z@xos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Καλησπερα, σημερα ελαβα τον ανεμιστηρα που παρήγγειλα ποχθες απο το πλαισιο. Ο ανεμιστηρας ειναι ο εξης:http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nexus-120Mm-Real-Silent-Blue-White-Fan-D12SL-12WL.htm Εν το μεταξύ δεν ειχα προσεξει οτι ελεγε μπλε/λευκα leds και εγω θεωρησα οτι θα ειναι οτι ακριβος βλεπω στην foto. Ελα ομως που ηρθε ενα fanακι με κατασπρα leds! To πηγα πισω και εξηγησα στην κοπελα τι ακριβως συνεβη με την παραγγελια... Εκεινη επικοινωνησε με τα κεντρικα (ειμαι Λαρισα) αλλα δεν μπορουσαν να βγαλουν ακρη γιατι ο κωδικος του προιοντος ειναι ακριβως ο ιδιος...Τεσπα, μου εκοψαν ενα πιστωτικο και μου ειπε οτι θα παραγγείλει αλλους 3 ιδιους ανεμηστηρες και θα δουμε αυριο αν μας στειλουν αυτο που θελω. Το ερωτημα μου ειναι εαν εχει κανενας εδω μεσα τον ιδιο ανεμιστηρα ή τον μπλε για να με διαφωτισει εαν θα μπορουσα να αλλαξω εγω ο ιδιος το χρωμα τον leds σε μπλε.Δλδ εαν εχει καποια ρυθμιση ο ανεμιστηρας γιατι κοιταξα και στο site της εταιριας και δεν βρηκα αυτο που ηρθε στα χερια μου....μηπως εχω αχροματοψια?? λολ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Αποτι ξερω ,χρωμα στον ανεμιστηρα δεν μπορεις να αλλαξεις .Λογικα θα υπαρχουν 4 μικρα λαμπακια στα 4 ακρα του ανεμιστηρα που βγαζουν αυτο το χρωμα ,οποτε δεν γινεται να το αλλαξεις
z@xos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Αποτι ξερω ,χρωμα στον ανεμιστηρα δεν μπορεις να αλλαξεις .Λογικα θα υπαρχουν 4 μικρα λαμπακια στα 4 ακρα του ανεμιστηρα που βγαζουν αυτο το χρωμα ,οποτε δεν γινεται να το αλλαξεις Kαι εγω ετσι ξερω...απλα δεν μπορω να βρω αυτο το ασπρο που επεσε στα χερια μου! Δυο ενδεχομενα υπαρχουν: 1oν: Oι φωτογραφιες στο site του πλαισιου και της nexus δεν αντιπροσωπευουν την πραγματικοτητα. 2ον: Eχω αχροματοψια (δεν το αποκλειω )
Pooky(1) Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μοναδική εξήγηση: Το χρώμα αναφέρεται στο πλαστικό του ανεμιστήρα, ενώ τα leds είναι λευκά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.