therock Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Τοσο πολυ ε? Στον επεξεργαστη εχω True Black με 2 Panaflo. Αξιζει να το γυρισω σε υδροψυξη?
therock Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 core i7 d920 εχω. Θερμοκρασιες τις δειχνει ψιλονορμαλ, (δεν θυμαμαι τιμες γιατι το τελευταιο τετραμηνο δεν τον εχω δουλεψει) αλλα μερικες φορες το pc σβηνει και δεν ξερω αν ειναι θερμοκρασιακο το προβλημα. Οταν λεω σβηνει, δεν ενοοω καν shutdown, σβηνει εννοω λες και γινεται διακοπη ρευματος. Επισης να ανφερω πως εχω ανοικτο το κουτι αριστερα και δεξια, γιατι λογω χοντρων καλωδιων δεν κουμπωνουν καλα τα side panels.
d3m0n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το απότομο shut down μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Για ξεκίνα να τσεκάρεις θερμοκρασίες σε cpu και gpu.
therock Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Παντως σε benchmark Ποτε δεν εχει γινει αυτο. Συνηθως μεσα σε Games ή σε high definition αρχεια μου εχει συμβει. Σε stress test ποτε. Τα προγραμματα αυτα, ξερει κανεις που κρατανε τα log να σας δωσω θερμοκρασιες (core temp,speedfan/occt.prime95 τετοια εχω χρησιμοποιησει)?
puzzled1989 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 εχω το εξης προβλημα και αναρωτιομουν εαν σχεση με θερμοκρασια....το pc μου πεταει συνεχεια μπλε οθονη και γραφει windows had to shut down to prevent further damage...0x000003b μετα εχει εναν μετρητη και κανει restart...τι μπορω να κανω? οποιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 και εγω επεξεργαστη και μητρικη θελω μονο....ειδα ενα παιδι μεσα στο foroum με το big water της tt να ψηχει αυτα τα δυο...με θερμοκρασιες ιδιες με εσενα....το μονο που ειχε αλλαξει ειναι το cpu block... Εγω ειμαι αυτος!!! :p:p (μαλλον... απλα ταιριαζει η περιπτωση) ρε παιδια ηθελα να ρωτησω και εγω κατι.. οσο μεγαλωνεις τα L/H ειναι και ποιο θορυβωδες η αντλια??? γιατι εμενα 500/H και κανει λιγο θορυβο.. οχι σαν αερα βεβαια αλλα ειναι ψιλοενοχλητικο σε deep silence... για αυτο μηπως εχετε καμια τελειως αθορυβη?
dimitrisak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Εγω ειμαι αυτος!!! :p:p (μαλλον... απλα ταιριαζει η περιπτωση) ρε παιδια ηθελα να ρωτησω και εγω κατι.. οσο μεγαλωνεις τα L/H ειναι και ποιο θορυβωδες η αντλια??? γιατι εμενα 500/H και κανει λιγο θορυβο.. οχι σαν αερα βεβαια αλλα ειναι ψιλοενοχλητικο σε deep silence... για αυτο μηπως εχετε καμια τελειως αθορυβη? ναι λογικα εσυ εισαι....με το cpu block που ειναι πιο κοντα στην επιφανεια του επεξεργαστη?απο υγρα και τετοια τι χρησιμοποιεις?
nem52 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 ναι λογικα εσυ εισαι....με το cpu block που ειναι πιο κοντα στην επιφανεια του επεξεργαστη?απο υγρα και τετοια τι χρησιμοποιεις? Ναι τελικα διασταυρωθηκε εγω ειχα πει για το waterblock. Βασικα απο μια μικρη ψακτικη που εκανα το μαμισιο υγρο που ειχε μεσα ειναι σχεδον ιδιο με αυτο που χρησιμοποιουν τα αμαξια και σκεφτηκα καλο θα ειναι και αφησα αυτο. Τωρα δεν ξερω απο διαβρωση και απο το αν βαφει τους σωληνες αλλα και τα parts, πως τα παει, αλλα ειδωμεν.. παντως τα temps μου ειναι πολυ καλα σημερα με θερμοκρασια δωματιου την σημερινη θερμοκρρασια της αθηνας εχω 36-39 idle και 56-58 full οταν παιζω. Να σε ρωτησω κατι αυτο που λες στο accesories στην υπογραφη σου για τα ccf sound απο που τα πηρες? Βρηκα στο ebay αλλα πολυ ακριβα και σφαζουν και τα μεταφορικα..
dimitrisak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 εγω πηρα 4 λαμπες(2 μπλε 2 ασπρες)και το ματζαφλαρι που τα κανει να αναβοσβηνουν στον ρυθμο της μουσικης 31 ευρα με μεταφορικα απο εδω.... http://www.xoxide.com και σε 4 μερες ηρθαν στην πορτα μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.