Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη

dimitrisak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ λέει ότι έχει πάντως, αλλά παίζει να υπάρχουν ακόμα οι παλιές εκδόσεις, indeed. Ρώτα πρώτα λεοντόκαρδε, και ψήσου για την μόντα παραπάνω, θα κάνει δουλειά ;).

@dimitrisak: μόνο cpu θα μπεί στο νερό ή και οι κάρτες;

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
+1 σε d3m0n και stm000192. Αν ο σκόπος είναι το "ξεζούμισμα" του νέου συστήματος, custom, αλλιώς την "μούρη" την πουλάς και με το Η50 :-D το οποίο τελικά ουκ άσχημο είναι από άποψη απόδοσης (ειδικά με τo mod που υπάρχει). Πες μας το κουτί που σκέφτεσαι να πάρεις, και τι ακριβώς θες να ψύξεις για να πέσουν οι ανάλογες προτάσεις ;).

@ocSe7en: You're right, εκτός του Multirama Extreme που είπε και ο d3m0n ;).

+1 στα μαγαζιά που προτείνεις.

Καλό το mod αλλα αν ειναι να κάνω τετοια διαδικασια φτιάχνω και custom!!! :P

Δημοσ.

Δεν την παλεύει η baram δυστυχώς στο case....

(Δεν μπορώ να ανέβω πάνω απο 3,8 και με μόλις 1,30v)

Tώρα που την ξαναβλέπω την Η50 μάλλον δεν χωρά στο case στο ύψος... :-(

Δημοσ.

Τι λες ρε; Το block είναι πολύ κοντό, και το ψυγείο μπαίνει σαν exhaust στο case, πως δεν χωράει..

Δημοσ.

Nαι αλλά για δές τη φωτό στο my rig της υπογραφής μου για να καταλάβεις το εννοώ.

Το ψυγείο είναι ψηλότερο απο τον 12άρη fan όπως την βλέπω την h50 και μάλλον φοβάμαι ότι θα βρίσκει στο πανωκάπακο και δεν θα κλείνει..... :-(

Μπορεί να κάνω και λάθος, μακάρι γιατι ψήνομαι. :-)

Δημοσ.
Καλό το mod αλλα αν ειναι να κάνω τετοια διαδικασια φτιάχνω και custom!!! :P

It's easier than it looks ;) 2 σωλήνες είναι+το reservoir, και λέει από τι φαίνεται. Άλλη κατάσταση εντελώς η custom.

Δημοσ.

θα πάω να δώ, αυριο αν προλάβω, αν την έχουν και θα δούμε. Μπορεί να την πάρω αν βεβαιωθώ ότι χωράει βέβαια και αν έχουν τα brackets. :-)

Εdit: Χωράει μπορεί να μπεί και πλαγιαστά :P

http://www.legitreviews.com/article/1025/4/

Mακάρι να έχουν φέρει και τη νέα έκδοση, θα την χτυπήσω. :)

Δημοσ.
Εδώ λέει ότι έχει πάντως, αλλά παίζει να υπάρχουν ακόμα οι παλιές εκδόσεις, indeed. Ρώτα πρώτα λεοντόκαρδε, και ψήσου για την μόντα παραπάνω, θα κάνει δουλειά ;).

@dimitrisak: μόνο cpu θα μπεί στο νερό ή και οι κάρτες;

ολα και καρτες και επεξεργαστης και καλο θα ηταν και η ram

Δημοσ.

Ναι πες μας ποιες θα είναι οι κάρτες όμως. Αν δεν αποφασίσεις δεν μπορεί να σου προτείνει κανείς τίποτα. ;)

Δημοσ.
Ναι πες μας ποιες θα είναι οι κάρτες όμως. Αν δεν αποφασίσεις δεν μπορεί να σου προτείνει κανείς τίποτα. ;)

θα μου προτινεις καποιες αν θες?:P....για sli διαταξη......

Δημοσ.
Για το σύστημα της υπογραφής σου να φανταστω?? Θες και προπτικές αργότερα για chipset και καρτα γραφικών?? θα μείνει αποκλειστικά στον επεξεργαστη??

Περιμενε φιλε μου μεχρι να βαλω αγγελιες και θα βρεισ την υγεια σου ....Μονο το πσθγειο που ζητασ δεν εχω αλλα 8α σου προτινω αλλο

Δημοσ.

Τα παιδιά πιο πάνω έχουν δίκιο για το Multirama Xtreme.

Είναι ότι καλλίτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από Ελλάδα.

Αλλα όπως σου είπαν πρέπει πρώτα να καταλήξεις στο pc που θα πάρεις (motherboard,vga).

Ένας καλός οδηγός για να αρχίσεις είναι εδώ: Οδηγός Υδρόψυξης

Δημοσ.

Ο d3m0n επιμένει γιατί αν δεν μας πεις τι ακριβώς θα βάλεις, δεν μπορούμε να προτείνουμε και τα ανάλογα blocks κλπ. Anyway μια ιδέα είναι αυτή:

Αντλία

Ψυγείο

Ψυγείο 2.

Έχω βάλει 2 ψυγεία γιατί από την στιγμή που σκοπέυεις να βάλεις νερό και στις κάρτες κλπ, μια λούπα δεν θα σου κρατήσει. Η αντλία θα την παλέψει, η συγκεκριμένη είναι αρκετά καλή.

Από'κει και έπειτα, CPU block για AM3 δεν υπάρχει ακόμα απότι βλέπω, αλλά κοίτα προς Watercool μεριά, όταν με το καλό έρθουν τα νέα revisions που θα υποστηρίζουν ΑΜ3.

GPU blocks, είμαι της άποψης να χρησιμοποιήσεις Universal block και ψυκτράκια για μνήμες-vrm's, για το λόγο ότι και πιο φθηνά θα βγει και από απόδοση είναι το ίδιο με ελάχιστες διαφορές και δεν θα "παντρευτείς" τα full cover block (γιατί κατα 99% δεν θα ταιριάζουν στις επόμενες κάρτες). Να βάλεις νερό στις ram είναι κάτι παραπάνω από υπερβολή, διότι στην ουσία δεν θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω ;). Νερό σε ΝΒ-SB-Vrms της μητρικής, πρέπει πάλι να μας πεις ποιά μητρική σκοπέυεις να πάρεις. Μαζί με αυτά θα χρειαστείς και τα απαραίτητα ρακόρ και σωλήνες.

Όπως βλέπεις, πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς το σύστημά σου για να σου προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο, και όχι μια γενική ιδέα. Πάρε με το καλό το σύστημα και βλέπεις μετά ;) εδώ είμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...