N.I.C Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Nα σας πω,έχει υπόψιν κανεις αν υπάρχει η/b και vram block για το mobo μου? Όπως είπε και ο Mr. GF, δεν παίζει full block για Asrock δυστυχώς. Για κανένα universal όμως; @Heatspreader, μην αγχώνεσαι οκ θά'ναι. Οι σωλήνες είναι ίδιοι με αυτούς που έχεις τώρα .
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Αξίζουν ρε γαμώτο αυτά τα παραπάνω λεφτά? Τόσο καλοί είναι?
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά τα νεύρα μου! Η MPC 655, είσοδο έχει από πάνω και έξοδο από μπροστά έτσι δεν είναι? Έστεισα πάλι το νερό μου για να αλλάξω το παλιό και δεν δίνει νερό στο block! H σειρά έχεις ως εξής: Pump>Block>Radioator>Reservoir
nikpoth Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 γείρε λίγο το κουτί δεξιά αριστερά να πάει νερό στην 655.an δεν..μάλλον τα κακάρωσε η δεν έχει κουμπώσει καλά το molex.
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Γενικά δεν πάω καλά. Αν μου καρφωθεί κάτι στο μυαλό θέλω να το αλλάξω... Νόμιζα ότι είχα τη λούπα λάθος. Έλυσα όλη την υδρόψυξη επειδή νόμιζα ότι είχα συνδέσει λάθος τη λούπα. Επειδή έφαγα φλασιά ότι η έξοδος της αντλίας είναι από κάτω, νόμιζα ότι τα είχα βάλει ως εξής Pump>Reservoir>Radiator>Block Όμως ήταν σωστά γιατί με την έξοδο της αντλίας να είναι από πάνω έχει ως εξής: Pumb>block>Radiator>Reseroir... Ας πούμε ότι έβαλα νέο νερό και έφτιαξα και λίγο τα καλώδια... Για να μη πούμε ότι έκανα μαλακία...
ρεσπεψτ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650721 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα τι λέτε γι'αυτό το κουτί...η τοποθέτηση της υδροψύξης είναι εύκολη; με αυτό το κουτί πάντα...
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Νά 'το πάλι το βατραχοπέδιλο.. με καταδιώκει κατά καιρούς :Ρ Με το τροφοδοτικό να μπαίνει πάνω, έχω την εντύπωση πως είναι δύσκολο να χωρέσει ψυγείο μέσα. Πολλά τα λ7 πάντως, με τόσα παίρνεις το Obsidian της Corsair.
Heatspreader Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι πολύ εύκολη η τοποθέτηση της υδρόψυξης είναι στο Silverstone TJ07 (Αυτό έχω και εγώ). Το ωραίο ή άσχημο είναι υποκειμενικό, αλλά αντικειμενικά το νερό μπαίνει πολύ εύκολα καθώς κάτω χωράει να βάλεις ταυτόχρονα ένα 4απλό και ένα 2πλό ψυγείο χωρίς να χρησιμοποιήσεις ούτε κατσαβίδι! Μπορεί κάποιος άλλο να σου προτείνει ακόμα πιο εύκολο κουτί, βλέπουμε.
ρεσπεψτ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Απλά λέει πως είναι με ενσωματωμένη υδροψύξη άλλα δν αναφέρει XAPAKTHPIΣTIKA κ εχω μπερδευτεί...
therock Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ποσο περιπου παει ενα καλο σεταπ υδροψυξης? Εχω δωσει 80-100 ευρω σε αερα και αναρωτιεμαι αν θα χα κανει καλυτερα να εβαζα νερο. Απλως πιστευα πως θα μου κοστισει πολυ περισσοτερο απο οσα εδωσα και θα ειχε και πολυ φασαρια η εγκατασταση.
therock Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Σε αεροψυξη τα εδωσα. Σε υδροψυξη ποσο παει το αξιολογο?
d3m0n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αναλόγως τι θέλεις να ψύξεις. Άμα μιλάμε μόνο για επεξεργαστή τότε με 250€ φτιάχνεις κάτι πάρα πολύ καλό.
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Για επεξεργαστή γύρω στα 300€, μαζί με κάρτα γραφικών ανεβαίνει κι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.