dimitrisak Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ποσα λιτρα tank χρειαζομαι για ολα αυτα?γιατι σκευτομαι να φτιαξω ενα....
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ποσα λιτρα tank χρειαζομαι για ολα αυτα?γιατι σκευτομαι να φτιαξω ενα.... Tο τανκ ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να νοιαστεις .Ειναι το πιο απλο απο ολο το συστημα υδροψυξης και ανετα αμα εχεις χωρο στο Full Tower Case που θα παρεις γιατι αν παρεις MIDI.....ζητω που καικαμεν..!Επισης δες εδv ιδεες Custom water Tanks[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I4rp-xP76s8&feature=PlayList&p=79A2CA62375C7F1D&playnext_from=PL&playnext=1&index=9]http://www.youtube.com/watch?v=I4rp-xP76s8&feature=PlayList&p=79A2CA62375C7F1D&playnext_from=PL&playnext=1&index=9[/ame]
dimitrisak Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ναι full tower εχω και σκευτομουν να κανω το τανκ σε πλαινο τζαμι...δλδ για πλαινο τζαμι να ειναι το τανκ και να ριχνει νερο απο πανω να φαινετε και ωραιο....
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ναι full tower εχω και σκευτομουν να κανω το τανκ σε πλαινο τζαμι...δλδ για πλαινο τζαμι να ειναι το τανκ και να ριχνει νερο απο πανω να φαινετε και ωραιο.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=375599
dimitrisak Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 ευχαριστω βασιλη...λοιπον η καρτα γραφικων ειναι αυτη τελικα----> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-Vapor-X-5770-PCI-Express-1GB-11163-00-20R.htm....επειδη η ψυκτρα ειναι πολυ καλη δεν αξιζει υδροψυξη πιστευω....τι λετε?
dimitrisak Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 λοιπον παιδια σκευτομαι τελικα να βαλω υδροψηξη σε επεξεργαστη και μητρικη μονο....προτινετε μου γιαυτα οσο πιο φθηνα προιοντα μπορειτε για να φτιαξω μια υδροψηξη με καλητερες θερμοκρασιες απο αερα.....(οικονομικη κριση).....
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ποια Pins βραχυκυκλώνουμε στο 24πινο για να αρχίσει να δουλεύει το τροφοδοτικό? Θέλω να αδειάσω το νερό του κυκλώματος από των σωλήνα που πάει στο Block του CPU, οπότε θα πρέπει να βγάλω το σωλήνα μακριά από το PC, πράγμα εύκολο μιας και είναι αρκετά μακρύς. Για να γίνει εύκολα αυτά θα πρέπει να δουλεύει η αντλία για να πετάει το νερό έξω.
N.I.C Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ποια Pins βραχυκυκλώνουμε στο 24πινο για να αρχίσει να δουλεύει το τροφοδοτικό?Θέλω να αδειάσω το νερό του κυκλώματος από των σωλήνα που πάει στο Block του CPU, οπότε θα πρέπει να βγάλω το σωλήνα μακριά από το PC, πράγμα εύκολο μιας και είναι αρκετά μακρύς. Για να γίνει εύκολα αυτά θα πρέπει να δουλεύει η αντλία για να πετάει το νερό έξω. Γεφυρώνεις το πράσινο καλώδιο με γείωση (κάποιο από τα μαύρα).
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δεν είναι Standard σε όλα τα 24πινα η γείωση? Συγκεκριμένες θέσεις δεν βραχυκυκλώνουμε πάντα?
N.I.C Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Τι εννοείς standard; Το πράσινο είναι το συγκεκριμένο, η γείωση είναι ίδια όποια και να διαλέξεις. Για ευνόητους λόγους, πάντα επιλέγουμε την γείωση που είναι δίπλα απο το PS_ON (πράσινο καλώδιο)
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 A! Επειδή είπες κάποιο από τα μαύρα, νόμιζα ότι δεν ήξερες ποιο μαύρο. Ε, θα βραχυκυκλώσω αυτά που έχει η φωτογραφία, ok. Πρέπει συνέχεια να είναι βραχυκυκλωμένα? Μετά το τροφοδοτικό το κλείνω από τον διακόπτη πίσω?
N.I.C Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ναι πρέπει να είναι μονίμως βραχυκυκλωμένα για να λειτουργεί το PSU. Το κλείνεις βγάζοντας τον συνδετήρα/καλωδιάκι που θα χρησιμοποιήσεις.
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ok, ευχαριστώ... ---------- Προσθήκη στις 23:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:47 ---------- Ερώτηση No2... Σκέφτομαι να βάλω διάφανους σωλήνες και να βγάλω τους κόκκινους. Έχω ρακόρ 1/2 και δεν τα αλλάζω για κανέναν λόγο όμως. Αυτοί κάνουν? Αν όχι γνωρίζετε κάποιο κατάστημα? Επίσης μου αρέσει πολύ το σύστημα που βιδώνει αυτή η παπαρίτσα στο σωλήνα. Που το βρίσκουμε? Βιδώνει σε ειδικό ρακόρ?
N.I.C Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Χμμ..σωλήνες 1/2 ψάχνεις ε; Γιατί στο link δείχνεις smartcoils (σπείρες για να μην λυγίζουν οι σωλήνες). Θα πρότεινα Tygon, πάρα πολύ καλοί, δεν λυγίζουν με τίποτα, αλλά πολύ ακριβοί , αν δηλαδή θέλεις πολλά μέτρα, δεν συμφέρει. Βλέπω ότι και αυτοί είναι 1/2, αλλά πράσινοι. Έδω είδα διάφανους (Λάστιχο Tubclair μισής ίντσας), αλλά δεν το ξέρω το μαγαζί. Για τα fittings, δεν βλέπω σε κανένα γνωστό μαγαζί εδώ Ελλάδα τίποτα. Στο extreme μόνο αν έχουν... Απέξω τσέκαρε εδώ.
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ωραία, ας πούμε ότι βάζω διάφανους. Ποιο υγρό είναι καλύτερο αν βάλω τελικά χρωματιστό? Τόσο καιρό το είχα αποφύγει και έβαζα μόνο WFI, για να μη βαφτούν τα parts. Από την άλλη το έκανα όλο μαύρο το PC μιας και βαρέθηκα τα χρώματα. Το είχα έτσι πριν λίους μήνες:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.