Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη

dimitrisak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ποσα λιτρα tank χρειαζομαι για ολα αυτα?γιατι σκευτομαι να φτιαξω ενα....

Tο τανκ ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να νοιαστεις .Ειναι το πιο απλο απο ολο το συστημα υδροψυξης και ανετα αμα εχεις χωρο στο Full Tower Case που θα παρεις γιατι αν παρεις MIDI.....ζητω που καικαμεν..!Επισης δες εδv ιδεες Custom water Tanks[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I4rp-xP76s8&feature=PlayList&p=79A2CA62375C7F1D&playnext_from=PL&playnext=1&index=9]http://www.youtube.com/watch?v=I4rp-xP76s8&feature=PlayList&p=79A2CA62375C7F1D&playnext_from=PL&playnext=1&index=9[/ame]

Δημοσ.

ναι full tower εχω και σκευτομουν να κανω το τανκ σε πλαινο τζαμι...δλδ για πλαινο τζαμι να ειναι το τανκ και να ριχνει νερο απο πανω να φαινετε και ωραιο....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον παιδια σκευτομαι τελικα να βαλω υδροψηξη σε επεξεργαστη και μητρικη μονο....προτινετε μου γιαυτα οσο πιο φθηνα προιοντα μπορειτε για να φτιαξω μια υδροψηξη με καλητερες θερμοκρασιες απο αερα.....(οικονομικη κριση).....

Δημοσ.

Ποια Pins βραχυκυκλώνουμε στο 24πινο για να αρχίσει να δουλεύει το τροφοδοτικό?

Θέλω να αδειάσω το νερό του κυκλώματος από των σωλήνα που πάει στο Block του CPU, οπότε θα πρέπει να βγάλω το σωλήνα μακριά από το PC, πράγμα εύκολο μιας και είναι αρκετά μακρύς.

Για να γίνει εύκολα αυτά θα πρέπει να δουλεύει η αντλία για να πετάει το νερό έξω.

Δημοσ.
Ποια Pins βραχυκυκλώνουμε στο 24πινο για να αρχίσει να δουλεύει το τροφοδοτικό?

Θέλω να αδειάσω το νερό του κυκλώματος από των σωλήνα που πάει στο Block του CPU, οπότε θα πρέπει να βγάλω το σωλήνα μακριά από το PC, πράγμα εύκολο μιας και είναι αρκετά μακρύς.

Για να γίνει εύκολα αυτά θα πρέπει να δουλεύει η αντλία για να πετάει το νερό έξω.

Γεφυρώνεις το πράσινο καλώδιο με γείωση (κάποιο από τα μαύρα).

Δημοσ.

A!

Επειδή είπες κάποιο από τα μαύρα, νόμιζα ότι δεν ήξερες ποιο μαύρο.

Ε, θα βραχυκυκλώσω αυτά που έχει η φωτογραφία, ok.

Πρέπει συνέχεια να είναι βραχυκυκλωμένα?

Μετά το τροφοδοτικό το κλείνω από τον διακόπτη πίσω?

Δημοσ.

Ναι πρέπει να είναι μονίμως βραχυκυκλωμένα για να λειτουργεί το PSU.

Το κλείνεις βγάζοντας τον συνδετήρα/καλωδιάκι που θα χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

Ok, ευχαριστώ...

---------- Προσθήκη στις 23:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:47 ----------

Ερώτηση No2...

Σκέφτομαι να βάλω διάφανους σωλήνες και να βγάλω τους κόκκινους.

Έχω ρακόρ 1/2 και δεν τα αλλάζω για κανέναν λόγο όμως.

Αυτοί κάνουν?

Αν όχι γνωρίζετε κάποιο κατάστημα?

Επίσης μου αρέσει πολύ το σύστημα που βιδώνει αυτή η παπαρίτσα στο σωλήνα.

Που το βρίσκουμε? Βιδώνει σε ειδικό ρακόρ?

Δημοσ.

Χμμ..σωλήνες 1/2 ψάχνεις ε; Γιατί στο link δείχνεις smartcoils (σπείρες για να μην λυγίζουν οι σωλήνες). Θα πρότεινα Tygon, πάρα πολύ καλοί, δεν λυγίζουν με τίποτα, αλλά πολύ ακριβοί :-(, αν δηλαδή θέλεις πολλά μέτρα, δεν συμφέρει. Βλέπω ότι και αυτοί είναι 1/2, αλλά πράσινοι. Έδω είδα διάφανους (Λάστιχο Tubclair μισής ίντσας), αλλά δεν το ξέρω το μαγαζί.

Για τα fittings, δεν βλέπω σε κανένα γνωστό μαγαζί εδώ Ελλάδα τίποτα. Στο extreme μόνο αν έχουν... Απέξω τσέκαρε εδώ.

Δημοσ.

Ωραία, ας πούμε ότι βάζω διάφανους.

Ποιο υγρό είναι καλύτερο αν βάλω τελικά χρωματιστό?

Τόσο καιρό το είχα αποφύγει και έβαζα μόνο WFI, για να μη βαφτούν τα parts.

Από την άλλη το έκανα όλο μαύρο το PC μιας και βαρέθηκα τα χρώματα.

Το είχα έτσι πριν λίους μήνες:

DSC00159-1.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...