dimitrisak Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 οκ ευχαριστω πολυ....τωρα καρτα γραφικων δεν χρειαζετε να ψηξω γιατι εχει vapor-x δεν χρειαζετε να το αλλαξω...σωστα?
nikpoth Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δεν είναι λάθος η φώτο, αυτά στέλνουν, τουλάχιστον σε μένα αυτά της φωτογραφίας στο Link που δείχνει ο Heatspreader έστειλαν. Τα ΕΚ που δείχνεις παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση, εκείνα έχουν και παξιμάδια που ασφαλίζουν (δεν χρειάζονται σφικτήρες), το Πλαίσιο στέλνει σκέτα ρακορ.@Ηeat, αν έχεις μισής ίντσας (1/2'')ρακόρ παντού, τότε οι Tygon ταιριάζουν μισής ίντσας είναι και αυτοί. Αυτούς έχω εγώ με τα 1/2'' ρακόρ που αναφέρεις από πλαίσιο, εκτός της αντλίας που δεν χρειάζεται ρακορ, την ίδια έχουμε (MCP655). φιλε μου όχι,δεν στέλνουν αυτά.έκανα αγορά εδώ και 4 μέρες,παρήγγειλα barbed και μου στείλανε compression. από πλαίσιο μαγουλα.(έχει 2 link)το δεύτερο. http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Watercooling-Acc/EK-Waterblocks-Ek-12Mm-High-Flow-Fitting-1-2-Id-G3-8-EK-12MM-G3-8.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Watercooling-Acc/Spare-Parts/EK-Waterblocks-Id-G1-4-FITTINGS-1-2.htm φυσικά δεν παραπονέθηκα για λάθος αποστολή...είναι πολύ πιο όμορφα.
N.I.C Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Τα 2 από τα 6 που πήρα, τα οποία δεν χρησιμοποιώ ακόμα.. Προφανώς θα έκαναν λάθος στην παραγγελία σου, προς όφελος δικό σου όμως .
nikpoth Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Τα 2 από τα 6 που πήρα, τα οποία δεν χρησιμοποιώ ακόμα.. Προφανώς θα έκαναν λάθος στην παραγγελία σου, προς όφελος δικό σου όμως . πράγματι,μου έκανε μεγάλη εντύπωση.παρήγγειλα 4.βλέποντας ότι στείλανε αυτά,πηγαίνοντας σπίτι παρήγγειλα αλλα 12.και μου ξανάστειλαν τα ίδια.πιστεύω ότι η τιμή είναι πολύ καλή για τέτοια ρακορ.Απο θέμα αισθητικής είναι ότι καλύτερο.τα έχω ακόμα στην σακούλα και κάθονται,περιμένοντας 5-6 πραματάκια από γερμανία για να στήσω το κύκλωμα από την αρχή. http://img442.imageshack.us/img442/2160/img0176mz.jpg http://img541.imageshack.us/img541/9202/img0174z.jpg
N.I.C Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Wow πάσο τότε, 2 φόρες απανωτές δεν νομίζω να ήταν λάθος. Όντως είναι καλή τιμή για τα συγκεκριμένα, μια χαρά σου'κάτσε .
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σε αυτά χρειάζεται να βάλεις τεφλόν? Εγώ πάντως βάζω πάντα και ας έχουν λαστιχάκι για καλό και για κακό. Επίσης αυτό που είπα πιο πριν αν χωράνε λόγω ότι οι τρύπες του CPU block και του του Reservoir είναι κοντά. Χωράνε?
nikpoth Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σε αυτά χρειάζεται να βάλεις τεφλόν? Εγώ πάντως βάζω πάντα και ας έχουν λαστιχάκι για καλό και για κακό.Επίσης αυτό που είπα πιο πριν αν χωράνε λόγω ότι οι τρύπες του CPU block και του του Reservoir είναι κοντά. Χωράνε? έχεις κάνα link από το cpu block σου να το ψάξουμε?
N.I.C Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σε αυτά που μου στείλαν είχαν σίγουρα O-Ring, ας πει ο νικ για τα ΕΚ. 1/2'' σωλήνα δεν έχεις και τώρα; Γιατί να μην χωράει; . Και σε μένα που ήταν πολύ κοντά του CPU block αλλά και το ΝΒ. χώρεσαν, οριακά μεν μαζί με τους σφικτήρες, αλλά χώρεσαν (ναι θέλει εξαέρωση ξέρω, η φώτο βγήκε στο πρώτο boot up , μετά έκανα).
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δες την υπογραφή μου για να δεις τους σωλήνες και δες και παρακάτω:
nikpoth Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 χωράνε άνετα.λαστιχάκια έχουν τα ρακόρ,φαίνεται και στις φωτό που παρέθεσα. Nα σας πω,έχει υπόψιν κανεις αν υπάρχει η/b και vram block για το mobo μου?
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 χωράνε άνετα.λαστιχάκια έχουν τα ρακόρ,φαίνεται και στις φωτό που παρέθεσα. Δεν το εμπιστεύομαι γι' αυτό βάζω και τεφλόν. Θα πάρω αυτά τότε. Μήπως θα ήταν καλύτερα όμως να πάω στο κατάστημα στα Εξάρχεια να είμαι σίγουρος? Μη μου έρθουν τα ίδια που έχω!
nikpoth Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 παραγγελια για να στα φέρουν εξάρχεια.μονο στο πλαίσιο Μαγούλα τα έχουν. δεν νομίζω ότι χρειάζεται teflon σε υδρόψυξη,βασικά πρώτη φορα το ακούω.τα λαστιχάκια που έχουν σήμερα τα ρακόρ καλής ποιότητας είναι υπεραρκετά.
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Τα παλιά ρακόρ που είχα δεν είχαν λαστιχάκια. Μου έχει μείνει από τότε και βάζω και όταν έχουν. Δεν παίρνει και πολύ χρόνο να τυλίξεις 7 φορές ένα ρακόρ. ---------- Προσθήκη στις 18:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:57 ---------- Επιμένω πάντως ότι ίσως να μη χωράνε τα compression fittings. [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=L5uQAUre9CY[/ame]
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 χωράνε άνετα.λαστιχάκια έχουν τα ρακόρ,φαίνεται και στις φωτό που παρέθεσα.Nα σας πω,έχει υπόψιν κανεις αν υπάρχει η/b και vram block για το mobo μου? @nikpoth φιλε μου απο οσο ξερω δεν βγαζουν για τα Αρσοκ....και οπου εψαξα δεν εχει..www.watercoolinguk.comaquatuning performance-pcs και σε αλλα
nikpoth Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 εφόσον έχεις αμφιβολίες και για να μην κανεις επιπλέον έξοδα,κρατα αυτά που έχεις.εξάλλου είναι 1/2. ---------- Προσθήκη στις 18:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:24 ---------- φιελ μου απο οσο ξερω δεν βγαζουν για τα Αρσοκ....και οπου εψαξα δεν εχει..www.watercoolinguk.comaquatuningperformance-pcs και σε αλλα νάσε καλά φιλε.Έχω ψάξει και εγώ παντού χωρίς αποτέλεσμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.