Προς το περιεχόμενο

Google SEO

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά κάνω το SEO για μια εταιρία που συνεργάζομαι εδω στην Αγγλία. η σελίδα στεγάζεται στην αμερική. Παίζει ρόλο αμα ειναι Hosted εκεί οσον αφορα το Google ranking? Γιατι οι επισκέπτες της σελιδες ειναι απο ηνωμένο βασίλειο κυρίως. επίσης η σελίδα δίχνει πως εχει υψηλο bounce rate. καμια πρόταση για βελτίωση

Δημοσ.

Νομιζω δε παιζει ρολο που βρισκεται ο server , αλλα το domain. Στην Ελλάδα πχ η google δινει προτεραιότητα στα .gr domains.

Τι ειναι το bounce rate?

Δημοσ.

Αν γίνεται Hosting της ιστοσελίδας στη χώρα που ενδιαφέρεσαι ακόμα καλύτερα. Αλλά και να μην γίνεται μπορείς να δηλώσεις μέσω του webasters/tools στην google σε ποια χώρα υπάγεται η ιστοσελίδα σου για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα κατάταξης στη χώρα αυτή.

Τώρα για το bounce rate παίζουν ρόλο πολλά πράγματα και αν δεν δει κάποιος την ιστοσελίδα δεν μπορεί να σου κάποια πληροφορία.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Με είχε απασχολήσει και μένα το θέμα στο παρελθόν. Από εμπειρία που έχω βλέπω ότι παίζει ρόλο και το ip του server, δηλαδή που γίνεται host η ιστοσελίδα αλλά και η κατάληξη του domain (με πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα). Βέβαια μια μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί πολλά κριτήρια (seo τακτικές που εφαρμόζεις) για το πως θα σε κατατάξει και σε πια αποτελέσματα θα σε εμφανίσει.

Πάντως σε μια ιστοσελίδα που έχω φτιάξει έχω πολύ κίνηση από γερμανικές ips (κάθε μήνα). Το μόνο που με συνδέει με Γερμανία είναι το hosting μιας και δεν έκανα geo-targeting εκεί.

Ένα άρθρο που έχω κάνει bookmark παλαιότερα και εξηγεί το θέμα είναι το ακόλουθο:

http://www.tmdhosting.com/blog/is-seo-ranking-affected-by-server-location.html

Δημοσ.
Με είχε απασχολήσει και μένα το θέμα στο παρελθόν. Από εμπειρία που έχω βλέπω ότι παίζει ρόλο και το ip του server, δηλαδή που γίνεται host η ιστοσελίδα αλλά και η κατάληξη του domain (με πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα). Βέβαια μια μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί πολλά κριτήρια (seo τακτικές που εφαρμόζεις) για το πως θα σε κατατάξει και σε πια αποτελέσματα θα σε εμφανίσει.

Πάντως σε μια ιστοσελίδα που έχω φτιάξει έχω πολύ κίνηση από γερμανικές ips (κάθε μήνα). Το μόνο που με συνδέει με Γερμανία είναι το hosting μιας και δεν έκανα geo-targeting εκεί.

Ένα άρθρο που έχω κάνει bookmark παλαιότερα και εξηγεί το θέμα είναι το ακόλουθο:

http://www.tmdhosting.com/blog/is-seo-ranking-affected-by-server-location.html

ε.χμ...

η forthnet ρουτάρει μεσω Γερμανίας :-)

Δημοσ.
ε.χμ...

η forthnet ρουτάρει μεσω Γερμανίας :-)

τι εννοείς; εννοείς ότι οι χρήστες της forthnet έχουν γερμανικά ip;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H εμπειρία μου έχει δείξει ότι η καλύτερη λύση είναι το domain και το hosting να αναφέρεται στην χώρα προώθησης του website.

To geotargeting από τα webmaster tools νομίζω μπορεί να γίνει για τις καταλήξεις com και eu.

Δημοσ.

Το hosting δεν παίζει μεγάλο ρόλο... στο που βρίσκεται, αρκεί να μην είναι πολύ αργό.

Είναι ένα κριτήριο που πρόσθεσε πρόσφατα η Google, η ταχύτητα, αλλά σπάνια θα επηρεάσει την ταχύτητα σου.

Για να δεις που σ' έχει βάλει το Google ενεργοποιήσε τα webmaster tools.

Δημοσ.

Εικασίες υπάρχουν πολλές... εγώ προσωπικά δεν έχω δει διαφορές από το hosting location.

Δημοσ.
Εικασίες υπάρχουν πολλές... εγώ προσωπικά δεν έχω δει διαφορές από το hosting location.

Αυτό που παρατήρησα είναι η ταχύτητα με την οποία ανεβαίνει το καινούργιο website στο ΤΟΠ 10 . Αλλά όταν το site είναι παλιο ή όταν έχει ήδη ανέβει, μετά δεν παίζει κανένα ρόλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...