Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη

dimitrisak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες σκευτομαι να ψαχτω για υδροψηξη στο pc μου....επειδη θα αλλαξω συστημα σε λιγο καιρο δεν ξερω ακομα τι επεξεργαστη θα βαλω ετσι δεν ξερω και socket:-)..οποτε θελω να μου πειτε μονο το υπολοιπα οπως ντρομπες ψυγεια....και οτι αλλο χρειαζετε....να πω οτι θελω υδροψηξη σε επεξεργαστη στην καρτα γραφικων(μπορει να ειναι σε διαταξη SLI)καθος και σε RAM(αν γινετε....)

Αυτο το συστημα ειναι καλο?------> http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002684

Thanks in advance

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το THERMALTAKE CL-W0186 είναι μόνο για CPU.

Αν θες να βάλεις νερό σε VGA και RAM τότε πας σε custom λύση.

Αν και γνωμη μου να πας custom όπως και να έχει.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θέλεις να ασχοληθείς με overclocking.

Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να βάλεις υδροψυξη.

Δημοσ.
Γεια σας παιδες σκευτομαι να ψαχτω για υδροψηξη στο pc μου....επειδη θα αλλαξω συστημα σε λιγο καιρο δεν ξερω ακομα τι επεξεργαστη θα βαλω ετσι δεν ξερω και socket:-)..οποτε θελω να μου πειτε μονο το υπολοιπα οπως ντρομπες ψυγεια....και οτι αλλο χρειαζετε....να πω οτι θελω υδροψηξη σε επεξεργαστη στην καρτα γραφικων(μπορει να ειναι σε διαταξη SLI)καθος και σε RAM(αν γινετε....)

Αυτο το συστημα ειναι καλο?------> http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002684

Thanks in advance

αν εχεις μεγαλες απαιτησεις απο το συστημα σου και πηγαινεις για αρκετο clockαρισμα, τοτε οχι δεν κανει...αν απλα θες να εχεις μικροτερες θερμοκρασιες και θες και κατι διαφορετικο απο την αεροψυξη τοτε ναι, ειναι μια χαρα..

να ξερεις παντως πως (αν το κανεις για τον θορυβο) η συγκεκριμενη αντλια δεν ειναι οσο ησυχη υποσχεται, χωρις αυτο να σημαινει πως κανει τρελο θορυβο...επισης με το ψυγειο αυτο δεν θα μπορεσεις να ψυξεις ram και vga..:-)

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μου ...εχω να σου προτινω το εξεις.Απο υδροπσυξης εχς τοσα Loops που πιστευω και λεω οτι ειμαι ειδικος.(περιμενε μεχρι τις 30 του μηνος που 8α βαζω αγγελεις και εκει 8α δεις απο θεμα W/C τι σάρεσει.......Υπομονη...)

Δημοσ.

ναι φιλε μου δεν βιαζομαι....κοιταξτε θελω πρωτα απο ολα για το θορυβο και την σκονη....δευτερον θελω να ασχοληθω με οverclocking οπωσδηποτε και τελος για την μουρη....:-D:P...θελω να παρω ενα ψυγειο σαν αυτο γιατι ειναι ωραιο που μπαινει σε 5,25" θεσεις....και δεν φαινονται πολλα πολλα γυρω....

Δημοσ.

Αν είναι να πας σε έτοιμη λύση η καλύτερη επιλογή είναι αυτή.

Αλλιώς μόνο custom made αξίζει και ξεφεύγουμε πολύ σε τίμες καθώς και σε ανάγκη γνώσεων για το στήσιμο....

Ξεκαθάρισε πρώτα προς τα που κλίνεις...

Δημοσ.

Για το σύστημα της υπογραφής σου να φανταστω?? Θες και προπτικές αργότερα για chipset και καρτα γραφικών?? θα μείνει αποκλειστικά στον επεξεργαστη??

Δημοσ.

Βέβαια αναρωτιέμαι κατά πόσο αξίζει στο σύστημα σου να μπει νερό..

Με μία καλή αερόψυκτρα θα έκανες την δουλειά σου και με το παραπάνω.

Δημοσ.
Βέβαια αναρωτιέμαι κατά πόσο αξίζει στο σύστημα σου να μπει νερό..

Με μία καλή αερόψυκτρα θα έκανες την δουλειά σου και με το παραπάνω.

Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!!! :o

Δημοσ.

οχι παιδια δεν ειναι για το συστημα στην υπογραφη μου....το λεω στην αρχη ειναι για καινουριο....απλα τα ψαχνομαι απο τωρα για να ξερω κοστος και τετοια...απο επεξεργαστη σκεφτομαι να βαλω amd εξαπυρηνο...και sli κατα 90%...

---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ----------

το συστημα με αεροψηξη πεταει τωρα...επεξεργαστεις σε full load γυρω στους 50 βαθμους...

Δημοσ.

Από κόστος να υπολογίζεις για custom υδρόψυξη μόνο στον επεξεργαστή γύρω στα 250 - 300Ε... τώρα για λεπτομέριες και συγκεκριμένα εξερτήματα πάρε τον υπολογιστή με το καλό και τότε τα ξαναβλέπουμε!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...