Προς το περιεχόμενο

εγγυηση logitech

u_n_f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σε ολους

εχω τα ηχεια logitech x210 τα οποια εχουν χαλασει και δεν παιζουν...μαλλον στο χεοριστιριο δεν γινεται καλη επαφη και δεν ανοιγουν

τα εχω αγορασει πριν 10 μηνες απο το multirama

θελω να κανω χρηση της εγγυησης...να τα παω στο multirama ή πρεπει να τα παω στην logitech απευθειας(για Θεσσαλονικη)

ευχαριστω

υγ στο σαιτ δεν εβγαλα ακρη

Δημοσ.

Φίλε εγώ που είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με πληκτρολόγιο(το g15) το πήγα στο multirama και μετά από 3 μέρες τους φέρανε καινούριο από την logitech και μου το άλλαξαν.

Δημοσ.
Φίλε εγώ που είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με πληκτρολόγιο(το g15) το πήγα στο multirama και μετά από 3 μέρες τους φέρανε καινούριο από την logitech και μου το άλλαξαν.

σε ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια

θα τα παω στο multirama με την πρωτη ευκαιρια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
για σε ολους

εχω τα ηχεια logitech x210 τα οποια εχουν χαλασει και δεν παιζουν...μαλλον στο χεοριστιριο δεν γινεται καλη επαφη και δεν ανοιγουν

τα εχω αγορασει πριν 10 μηνες απο το multirama

θελω να κανω χρηση της εγγυησης...να τα παω στο multirama ή πρεπει να τα παω στην logitech απευθειας(για Θεσσαλονικη)

ευχαριστω

υγ στο σαιτ δεν εβγαλα ακρη

Στο ελληνικο site της Logitech υπαρχει νουμερο επικοινωνιας μονο για Ελλαδα.

00800 44146191 (δωρεαν!)

Δημοσ.

Σαν εταιρία φημίζετε για αυτό...άλλαξα τα Z10 γιατί ήταν ελατωματικά (μάλλον) μέσα σε 2 μέρες...ούτε να κάθονται να ασχολούνται, στέλνουν κατευθείαν άλλο...

Όπως είπαν και οι παραπάνω φίλοι να πας στα multirama και θα στα αλλάξουν...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικα με την πολιτική αλλά και για θέματα εγγύησης καλό ειναι να καλέσετε την Logitech γιατί τα καταστήματα πολλές φορές εκμεταλλέυονται την άγνοια των πελατών...

LOGITECH HELLAS Τεχνική Υποστηριξη καθημερινές 09.00 - 18.00

Τηλέφωνο χωρίς χρέωση 00800 44146191

Για θέματα εγγύησης , pre-sales , after-sales , e-commerce (Διαδυκτιακό κατάστημα Logitech)

Και ως συνήθως η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που μας έχει συνηθισει η Logitech

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...