που το θέλει δεν είναι τίποτα το σπουδαίο,αυτά που θέλει τα κάνει άνετα. Αλλά καλύτερα να κάτσει με τα xp και ακόμα καλύτερα να βάλει ubuntu netbook remix
Giannis Ch. Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Είχαμε και εμείς νέτμπουκ και μάλιστα με ελαφρός καλύτερο επεξεργαστή από αυτόν που έχει το compaq mini 311c με 2g ram και τα win7 απλά τα έτρεχε καλά...τώρα πως το εννοείς εσύ φίλε μου το σφαίρα Για να τελειώνουμε αν ο φίλος το έχει βρει 300€ αξίζει μιας και η χρήση που το θέλει δεν είναι τίποτα το σπουδαίο,αυτά που θέλει τα κάνει άνετα. Αλλά καλύτερα να κάτσει με τα xp και ακόμα καλύτερα να βάλει ubuntu netbook remix E προφανως οταν λεω σφαιρα,εννοω σε σχεση με αλλα netbook της κατηγοριας που εχουν windows 7.Γενικα αυτο που εννοω ειναι οτι τα τρεχει αρκετα καλα και δεν εχει προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.