dimitrisak Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 ναι εχεις δικιο για αυτο με το συστημα απλα ηθελα να μαθω που κυμαινονται οι τιμες απο θεμα αντλιας και ψυγειων....να ρωτησω τι ακριβως συντηρηση θελει ενα συστημα υδροψυξης??δηλαδη αλλαγες νερου?και αν ναι καθε ποτε?? ---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:49 ---------- http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p2441_Koolance-pump-and-reservoir-RP-1000BK-black.html κατι τετοιο κανει δουλεια γιατι αν γινεται ψαχνω σε 5,25" θεση...
lionheart75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ενημερωτικά και μόνο να πώ ότι το kit υδρόψυξης corsair H50 στο Πλαίσιο περιέχει και brackets για sAM2+/AM3. Το είδα απο κοντά και το αναφέρω, επειδή υπήρχε αμφιβολία χτές, για όποιον ενδιαφέρεται για AMD πλατφόρμα. Eδώ ένα καλό και χρήσιμο review.
N.I.C Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p2441_Koolance-pump-and-reservoir-RP-1000BK-black.html κατι τετοιο κανει δουλεια γιατι αν γινεται ψαχνω σε 5,25" θεση... Ναι παρέλειψα να βάλω τανκ πάνω . Θα πρότεινα το κλασσικό, αλλά αφού θέλεις 5.25'', why not, κάτι τέτοιο ας πούμε; ή ακόμα καλύτερα αυτό αν αποφασίσεις για 2πλή λούπα. Αυτό που είπες εσύ έχει ενσωματωμένη την αντλία, η οποία είναι πιο αδύναμη από αυτήν που έβαλα νωρίτερα . Από συντήρηση, στο νερό μόνο προσοχή τι θα βάλεις, γιατί αρκετά από τα έτοιμα που κυκλοφορούν βγάζουν χρώμα/θολούρα. Αρκετοί (όπως και γω πλέον) χρησιμοποιούν WFI από φαρμακείο με λίγες σταγόνες anti-algea για ενυδρείο, πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση για την αποφυγή θολούρας/διάβρωσης. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει και κάποια έτοιμα της Thermochill και Nanoxia, ούτε εκεί κάποιο πρόβλημα, αλλά μετά από 4-5 μήνες οι σωλήνες ήταν για πέταμα λόγω του χρώματος .
ocSe7en Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p2441_Koolance-pump-and-reservoir-RP-1000BK-black.html κατι τετοιο κανει δουλεια γιατι αν γινεται ψαχνω σε 5,25" θεση... Όπως σου είπε και ο N.I.C όχι δεν κάνει. Η αντλία του, έχει παροχή 522L/H (λίτρα την ώρα). Εσύ θες αντλία με παροχή 1200-1500L/H
dimitrisak Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 οκ καταλαβα μαγκες ευχαριστω πολυ...ναι αυτο το δευτερο για τις δυο θεσεις ειναι comple πιστευω....εχω ακουσει πως πρεπει να αλλαζεις τα λαστιχακια κατι τετοιο καθε μηνα ισχυει?
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Τα παιδιά πιο πάνω έχουν δίκιο για το Multirama Xtreme.Είναι ότι καλλίτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από Ελλάδα. Αλλα όπως σου είπαν πρέπει πρώτα να καταλήξεις στο pc που θα πάρεις (motherboard,vga). Ένας καλός οδηγός για να αρχίσεις είναι εδώ: Οδηγός Υδρόψυξης Nα ρωτησω...Γιατι ολοι λετε το TFC F1 Cooling Fluid ,Multirama Xtreeme το εχω το υγρο γιαυτο σας λεω...οτι ειναι το καλυτερο ειναι!!!
ocSe7en Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Nα ρωτησω...Γιατι ολοι λετε το TFC F1 Cooling Fluid ,Multirama Xtreeme το εχω το υγρο γιαυτο σας λεω...οτι ειναι το καλυτερο ειναι!!! Μάλλον κάπου μπερδεύτηκες φίλε μου. Το TFC F1 Cooling Fluid ναι είναι υγρό. Το Multirama Xtreeme είναι κατάστημα και έχει μεγάλη ποικιλία από Case modding accessories κ.α... Απλα πρέπει να πας από εκεί για να πάρεις ότι θες. Δεν μπορείς να κάνεις online παραγγελία. Πληρ. Εγώ λόγο του ότι είμαι από Κρήτη προτιμώ να κάνω παραγγελία από εξωτερικό.
N.I.C Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Nα ρωτησω...Γιατι ολοι λετε το TFC F1 Cooling Fluid ,Multirama Xtreeme το εχω το υγρο γιαυτο σας λεω...οτι ειναι το καλυτερο ειναι!!! Χμμ μου φαίνεται μπερδεύτηκες λίγο...Δεν μιλάμε για το υγρό που είχε στην σελίδα του το Mulirama, μιλάμε για το κατάστημα Multirama Extreme στον Πειραιά, το οποίο διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία σε watercooling componements . @dimitrisak: Μπα να αλλάζεις τους σωλήνες και μάλιστα κάθε μήνα, είναι υπερβολή και σπατάλη. Αλλαγή τους σωλήνες μόνο εάν φθαρούν/τσακίσουν/θολώσουν εντελώς ή σε περίπτωση που δεν είσαι εσύ ευχαριστημένος, αλλιώς δεν παθαίνουν τίποτα.
dimitrisak Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 αααα ωραιαα...αυτο το multirama extreme εχει site γιατι δεν το βρηκα....
xxMR.GeForcedxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Χμμ μου φαίνεται μπερδεύτηκες λίγο...Δεν μιλάμε για το υγρό που είχε στην σελίδα του το Mulirama, μιλάμε για το κατάστημα Multirama Extreme στον Πειραιά, το οποίο διαθέτει αρκετά μεγάλη ποικιλία σε watercooling componements . @dimitrisak: Μπα να αλλάζεις τους σωλήνες και μάλιστα κάθε μήνα, είναι υπερβολή και σπατάλη. Αλλαγή τους σωλήνες μόνο εάν φθαρούν/τσακίσουν/θολώσουν εντελώς ή σε περίπτωση που δεν είσαι εσύ ευχαριστημένος, αλλιώς δεν παθαίνουν τίποτα. οχ Ναι συγνωμη παιδια αλλα πολλοι το μπερδευουν γιαυτο....
d3m0n Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 αααα ωραιαα...αυτο το multirama extreme εχει site γιατι δεν το βρηκα.... Όχι δεν έχει site. Πας από εκεί και διαλέγεις τι θέλεις.
dimitrisak Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 κριμα....κ ηθελα μα τσεκαρω...πειραιας τωρα ελεος.....
N.I.C Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Κοπρίτη του thelab.gr πάντως, θα σε βοηθήσει αν θέλεις να πάρεις οπωσδήποτε από το multi xteme. Αλλιώς απέξω .
dimitrisak Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 http://www.crazypc.com/products/h2o-220-xt-9378.html παιδια τωρα το ειδα...και μου φενεται αρκετα καλο...τι λετε?
d3m0n Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Tο ένα διπλό ψυγείο δεν φτάνει ούτε για καραμέλες για να ψύξεις cpu+2 gpu. Γνώμη μου: Επειδή βλέπω ότι ακόμα δεν έχεις κατασταλάξει στο σύστημα που θα φτιάξεις, αγόρασε το καινούργιο σου pcάκι, και μετά ψάξε για υδρόψυξη. Από εκεί και πέρα ο N.I.C ήδη σου έχει προτείνει κάποια πράγματα #45 & #48 από εξωτερικό. Η άλλη λύση βρίσκεται στο #58. Όποια έτοιμη λύση και να κοιτάξεις δεν πρόκειται να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.