u_n_f Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 για σε ολους εχω τα ηχεια logitech x210 τα οποια εχουν χαλασει και δεν παιζουν...μαλλον στο χεοριστιριο δεν γινεται καλη επαφη και δεν ανοιγουν τα εχω αγορασει πριν 10 μηνες απο το multirama θελω να κανω χρηση της εγγυησης...να τα παω στο multirama ή πρεπει να τα παω στην logitech απευθειας(για Θεσσαλονικη) ευχαριστω υγ στο σαιτ δεν εβγαλα ακρη
zoocra77 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Φίλε εγώ που είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με πληκτρολόγιο(το g15) το πήγα στο multirama και μετά από 3 μέρες τους φέρανε καινούριο από την logitech και μου το άλλαξαν.
u_n_f Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Φίλε εγώ που είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με πληκτρολόγιο(το g15) το πήγα στο multirama και μετά από 3 μέρες τους φέρανε καινούριο από την logitech και μου το άλλαξαν. σε ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια θα τα παω στο multirama με την πρωτη ευκαιρια
Sotpapas Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 για σε ολους εχω τα ηχεια logitech x210 τα οποια εχουν χαλασει και δεν παιζουν...μαλλον στο χεοριστιριο δεν γινεται καλη επαφη και δεν ανοιγουν τα εχω αγορασει πριν 10 μηνες απο το multirama θελω να κανω χρηση της εγγυησης...να τα παω στο multirama ή πρεπει να τα παω στην logitech απευθειας(για Θεσσαλονικη) ευχαριστω υγ στο σαιτ δεν εβγαλα ακρη Στο ελληνικο site της Logitech υπαρχει νουμερο επικοινωνιας μονο για Ελλαδα. 00800 44146191 (δωρεαν!)
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Κι εγω με ακουστικα logitech και προβλημα τα πηγα Πλαισιο και την αλλη μερα τα αντικατεστησαν.
Waldo_Vrs Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Σαν εταιρία φημίζετε για αυτό...άλλαξα τα Z10 γιατί ήταν ελατωματικά (μάλλον) μέσα σε 2 μέρες...ούτε να κάθονται να ασχολούνται, στέλνουν κατευθείαν άλλο... Όπως είπαν και οι παραπάνω φίλοι να πας στα multirama και θα στα αλλάξουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 θεωρητικά θα τα έχει πάει εδώ και 3 βδομάδες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Is it true that it's irοny? :Ρ no it's sarcasm
Sotpapas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Για οποιαδήποτε απορία σχετικα με την πολιτική αλλά και για θέματα εγγύησης καλό ειναι να καλέσετε την Logitech γιατί τα καταστήματα πολλές φορές εκμεταλλέυονται την άγνοια των πελατών... LOGITECH HELLAS Τεχνική Υποστηριξη καθημερινές 09.00 - 18.00 Τηλέφωνο χωρίς χρέωση 00800 44146191 Για θέματα εγγύησης , pre-sales , after-sales , e-commerce (Διαδυκτιακό κατάστημα Logitech) Και ως συνήθως η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που μας έχει συνηθισει η Logitech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.