Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη

dimitrisak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εννοεις συγκεκριμενα μοντελα και τετοια?...κοιτα εξαπυρινο amd σιγουρα μαλλον σε ΑΜ2+...τωρα καρτα γραφικων δεν ξερω ακομα....και μητρικη ψαχνομαι...

Δημοσ.

Το "κακό" της custom λύσης είναι ότι στα ελληνικά καταστήματα θα βρεις δύσκολα αυτά που χρειάζεσαι.

Κάποια σίγουρα από εξωτερικό.

Εδώ δυο ξένα site: 1) aquatuning 2) chilledpc

Δημοσ.

δεν ειναι πιο φθηνο?

---------- Προσθήκη στις 19:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:31 ----------

Το "κακό" της custom λύσης είναι ότι στα ελληνικά καταστήματα θα βρεις δύσκολα αυτά που χρειάζεσαι.

αυτο ειναι το επομενο που σκευτομουν.....:-)

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα. Το Multirama Extreme μύγες βαράει;

---------- Προσθήκη στις 19:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:32 ----------

δεν ειναι πιο φθηνο?

Είναι αλλά δεν βλέπω σοβαρές μητρικές για την εποχή μας για να επενδύσεις.

AM3 μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Δημοσ.

+1 σε d3m0n και stm000192. Αν ο σκόπος είναι το "ξεζούμισμα" του νέου συστήματος, custom, αλλιώς την "μούρη" την πουλάς και με το Η50 :-D το οποίο τελικά ουκ άσχημο είναι από άποψη απόδοσης (ειδικά με τo mod που υπάρχει). Πες μας το κουτί που σκέφτεσαι να πάρεις, και τι ακριβώς θες να ψύξεις για να πέσουν οι ανάλογες προτάσεις ;).

@ocSe7en: You're right, εκτός του Multirama Extreme που είπε και ο d3m0n ;).

+1 στα μαγαζιά που προτείνεις.

Δημοσ.

κουτι ετοιμαζω ενα custom(αν ρωτας απο θεμα χωρου μην σε ανυσηχει...)οσο για ψηξη amd εξαπυρηνο...καρτα γραφικων σε sli διαταξη...τωρα τι ακριβως δεν ξερω...

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι σχετικό με το τόπικ.

Το Η50 του Πλαισίου περιλαμβάνει στη συσκευασία ΑΜ3 bracket ή όχι.

Χρειάζεται να τα βρούμε απο αλλού?

Δημοσ.

Καλά ρε γαμώτο την παλιά έκδοση φέρνουν ακόμα?

Από όσο ξέρω βγαίνει πλέον και με am2/am3 brackets.

Πάντως στη σελίδα τους αναφέρουν κάτω κατασκευαστής επεξεργαστή AMD/Intel :rolleyes:

Απο ότι είδα αν τα παραγγείλεις απο την corsair στα στέλνουν. :-)

Δημοσ.

Εγώ την παρασκευή που ήμουν Πλαίσιο Mall χαζεύα τις ψύκτρες και είχαν την παλιά έκδοση. Ένα τηλέφωνο στο πλαίσιο που πρόκειται να την αγοράσεις θα σε πείσει.

Δημοσ.
Εγώ την παρασκευή που ήμουν Πλαίσιο Mall χαζεύα τις ψύκτρες και είχαν την παλιά έκδοση. Ένα τηλέφωνο στο πλαίσιο που πρόκειται να την αγοράσεις θα σε πείσει.

Θα περάσω μια βόλτα αύριο απο κεί να δώ. :-D

Για push-pull θέλει 120άρηδες fans έτσι? (μας περισσεύουν αρκετοί) :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...